Bértargonca kínálatunk

Gyors. Egyszerű. Szakszerű.

Az elektromos emelőkocsitól a 8 tonna teherbírású homlokvillás targoncáig, kültérre, csarnokba és nehéz terepre - nálunk a megfelelő targoncát bérelheti. Szakértőink segítenek kiválasztani az adott alkalmazási feladathoz a leginkább megfelelőt. Az alábbi típusokon kívül teljesen egyedi, magasraktári gépek bérlése iránt is érdeklődhet.

Az esetek 80 %-ában a kívánt targonca már a megrendelés napján úton van Önhöz.  Bérelhető targoncáink a legkorszerűbb technikai színvonalat képviselik. A targoncabérlet optimális megoldást jelent, ha csak ki szeretne próbálni egy targoncát.

Teherbírás: 1.600 - 3.500 kg

A Jungheinrich alacsony emelésű targoncáink ideális megoldást nyújtanak Önnek minden szállítási útszakaszra. Legyen szó gyalogkíséretű üzemről rövid távolságokra, kombinált gyalogkíséretű- /vezetőállásos üzemről közepes távolságokra, vagy tisztán vezetőállásos üzemről hosszabb távolságokra.

Tovább


Teherbírás: 1.000 - 2.500 kg
Emelési magasság: 12.020 mm-ig

Ha nagyobb emelési magassággal rendelkező gépet szeretne, a Jungheinrich tolóoszlopos targoncái a megfelelőek az Ön számára.

Tovább


Teherbírás: 1.000 - 9.000 kg
Emelési magasság: 7.000 mm-ig

Csarnoki és kombinált csarnoki-/udvari alkalmazáshoz a Jungheinrich elektromos villástargoncáit kínáljuk megoldásként. Kültérre a dízel/gázüzemű targoncákat ajánljuk. A Jungheinrich dízel-/gázüzemű targonca kínálata teljes választékot kínál a teherbírási és hajtási változatok közül. Válasszon 1.600 és 9.000 kg teherbírás, valamint hidrodinamikus és hidrosztatikus hajtás között. Hűtőházi kivitelben is elérhető!

Tovább


Vontatható teher: 1.000 - 25.000 kg

A Jungheinrich vontatók szállítási megoldásokat kínálnak a teljes intralogisztikai lánc számára: az árubeérkezéstől az elosztó- és gyártóterületekig.

Tovább


Teherbírás: 1.000 - 2.000 kg
Emelési magasság: 6000 mm-ig

A Jungheinrich komissiózó targoncáink ergonomikus megoldást jelentenek, ha nagyobb számú óránkénti levételről van szó.

Tovább


Feliratkozás hírlevélre
Jungheinrich Profishop
 • Újdonság!
  Ameise elektromos raklapemelő
  Ameise elektromos raklapemelő

  Ingyenes házhoz szállítással!

  629.000 Ft Irány a webshop

 • KÖNNYŰ KEZELÉS!
  Jungheinrich AM 20 kézi raklapemelő
  Jungheinrich AM 20 kézi raklapemelő

  Profi minőség, rendkívüli erő.

  113.000 Ft-tól Irány a webshop