Call4Service
+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Stage ECE 220_225

Komissiózó targonca 2,0 - 2,5t

  • 125 mm
  • 2500 - 2700 kg
  • Optimális komissiózási teljesítmény alacsony energiafogyasztás mellett
  • Nagy teljesítményű motor dinamikus gyorsulással
  • jetPILOT a személygépkocsiban megszokott intuitív kezelésért
  • Átfogó opciók az optimális munkahelyhez
  • easyPILOT félautomata távvezérlés (opcionális)

ECE 220/ 225

Rugalmas és hatékony 2-es sorozatú horizontális komissiózóink egyesítik a maximális komissiózási teljesítményt az optimális energiahatékonysággal és az első osztályú menetkomforttal. Különböző kezelési szintek segítségével játszva fedik le az egyéni raktári követelményeket. Komissiózás az ECE típussal – ez optimalizált komissiózási folyamatokat jelent maximális teljesítménnyel.Kényelmes, biztonságos és időveszteség nélküli komissiózás: különösen nagy kapacitású akkumulátorok garantálják a maximális komissiózási teljesítményt gazdaságos többműszakos üzemeltetésben is. A kompakt méretekkel rendelkező robusztus kialakítás teszi lehetővé a gyors kanyarodást a piacon elérhető legjobb gyorsulással. Egy hidraulikusan emelhető, csillapított vezetőállás kínál védelmet ütközések ellen.A tágas kezelőhely állítható magasságú multifunkcionális kormánykerékkel és könnyen elérhető kezelőelemekkel magas haladási kényelmet kínál. A szükséges biztonságról asszisztensrendszerek, mint DayLED nappali fény, Floor Spot vagy az opcionális curveCONTROL gondoskodnak.

Li-ion

Content Li-Ion + 5 év logó
Csúcsteljesítmény kompromisszumok nélkül.

A Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus szolgáltatás keretében akár 8 év teljesítménygaranciát vállalunk kiváló minőségű lítiumion akkumulátorainkra.

Meggyőző érveink vannak. Ezért is biztosítjuk Önnek, hogy az első 6 hónapon belül bármikor könnyedén és gyorsan visszatérhessen az eredeti technológiához.

További információ

Előnyök

Features

Modellek áttekintése

Model Teherbírás Emelési magasság Haladási sebesség Teljes hossz Akkumulátor feszültség
ECE 225 2 500 kg 125 mm 14 km/h 3 670 mm 24 V
ECE 225 HP 2 500 kg 125 mm 14 km/h 3 820 mm 24 V