Call4Service
+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Stage Automatizált magasraktári targoncák
Nagy teljesítmény a szűkfolyosóban

Automata magasraktári targoncák

Automata magasraktári targoncáink nagy teljesítményt garantálnak a szűkfolyosós raktárban, ahol állványrendszer, szoftver és hozzátartozó rendszerek, például szállítópálya is működik. Automata magasraktári targoncáink tökéletesen illeszkednek ebbe a környezetbe.

Maximális teljesítmény a raktárban – egész nap.

Szeretne raktárában maximális rendelkezésre állást, hatékonyságot és teljesítményt? Válassza a magasraktári targoncánk vezető nélküli kivitelét!  A padlóban elhelyezett többfrekvenciás vezetősínek és transzponderek hatékony tájékozódást biztosítanak. 24 órás üzemeltetés esetén az automata magasraktári targoncák tápellátását az állványon található áramsíneken keresztül lehet megvalósítani. 

Kiforrott szériagép az alap

Az automata magasraktári targoncák alapjaként szériagyártású targoncákat alkalmazunk. Ezek a
gyakorlatban sokszorosan próbált és bizonyított alaptargoncák a megfelelő
automatizálási komponensekkel kerülnek kiegészítésre. Az eredmény különösen megbízható és hatékony vezető nélküli targonca (AGV) a nagy emelési magasságban történő rakodási feladatatokhoz. 

Fokozatos automatizálás

Már meglévő manuális targoncáját lépésenként automatizálhatja és így a szűkfolyosós raktári gépet felkészítheti a jövő kihívásaira. A félautomata megoldásokkal a már sokszor bizonyított warehouseNAVIGATION rendszerünkkel együtt az anyagmozgatási teljesítményt akár 25 %-kal is növelheti.
Ezzel tehermentesíti a kezelőt és gondoskodhat a pontos raktárpozíció megközelítésről, valamint pozícionálásról.
A teljesen automatizált üzemmódban az automata magasraktári targonca önállóan mozog a folyosóban, így végezve el a rábízott szállítási- és raktározási feladatokat.