Call4Service
+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Openline cover
Bejelentések kezelése, lehetséges csatornák

A JUNGHEINRICH visszaélést bejelentő személyeknek szánt tájékoztatója

A JUNGHEINRICH Csoport és így a JUNGHEINRICH Hungária Kft. is a megfelelőség kérdését évek óta a legfontosabb témák között tartja számon. Mindig is kiemelkedő fontossággal bírt számunkra, hogy első kézből értesüljünk a problémákról, visszaélésekről és jogsérelmekről a vállalaton belül.

A belső visszaélés-bejelentési rendszer működtetése lehetőséget nyújt számunkra, hogy fejlesszük belső folyamatainkat, megelőzzük, és megszüntessük a visszaéléseket lehetővé tevő helyzeteket, mindez pedig hozzájárul a vállalati kultúránk megőrzéséhez és továbbfejlesztéséhez.

Openline text picture

  • Minden bejelentésnek meg lehet a maga oka, és ezeket fő szabály szerint ki kell vizsgálni.
  • Meg kell felelnünk a  vonatkozó jogszabályoknak. 
  • A bejelentések révén mi a Jungheinrichnél értékes ismeretekre tehetünk szert, amelyek által fejleszthetjük folyamatainkat, struktúráinkat, valamint az egymással való együttműködést.
  • Bármilyen kérdés vagy aggály esetén Ön a Jungheinrichnél korlátozás nélkül számos bejelentési lehetőség közül választhat.

Belső visszaélés-bejelentési csatornáink

Bejelentését megteheti személyes adatai megadásával vagy azok felfedése nélkül is, illetve Ön választhatja ki, hogy bejelentése közvetlenül a JUNGHEINRICH Hungária Kft-hez, vagy a JUNGHEINRICH csoport anyavállalatához (címzett) érkezzen. 

Folyamat a bejelentés megtételét követően

Visszaélés-bejelentés folyamatábra

Hogyan működik?