Raktár-irányítási rendszer

Jungheinrich WMS – Egyszerű megoldást nyújtunk.

A Jungheinrich WMS kezeli, irányítja és optimalizálja a raktárát, valamint hosszútávon hatékony és egyszerű folyamatokat biztosít.

Nagyítás egérkattintással

Online érdeklődés

Alapadatok

 • Biztos jövő
 • Folyamatbiztonság
 • Átláthatóság fokozása
 • Hatékonyság fokozása
 • Rugalmasság
 • Többnyelvű

Ergonómia
Az EN ISO 9241 szerinti ergonómiai követelmények maximális figyelembe vétele folyamatosan nyugodt munkavégzést biztosít. Csak azokat az információkat jeleníti meg a terminálokok a dolgozóknak, amelyek a munkájukhoz szükségesek.

Iparágtól függetlenül
Különböző ágazatok több mint 150 vállalata profitál már a Jungheinrich WMS által biztosított raktári folyamatok hatékonyságából. Az ágazati függetlenséget a Fraunhofer Anyagáramlási és Logisztikai Intézet is tanúsítja: a rendszer alkalmassága 90 különböző ágazatban bizonyított. Ez kihatással van a sokoldalú törzsadatok funkcionális támogatására.

Előnyök áttekintése

 • Billing - Logisztikai teljesítmény számítás
 • Dokumentáció
 • Több raktár modul
 • EU 178/2002 szerinti követés
 • Betöltési modul
 • Minőségbiztosítás
 • Megbízási modul
 • Szériaszám kezelés
 • Csomagolás modul
 • Interfész modul SAP-hez és minden közös Host- és ERP-rendszerhez

Részletes előnyök megjelenítése

Részletes előnyök

Billing - Logisztikai teljesítmény számítás

Ha Ön olyan logisztikai szolgáltató, aki egy harmadik fél számára üzemelteti a raktárt, ezen modul alkalmazásával jelentősen csökkentheti a teljesített logisztikai szolgáltatás nyilvántartásának és értékelésének költségeit.

Minőségbiztosítás

A Jungheinrich WMS különböző lehetőségeket kínál a minőségbiztosításirányításához. Így például egyes készletek, adagok, megbízások, egységrakományképző eszközök és területek meghatározott minőségbiztosítási kritériumoknak megfelelően zárolhatók vagy ismét engedélyezhetők.

Dokumentáció

Egyedi képzési anyagok és megvalósítási jegyzetek, melyek online is hozzáférhetőek, minden egyes Jungheinrich WMS-felhasználó számára rendelkezésre állnak.

Megbízási modul

Ön, mint raktárüzemeltető vagy logisztikai szolgáltató, a megbízási modul segítségével több ügyfél (megbízó) árukészletét átláthatóan és hatékonyan menedzselheti. Raktári készleteket és a hozzá tartozó folyamatokat a mindenkori megbízó, mint tulajdonos kezeli.

Több raktár modul

Raktárkezelés több raktári telephelyen: a több raktár modul biztosítja ttöbb telephely átlátható kezelését, folyamatok szinkonizálását és raktári tevékenységek igény szerinti teljes körű vagy csak meghatározott raktárakban történő végrehajtását.

Szériaszám kezelés

Ezzel a modullal a Jungheinrich WMS rendszerben szériaszámok kezelhetők. A szériaszámok egyszerű felismeréséhez a WMS különböző támogató, valamint felügyelő funkciókat kínál.

EU 178/2002 szerinti követés

A Jungheinrich WMS rendszerben, a 178/2002 EU-rendelkezés szerint, az áru visszakövethetőségben olyan mechanizmusok és dokumentációk állnak rendelkezésre, melyekkel a rangszámok felügyelete és rendeltetésszerű vezetése megvalósítható. Az áru törzsadatában meghatározásra kerül, hogy mely áru rangköteles. A rangszám formátuma meghatározható az érvényesség ellenőrzéséhez.

Csomagolás modul

Ez a modul segíti dolgozóit a komissiózott áruk csomagolása során. A csomag dialógusok a profildefiníciók segítségével az egyedi ügyfél követelményekhez igazodnak. A profilban a beállítások vonatkozhatnak például a csomagolás módjára, a csomagolás időpontjára, az automata nyugtanyomtatásra vagy egy fölérendelt Host-rendszeren történő visszajelzésre. Továbbá a csomagolási módon keresztül rögzítik, hogy milyen adatokat kell tárolni vagy a csomagolási listához feldolgozni. Ennek során rögzíthető a csomagok száma, a csomagolt tömeg és egy készletállomány vagy a komissiózáshoz használt egységrakományképző eszközök közvetlen átalakíthatók egy csomagba.

Betöltési modul

A betöltési modul a Jungheinrich WMS-ben a betöltési folyamatot vezérli. Ennek során a betöltés sorrendje egy előre definiált menetnek megfelelően optimalizálva végezhető. Ezen felül egy hiánytalan protokoll jön létre minden fontos szállítási adatról.

Interfész modul SAP-hez és minden közös Host- és ERP-rendszerhez

A Jungheinrich WMS az adatcserét és a kommunikációt interfészen keresztül biztosítja minden közös Host- és ERP-rendszerhez és minősített interfészt kínál SAP-rendszerekhez.

Online érdeklődés

Információkérés

Szeretne több információt megtudni a Jungheinrich termékeiről és szolgáltatásairól? Vegye fel velünk a kapcsolatot!
További információ

Feliratkozás hírlevélre
Jungheinrich Profishop
 • Raklapemelők kedvező áron!

  Mennyiségi kedvezmények! Ingyenes házhoz szállítás.

  114.900 Ft-tól Visit the online shop

 • Akció!
  EJC M10 raklapemelő
  EJC M10 raklapemelő

  Ingyenes házhoz szállítás!

  999.000 Ft-tól Visit the online shop