+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Stage Rólunk

Rólunk

A hamburgi székhelyű  Jungheinrich vezető vállalat az üzemen belüli logisztika területén. Immáron több mint 65 éve ügyfeleink kérdései és kívánságai állnak folyamatosan a középpontban.

1953. augusztus 7-én Dr. Friedrich Jungheinrich egy kis műhellyel és 30 alkalmazottal Hamburg Barmbek városrészében alapított vállalkozásával indította el a ma már globálisan működő, sikeres nagyvállalatot. Jelenleg több mint 18.000 dolgozó áll alkalmazásban 40 országban — csak Németországban több mint 5.500 – annak érdekében, hogy a legjobb intralogisztikai megoldásokat fejlesszék ki, valósítsák meg, optimalizálják és tartsák fent az Önök számára. Mindezt ügyfeleink elégedettsége érdekében.

Teljes körű termékportfóliót kínálunk: a hagyományos targoncáktól kezdve a teljesen automatizált logisztikai rendszerekig, intelligens szoftver megoldásokat, melyek targoncákat, rendszereket és folyamatokat kacsolnak össze – innovatív és rugalmasan kombinálható szerviz-és pénzügyi szolgálatásokkal együtt. A legnagyobb rakodási teljesítmény és a leghatékonyabb anyagáramlás érdekében.

Magyarországon kizárólagos forgalmazóként, értékesítési tanácsadóink, valamint a több mint 80 mobil szerviztechnikusunk  személyre szabott megoldásokat kínál Önnek. Bárhol, bármikor, ahol szükség van rá. Mindent egy kézből. Minden a legjobb minőségben - Németországban gyártva. Telephelyünkön mindig szívesen látjuk, amennyiben szeretné kipróbálni targoncáinkat. Számos targoncatípus azonnal rendelkezésre áll.

A Jungheinrich minőség a vásárlás után is megmutatkozik: Mobil szerviztechnikus kollégáink– az ország bármely részén – készen állnak.

A Hamburgtól északra fekvő Kaltenkirchenben egy ultramodern alkatrészraktár gondoskodik az év 365 napján 24 órás készenlétben az alkatrészellátásról.

Megbízható partnert keres a vállalatánál felmerült anyagmozgatással kapcsolatos feladatok kreatív, rugalmas és eredményorientált megoldásához? Olyan partnert, aki nemcsak a folyamatok kialakításáról ad tanácsot, hanem a megfelelő targoncákat és raktártechnikákat is biztosítja, valamint teljes körű rendszermegoldásokat tervez és valósít meg? Nálunk mindezt megtalálja megbízhatóan és szakszerűen egy kézből: komplexitás, hosszú távú gondolkodás és a közvetlen értékesítés előnyei alkotják vállalatunk alappilléreit.

Koncepciókban gondolkodunk, keressük a kihívásokat és Önnel együtt megtaláljuk vállalkozása számára az optimális megoldásokat. Építsen tudásunkra és sokéves tapasztalatainkra.. Ennek alapján vállalatának gyakorlatias és irányt mutató lendületet adunk és segítünk a sikeres fejlődésben.

Rólunk

Kapcsolat

Új targoncát szeretne vásárolni? Szervizünket szeretné elérni? Vagy inkább targoncát bérelne? 

Itt találja elérhetőségeinket.

A Jungheinrich az Ön közelében

Szívesen adunk tanácsot Önnek a helyszínen is. A telephely keresővel könnyen megtalálhatja a közelben lévő képviseletet valamint a megfelelő kompetenciával rendelkező munkatársunkat. Örömmel várjuk a találkozást!

Egyértelmű álláspont és konzekvens hozzáállás

A fő témák, melyek a világot és az iparágakat mozgatják a hatékonyság,  a lítiumion technológia, a biztonság, a digitalizálás és az automatizálás. Itt megismerheti, hogyan gondolkodik és kezeli a Jungheinrich az aktuális szakértői témákat.

Nyilvános és auditált

Az intralogisztikában piacvezetőként felelősséget vállalunk termékeinkért, megoldásainkért és cselekedeteinkért a világ minden részén. A fenntarthatóság számunkra a szociális és környezeti felelősség eredményes ötvözését jelenti, profitábilis növekedéssel párosulva.

Siker az egyik legizgalmasabb iparágban a világon

A Jungheinrich AG az intralogisztika legsikeresebb vállalatának számít világszerte. Az iparág top-munkáltatójaként a Jungheinrich kiváló munkalehetőségeket kínál számos karrier területén. 

Aktuális hírek és események

Itt találhat aktuális információkat a Jungheinrichről, valamint cikkeket és publikációkat tölthet le, tájékozódhat rendezvényeinkről.

A Jungheinrich számos intézkedést hozott annak érdekében, hogy minimalizálja a koronavírus esetleges hatását a szállítási láncra és a termelésre. Ezen lépések célja munkatársaink és üzleti partnereink megóvása.

Megoldásainkat évről évre elismerik. Bár ügyfeleink elégedettsége a legnagyobb dicséret, örülünk annak is, hogy díjakat kapunk. Mivel csak a legjobb győzhet az iparági szakértőkből, terméktervezőkből, vagy a szakmagazinok olvasóiból álló független zsűri előtt.