Vonalkód olvasó

Biztonságos és gyors azonosítás, hibák elkerülése

Nagyítás egérkattintással

Online érdeklődés

Alapadatok

 • Biztonságos és gyors azonosítás
 • Vezetékes vagy vezetéknélküli
 • Akár 13 m olvasási távolság
 • Alacsonyabb leltározási költségek a megfelelő készletkezelésnek köszönhetően
 • Manuális vagy automatikus
 • Egyénileg konfigurálható

A nagy áruforgalmú, modern raktárakban rendkívül fontos a folyamatok ellenőrzése, valamint minél több idő megtakarítása. Különösen komissiózási folyamatoknál fordul elő gyakran dolgozói hiba (raktárhely, árucikk, árucikk mennyiség). Vonalkód olvasók alkalmazásával a hibák jelentősen csökkenthetők. A Jungheinrich ehhez optimalizált, ipari felhasználásra alkalmas vonalkód olvasót, valamint professzionális tanácsadást kínál.

Előnyök áttekintése

 • Áttekintés és előnyök
 • Automata szkennerleírása
 • Vonalkódok és vonalkód olvasók kiválasztása
 • Manuális szkenner leírása
 • Jungheinrich Auto-ID

Részletes előnyök megjelenítése

Részletes előnyök

Áttekintés és előnyök

Egy rádiófrekvenciás környezetben a vonalkód érzékelése lehetővé teszi a komissiózási folyamatok valós idejű rögzítését és -ellenőrzését raktári dolgozók által. A hibák azonnal felismerhetők és gyorsan kijavíthatók. A téves szállítások elkerülhetők és ezáltal a minőség növelhető. A Jungheinrich robosztus manuális vagy automatikus vonalkód olvasót alkalmaz, amelyek vezetékkel vagy vezeték nélkül egy rádiófrekvenciás terminálon üzemeltethetők. Továbbá a vonalkódok rögzítése kézi terminálokkal is lehetséges. Ezek úgy működnek, mint egy PDA integrált szkennerrel és WLAN-on keresztül kapcsolódnak a raktár-irányításirendszerhez.

Manuális szkenner leírása

A rádiófrekvenciás környezetben dolgozókat rendszerint egy rádiófrekvenciás terminálon vagy kézi terminálon keresztül tájékoztatják arról, hogy melyik raktárhelyenkell a következő be-/ kitárolást elvégezni. Amennyiben a raktárhelyeken és árucikkeken / raklapokonmár vannak vonalkódok,a dolgozó nyilvántartásba tudja venni a raktárhely- és árucikk-vonalkódokat. Ha a raktár-irányítási rendszer hibát állapít meg, a dolgozót azonnal értesíti –így elkerühető a hibázás. A szoftver / maszk rádiófrekvenciás terminálon keresztül történő kezelése során egy vonalkód beolvasásakor gyakran még egy gombot meg kell nyomni, hogy a szoftver a következő beviteli mezőre váltson vagy egy folyamatot rögzítsen (pl. TAB vagy Enter). A vonalkód olvasó úgy programozható, hogy ez minden beolvasott vonalkód után automatikusan megtörténjen.

Automata szkennerleírása

Az automatikus vonalkód olvasó használatakor a targonca villatartójára kerül felszerelésre a szkenner és például egy teher érzékelő által az emelővillák között automatikusan kioldódik. Amint a szkenner a raklap azonosítót felismerte, feldolgozásra kerül a Jungheinrich logisztikai interfész segítségével és továbbítódik a Warehouse Management rendszer felé. Itt rengeteg időt lehet megtakarítani és elkerülhetők a hibák.

Jungheinrich Auto-ID

Különböző azonosítási rendszerek (RFID, automatikus vonalkód olvasó, manuális vonalkód olvasó) kombinációja ügyfélre szabott megoldásokat kínálnak a jól bevált standard komponensek alapján. A logisztikai interfészhez kapcsolódva teljesen integrált és hiánytalan információáramlást biztosítanak a raklap első beérkezésétől egészen a célhelyen történő betárolásig. Így garantált a lehető legnagyobb folyamatbiztonság az Ön raktári folyamataira testreszabott megoldás segítségével.

Vonalkódok és vonalkód olvasók kiválasztása

A vonalkód olvasó, vonalkód típus, vonalkód méret, címkék anyaga és az elvégezhetőleolvasási távolság kiválasztása sok tapasztalatot igényel. A Jungheinrich professzionális tanácsadást és alkalmazást kínál.

Online érdeklődés

Információkérés

Szeretne több információt megtudni a Jungheinrich termékeiről és szolgáltatásairól? Vegye fel velünk a kapcsolatot!
További információ

Feliratkozás hírlevélre
Jungheinrich Profishop
 • Újdonság!
  Ameise elektromos raklapemelő
  Ameise elektromos raklapemelő

  Ingyenes házhoz szállítással!

  629.000 Ft Irány a webshop

 • KÖNNYŰ KEZELÉS!
  Jungheinrich AM 20 kézi raklapemelő
  Jungheinrich AM 20 kézi raklapemelő

  Profi minőség, rendkívüli erő.

  113.000 Ft-tól Irány a webshop