WLAN-infrastruktúra

Bármikor mobilan elérhető.

Nagyítás egérkattintással

Online érdeklődés

Alapadatok

 • Tervezés és integráció teljes egészében a Jungheinrichtől
 • Kiváló minőségű komponensek / ipari szabványok
 • Professzionális méréstechnika a tervezéshez és ellenőrzéshez
 • Nagyfokú rendelkezésre állás a redundáns elektronikának köszönhetően

Egy modern raktár hatékonyságával szemben állított követelmények nagyon magasak. Az adatok valós idejű feldolgozása és a raktárban dolgozók mobil összeköttetése jelentősen hozzájárulhatnak a teljesítmény, a hatékonyság és a minőség növeléséhez, , valamint a módosított megrendelési prioritások rugalmasabb kezeléséhez. Rádiófrekvenciás adatátviteli rendszer alkalmazásával a költségek jelentősen csökkenthetők.
A rádiófrekvenciás adatátviteli rendszer alapja a Wireless LAN (vezeték nélküli) infrastruktúra, melyek WLAN vagy WiFi néven is ismertek.

Előnyök áttekintése

 • WLAN tervezés (szimuláció)
 • WLAN felülvizsgálata (Rendszer- és teljesítmény-elemzés)
 • Áttekintés és előnyök
 • WLAN tervezés (rádiós mérés)

Részletes előnyök megjelenítése

Részletes előnyök


 • 1. Alapvető követelmények egyeztetése
 • 2. Előzetes tervezés rádiófrekvenciás szimulációval (nem teljesen pontosan) vagy rádiófrekvenciás méréssel (pontosan)
 • 3. Megrendelés
 • 4. Hálózati adatok egyeztetése az IT részleggel
 • 5. Rádiófrekvenciás hozzáférések előzetes konfigurálása és dokumentációja
 • 6. Hálózati kábelezés előkészítése és rádiófrekvenciás hozzáférések szerelése (ügyfél). A pozíciók a rádiófrekvenciás jegyzőkönyvben pontosan meghatározásra kerültek.
 • 7. WLAN (vezeték nélküli hálózat), valamint további rádiófrekvenciás adatátviteli komponensek üzembe helyezése és konfigurálása
 • 8. WLAN felülvizsgálata egy rendszer- és működési-analízissel optimalizálási intézkedések meghatározása
 • 9. Intézkedések végrehajtása, újbóli felülvizsgálat és befejező dokumentáció
 • Áttekintés és előnyök

  A WLAN infrastruktúra lehetővé teszi a dolgozók valós idejű kapcsolatát rádiófrekvenciás adatátviteli terminálokkal vagy a hálózat más WLAN-képes komponenseivel , így az Ön raktár-irányítási rendszerével / ERP rendszerével. Minden olyan területen, ahol WLAN rendelkezésre áll, a dolgozók szabadon mozoghatnak, a hálózathoz való kapcsolat elveszítése nélkül. Ez a rádiófrekvenciás hozzáférési pontok közötti „továbbítás“ (Roaming) segítségével lehetséges.
  Jungheinrich az Ön igényeiszerint optimálisan kialakított, a jövőben is biztos WLAN-infrastruktúrát tervez saját dolgozókkal. Kiváló minőségű, iparilag alkalmas WLAN komponensek kerülnek alkalmazásra: Cisco vagy Motorola készülékek.

  WLAN tervezés (szimuláció)

  A szükséges rádiófrekvenciás hozzáférési pontok számának és pozíciójának első durva becsléséhez a csarnok elrendezése alapján egy szimuláció készül. A raktárstruktúra általi (állványok, áruk, falak) WLAN elterjedés csillapítása már nagyjából figyelembe vehető. A telepítés utáni valós viselkedés egy kb. +/- 20% korlátozott pontossággal meghatározható. Ugyancsak nem vehető figyelembe a csarnokban vagy a szomszédos vállalatnál már meglévő WLAN hozzáférés. Kis csarnokok esetén gyakran elegendő a szimuláció, mint tervezési alap. A befejező felülvizsgálathoz ajánlott elvégezni egy rendszer- és teljesítmény elemzést.

  WLAN tervezés (rádiós mérés)

  Egy rádiós mérés során az egyes rádiós hozzáféréseket az előtte megtervezett pozíción felfüggesztik és méréstechnikailag észlelik. A hatótávolságtól függően határozzák meg a következő pozíciót. Ez addig folytatódik, amíg a teljes csarnok megfelelő WLAN rendelkezésre állást mutat. A befejező dokumentáció definiálja a szükséges rádiós hozzáférési pontok számát, valamint a konkrét szerelési pozíciót (opcionálisan képes dokumentációval is).
  Egy rádiós mérés a legjobb eredményeket szolgáltatja, ha a raktárszerkezetek / állványok már fel vannak építve és fel vannak töltve. Egy új raktárcsarnokban a WLAN rendszer gyakran már akkor is szükséges, ha az állványok éppen már fel vannak építve, de még nincsenek megtöltve. Ha már létezik a saját vagy külső WLAN rádiós hozzáférés, akkor a tervezés előtt egy leltári jegyzéket (Rendszer- és teljesítmény elemzés) kell készíteni.

  WLAN felülvizsgálata (Rendszer- és teljesítmény-elemzés)

  A WLAN rendszer- és teljesítmény elemzés egy meglévő WLAN-infrastruktúra felülvizsgálata. A befejező dokumentációban (opcionálisan fényképes dokumentációval) minden WLAN paramétert megmutatnak, azonosítják a problémákat, valamint meghatározzákaz az optimalizálási intézkedések. Ha Jungheinrich rádiófrekvenciás adatátviteli megoldásokat (rádiófrekvenciás terminál, raktár navigáció, stb.) külső WLAN-infrastruktúrára kell kapcsolni, ajánlatos a WLAN rendelkezésre állás és átviteli minőség biztosításához egy rendszer- és teljesítmény elemzés. Utólagos optimalizálás gyakran csak nagyon munka- és költségigényes vagy egyáltalán nem lehetséges.

  Online érdeklődés

  Információkérés

  Szeretne több információt megtudni a Jungheinrich termékeiről és szolgáltatásairól? Vegye fel velünk a kapcsolatot!
  További információ

  Feliratkozás hírlevélre
  Jungheinrich Profishop
  • Újdonság!
   Ameise elektromos raklapemelő
   Ameise elektromos raklapemelő

   Ingyenes házhoz szállítással!

   629.000 Ft Irány a webshop

  • KÖNNYŰ KEZELÉS!
   Jungheinrich AM 20 kézi raklapemelő
   Jungheinrich AM 20 kézi raklapemelő

   Profi minőség, rendkívüli erő.

   113.000 Ft-tól Irány a webshop