Mobil munkaállomás

Elektromos hálózattól független munkavégzés a maximális hatékonyság érdekében.

Rövidítse meg a munkaútvonalakat, gyorsítsa meg a munkafolyamatokat és dolgozzon helytől függetlenül és hatékonyan!

Nagyítás egérkattintással

Online érdeklődés

Alapadatok

  • Mobil és elektromos hálózattól független munkavégzés a beépített akkumulátornak és töltőberendezésnek köszönhetően
  • Feltöltés folyamatos üzemeltetés mellett
  • Állítható magasságú munka és rakodófelületek
  • Mélykisülés elleni védelem

Mindegy, hogy árubeérkezés, árukiadás, komissiózás vagy leltározás - a Jungheinrich robusztus mobil munkahelye elektromos hálózattól független munkavégzést tesz lehetővé a raktári környezetben és rugalmas, mobil adatrögzítést biztosít.

Előnyök áttekintése

  • Elektromos hálózattól független munkavégzés a maximális hatékonyság érdekében
  • Praktikus kialakítás
  • Hosszú alkalmazási idő
  • Ergonomikus, praktikus és robusztus

Részletes előnyök megjelenítése

Részletes előnyök

Elektromos hálózattól független munkavégzés a maximális hatékonyság érdekében

Mindegy, hogy árubeérkezés, árukiadás, komissiózás vagy leltározás - a Jungheinrich robusztus mobil munkahelye elektromos hálózattól független munkavégzést tesz lehetővé a raktári környezetben és rugalmas, mobil adatrögzítést biztosít.
A karbantartásmentes akkumulátornak köszönhetően pl. az árubevételezés rögzítése a raktár felügyeleti rendszerben valós időben, közvetlenül a beszállítási területen elvégezhető. Rövidebb a munkaútvonalakat, gyorsabb a munkafolyamatok és helytől független és hatékony munkavégzés.

Hosszú alkalmazási idő

Az akkumulátor rekesz egy hátulról levehető burkolattal van lezárva. Ebben két karbantartásmentes 12 V/60 AGM blokkakkumulátor található, melyet egy integrált töltőberendezés segítségével az üzemeltetés során egyszerűen feltölthet bármely hálózati csatlakozónál. Az akkumulátorok mélykisülés elleni védelemmel és automatikus kikapcsoló funkcióval vannak felszerelve. A többműszakos üzemeltetés esetére a mobil munkahely opcionális akkumulátor cserélő rendszerrel rendelkezik.

Praktikus kialakítás

A robusztus alapállvány asztalfelülettel a monitor, rádiós terminál vagy további tároló felület számára, illetve kiegészítő tárolási részek a nyomtató, dokumentumok vagy más munkaeszközök számára. A hozzátartozó billentyűzet és egér optimális kezelési magasságban (DIN 4549 szerint) került elhelyezésre. Az állítható magasságú tároló-, ill. munkafelületeknek köszönhetően a mobil munkahely egyénileg állítható valamennyi kezelőhöz.

Ergonomikus, praktikus és robusztus

A mobil munkahely ipari gyártásminőségben biztosít helyet valamennyi munkaeszköz számára. Mindössze 550 mm szélességgével keskenyebb mint egy euroraklap és ezáltal optimálisan alkalmazható szűk területeken is. A négy nagy görgő maximális stabilitást és könnyű helyváltoztatást biztosít.

Online érdeklődés

Információkérés

Szeretne több információt megtudni a Jungheinrich termékeiről és szolgáltatásairól? Vegye fel velünk a kapcsolatot!
További információ

Feliratkozás hírlevélre