Mobil munkaállomás

!!!Ob im Wareneingang, Warenausgang, bei der Kommissionierung oder Inventur - der robuste Mobile Arbeitsplatz von Jungheinrich ermöglicht stromnetzunabhängiges Arbeiten im gesamten Lagerumfeld und eignet sich besonders für die flexible, mobile Datenerfass

Rövidítse le a munkaútvonalakat, gyorsítsa fel a munkafolyamatokat és dolgozzon helytől függetlenül és hatékonyan!

Nagyítás egérkattintással

Online érdeklődés

Alapadatok

 • Mobil és elektromos hálózattól független munkavégzés a beépített akkumulátornak és töltőberendezésnek köszönhetően
 • Feltöltés üzemeltetés során
 • Állítható magasságú munka és rakodófelületek
 • Mélykisülés elleni védelem

Elektromos hálózattól független munkavégzés a maximális hatékonyság érdekében
Mindegy, hogy árubeérkezés, árukiadás, komissiózás vagy leltározás - a Jungheinrich robusztus mobil munkahelye elektromos hálózattól független munkavégzést tesz lehetővé bárhol a raktárban és almazkodik a rugalmas, mobil adatrögzítéshez.

A karbantartásmentes akkumulátornak köszönhetően végrehajtható pl. az árubevételezés rögzítése a raktár felügyeleti rendszerben valós időben, közvetlenül a beszállítási területen. Rrövidítse le a munkaútvonalakat, gyorsítsa fel a munkafolyamatokat és dolgozzon helytől függetlenül és hatékonyan.

Előnyök áttekintése

 • Hosszú alkalmazási idő
 • Ergonomikus, praktikus és robusztus
 • Átgondolt kialakítás

Részletes előnyök megjelenítése

Részletes előnyök

Hosszú alkalmazási idő

Az akkumulátor rekesz egy hátulról levehető burkolattal van lezárva. Ebben két karbantartásmentes 12 V/60 AGM blokk-akkumulátor található, amely a beépített töltőberendezéssel az üzemeltetés során egyszerűen feltölthető bármely hálózati csatlakozónál. Az akkumulátor mélykisülés elleni védelemmel és automatikus kikapcsoló funkcióval rendelkezik. Az opcionálisan rendelhető akkumulátor cserélő rendszerrel a mobil munkaállomás optimális megoldást nyújt többműszakos üzemeltetés esetén.

Átgondolt kialakítás

A robusztus alapkereten elhelyezett asztalfelülettel a monitor, rádiós terminál vagy további nyitott tárolófelület számára elegendő helyet biztosít a nyomtató, egyéb dokumentumok vagy más munkaeszközök számára. A hozzátartozó billentyűzet- és egér optimális kezelési magasságban (DIN 4549 szerint) került elhelyezésre. Az állítható magasságú tároló-, ill. munkafelületeknek köszönhetően a mobil munkaállomás egyénileg állítható a kezelő igényei szerint.

Ergonomikus, praktikus és robusztus

A mobil munkahely ipari minőségben biztosít helyet valamennyi munkaeszköz számára. Mindössze 550 mm szélességgel keskenyebb mint egy Eur rakodólap és ezáltal optimálisan alkalmas a szűk területekhez is. A négy nagy kerék nagy stabilitást biztosít és gondosodik arról, hogy a mobil munkahely könnyen mozgatható legyen.

Online érdeklődés

Információkérés

Szeretne több információt megtudni a Jungheinrich termékeiről és szolgáltatásairól? Vegye fel velünk a kapcsolatot!
További információ

Feliratkozás hírlevélre
Jungheinrich Profishop
 • ÚJDONSÁG!
  Jungheinrich AM 20 kézi raklapemelő
  Jungheinrich AM 20 kézi raklapemelő

  Profi minőség, rendkívüli erő.

  110.000 Ft-tól Irány a webshop

 • Ameise raklapemelők!
  Polyuretán és gumi kerekekkel.
  Polyuretán és gumi kerekekkel.

  Mennyiségi kedvezmények! Ingyenes házhoz szállítás.

  97.000 Ft+ÁFA Irány a webshop