BestInvest

A Jungheinrich anyagmozgató gépei évtizedek óta nagy teljesítőképességgel, megbízhatóan rakodnak és szállítanak a világ minden táján. Miért? Mert egyszerűen csak működnek, működnek és működnek … És mindemellett gazdaságosan jövedelmezőek, jövedelmezőek és még mindig jövedelmezőek.

Ma már ezt az összefüggést teljes üzemeltetési költségnek (Total Cost of Operations – TCO) hívjuk, azaz a tulajdonos összes felmerülő költségéről beszélünk A beszerzéstől a használat végéig. Minden beszerzési, vásárlási döntésnél ez a döntő sikertényező. A Jungheinrich a legjobb megoldásokat garantálja Önnek annak érdekében, hogy ezt a sikertényezőt maximalizálja.

Mert a Jungheinrich anyagmozgató gépeivel, állványrendszereivel és szolgáltatásaival  nemcsak széles palettát nyújt beruházásaihoz, hanem biztosítja azok hatékony megtérülését is. Beruházások, melyek az üzemeltetési költségeket akár 20 %-al csökkentik.

Ez a BestInvest a Jungheinrich-től. Megoldásokat nyújtunk, hogy a ráfordításokból jövedelmező beruházások váljanak és segítünk, hogy Ön a legjobb beruházási döntést hozza meg. Számolja át Ön is saját Jungheinrich BestInvest-jét. És feketén fehéren látni fogja a tényeket.

Információkérés

Szeretne több információt megtudni a Jungheinrich termékeiről és szolgáltatásairól? Vegye fel velünk a kapcsolatot! Telefon: +36 23 531 500
További információ

Feliratkozás hírlevélre
Jungheinrich Profishop
 • Raklapemelők kedvező áron!

  Mennyiségi kedvezmények! Ingyenes házhoz szállítás.

  114.900 Ft-tól Visit the online shop

 • Akció!
  EJC M10 raklapemelő
  EJC M10 raklapemelő

  Ingyenes házhoz szállítás!

  999.000 Ft-tól Visit the online shop