WMS 2-es széria

!!!Wir machen's einfach.!!!

Induljon a raktárával digitális jövőbe és váltson most analóg módról digitálisra: a Jungheinrich WMS Series 2 segítségével, az egyszerű megoldással a professzionális raktár kezeléshez.

Nagyítás egérkattintással

Online érdeklődés

Alapadatok

 • gyakorlatban próbált, szabványosított folyamatok és funkciók
 • Hatékony folyamatoptimalizálás
 • Vonzó bekapcsolódási ár
 • Gyors és egyszerű integráció
 • Rugalmas bővítés
 • Egyedülálló liszensz modell

Analóg módtól digitálisig – a Jungheinrich WMS Series 2 segítségével.
Fedezzen fel egy szoftver csomagot, melyben számos dolog rejlik és várja örömmel az optimalizált anyagáramlást, magas termelékenységet, alacsony hibaarányt, valamint állandó szállítási készséget és átláthatóságot a raktárában. Az egyszerű megoldás a professzionális raktár kezeléshez gyakorlatban próbált és szabványosított folyamatokat és funkciókat kínál, melyekkel kis vagy közepes raktárakat egyszerűbben, hatékonyabban és költséghatékonyabban irányíthat, mint előtte. Ehhez a Jungheinrich WMS Series 2 innovációképes és mindig fejleszthető vagy aktualizálható.

Egyszerű. Hatékony. Költséghatékony.
Már a Jungheinrich WMS Series 2 alap moduljában kínálunk gyakorlatban próbált és szabványosított folyamatokat, valamint funkciókat, melyekkel raktára hatékonyabban, egyszerűbben és költséghatékonyabban irányíthatja, mint korábban. A raktár szerkezetének a rendszerbe történő leképezésével a készleteket és feladatokat mindig figyelemmel kísérheti: Így valamennyi folyamatot hatékonyan használhat - az árufogadástól kezdve a be- és kitároláson keresztül a komossiózásig és az árukiadásig.

Egyszerűen igény szerint bővíteni.
Számos opcionális kiegészítő modullal a Jungheinrich WMS Series 2 illeszkedik igényeihez. Ügyfélkezeléstől az automatikus szállítóleveleken és minőségellenőrzésen át visszatérés támogatásáig. És amennyiben vállalkozása nő, a Jungheinrich WMS Series 2 egyszerűen együtt bővül vele – egészen a teljesen átfogó, egyedileg az Önre szabott Raktárkezelő rendszerig, a Jungheinrich WMS-ig.

Egyszerűen fenntarthatónak maradni.
A Jungheinrich WMS Series 2 jövőbiztos, mivel innovációképesként tervezték. Ez a szoftver mindenkor problémamentesen frissíthető az érkező, továbbfejlesztett verzióra. Ezáltal már ma profitálhat a holnap fejlesztéseiből.

Egyszerűen és gyorsan integrálható.
A Jungheinrich WMS Series 2 egyszerűen és gyorsan megvalósítható. Számos közös Host-rendszerhez egy interfészen keresztül integrálható a szoftver csomag a meglévő IT-rendszer környezetbe és gyorsan indíthatja is a digitális raktár kezelést.

Egyszerűen költséghatékonyan bekapcsolódni.
A Jungheinrich WMS Series 2 egyszeri fizetéssel már nagyon kedvezményes belépési áron elérhető. Ezen felül egyedülálló licencelési modellünk lehetővé teszi a szabványosított Raktárkezelő rendszer teljes mértékű alkalmazását havi díj ellenében – minimális szerződéses időtartam nélkül. Egy egyszeri berendezésdíj, egy havi használati díjjal összekötve.

Induljon el a digitális jövőben – fedezze fel az egyszerű megoldást a professzionális raktár kezeléshez: Jungheinrich WMS 2. sorozat

Előnyök áttekintése

 • Nagyobb termelékenység és hatékonyság
 • Könnyebb áttekinthetőség
 • Egyszerűbb raktárirányítás
 • Több évtizedes tapasztalat
 • Professzionális tervezés és kivitelezés
 • Kisebb hibaarány
 • Hatékonyabb kiszolgálás
 • Vonzó bekapcsolódási ár
 • Számos referencia
 • 24 órás szerviz és támogatás a hét minden napján

Részletes előnyök megjelenítése

Részletes előnyök

Nagyobb termelékenység és hatékonyság

A raktár szerkezetének a rendszerbe történő leképezésével a készleteket és feladatokat a Jungheinrich WMS 2-es széria programjában mindig figyelemmel kísérheti. A folyamatok digitalizálásával növelheti a termelékenységet a bevételezéstől kezdve a be- és kitároláson keresztül a komissiózásig és az árukiadásig.

Kisebb hibaarány

A Jungheinrich WMS 2-es szériája támogatja az intralogisztikai folyamatokat és csökkenti a hibaarányt az átgondolt folyamatkezelésnek köszönhetően.

Könnyebb áttekinthetőség

A Jungheinrich WMS 2-es széria vezérlésével folyamatosan áttekintheti a folyamatokat, hatékonyan irányíthatja raktárát és optimalizálhatja folyamatait.

Hatékonyabb kiszolgálás

A Jungheinrich WMS 2-es szériájának köszönhetően Ön mindig tudja, melyik termékből hány darab található a raktárban. Készlethiány és az ebből fakadó késedelmes szállítás már a múlté.

Egyszerűbb raktárirányítás

A Jungheinrich WMS 2-es szériája átfogóan kezeli, irányítja és optimalizálja raktárát. A lehető legjobb helykihasználás és alacsonyabb raktárkészlet egyértelműen növeli raktára gazdaságosságát. A jövőben a leltározás is egyszerűbbebn és gyorsabban elvégezhető.

Vonzó bekapcsolódási ár

A Jungheinrich WMS Series 2 egyszeri fizetéssel már nagyon kedvezményes belépési áron elérhető. Ezen felül egyedülálló licencelési modellünk lehetővé teszi a Jungheinrich WMS Series 2 alapmoduljának teljes mértékű alkalmazását havi díj ellenében – minimális szerződéses időtartam nélkül. Egy egyszeri berendezésdíjat kell fizetni, egy havi használati díjjal összekötve.

Több évtizedes tapasztalat

A Jungheinrich a több évtizedes intralogisztikai tapasztalatot jelenti, valamint a páratlan minőséget – raktári szoftverek esetén is. Hiszen szoftvereinket házon belül fejlesztjük, és szerteágazó ismeretünket minden területen kamatoztatjuk. A támogatásból is profitál, mert kérdéseire a válaszokat első kézből kapja.

Számos referencia

Több mint 60 éves tapasztalattal az intralogisztika területén, a Jungheinrich a referenciák széles választékát kínálja majdnem minden iparágban.

Professzionális tervezés és kivitelezés

Teljes körű intralogisztikai szolgáltatóként biztosítjuk, az ember, a gép, a szoftver és a raktárkörnyezet optimális összjátékát. A tanácsadástól kezdve, az elemezésen és tervezésen keresztül a kivitelezésig és karbantartásig az oktatást is beleértve. Használja ki Ön is a teljes körű szolgáltató és szoftver-, valamint folyamatszakértő előnyeit egyben. Megbízható és minőségi támogatást nyújtunk a legelső kapcsolatfelvétletől kezdve egészen a támogatásig.

24 órás szerviz és támogatás a hét minden napján

Átfogó szervizkoncepcióval a Jungheinrich biztosítja Önnek a hatékony raktárműködést az üzembe helyezés után is. Szükség esetén ügyfélszolgálati munkatársaink az év 365 napján, napi 24 órában segítik Önt, és távoli kapcsolaton keresztül megbízhatóan és gyorsan nyújtanak támogatást minden kérdésben.

Online érdeklődés

Információkérés

Szeretne több információt megtudni a Jungheinrich termékeiről és szolgáltatásairól? Vegye fel velünk a kapcsolatot!
További információ

Feliratkozás hírlevélre
Online szolgáltatás

Digitális megoldásainkkal hatékonyabban működtetheti raktárát.

Megmutatjuk, mikor és hogyan érdemes raktárnavigációt alkalmazni.

Jungheinrich Profishop
 • Újdonság!
  Ameise elektromos raklapemelő
  Ameise elektromos raklapemelő

  Ingyenes házhoz szállítással!

  629.000 Ft Irány a webshop

 • KÖNNYŰ KEZELÉS!
  Jungheinrich AM 20 kézi raklapemelő
  Jungheinrich AM 20 kézi raklapemelő

  Profi minőség, rendkívüli erő.

  113.000 Ft-tól Irány a webshop