+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél

Tolóoszlopos targonca bérlése

Szeretne olyan tolóoszlopos targoncát bérelni, amely minden eddigi elvárását felülmúlja? Elektromos tolóoszlopos targoncáink már több mint 60 éve népszerűek szerte a világban. Nem csak nagy teljesítményük és megbízhatóságuk miatt, hanem kompakt kialakításuk és kivételesen jó emelőképességük is indokolja, hogy a raktárakban nélkülözhetetlenné váltak.

Jungheinrich tolóoszlopos targoncák bérlése.

A Jungheinrich bértargonca-flottájából a legkülönbözőbb tolóoszlopos modellek közül választhat, így egy adott szállítási útvonalhoz bármikor kikölcsönözheti az Önnek legmegfelelőbb tolóoszlopos targoncát. Mindegy, hogy rövid-, közép- vagy hosszú útszakaszról van szó - egy Jungheinrichtól bérelt tolóoszlopos targoncával szűk térben is problémamentesen elér akár 13 méteres emelési magasságot is. A fékezés során visszanyert energiának köszönhetően a fejlett anyagmozgató targoncáink alacsony energiafogyasztásukkal és folyamatos nagy teljesítményükkel lenyűgözik a felhasználót.

Béreljen tolóoszlopos targoncát és hódítsa meg a magasságot.

A Jungheinrich tolóoszlopos targoncáinak alapelve a siker kulcsa. Kompakt rakodógép, mely teherfelvételnél előre tolja az oszlopot, így a targonca előtt a villák láthatóvá válnak, majd az ún. hátratolás következik, mellyel a rakomány a két tengely közé kerül. Ezzel a targonca teljes hossza csökken, fordulékonysága és menetstabilitása pedig jelentősen megnő. Ha Ön  tolóoszlopos targoncát bérel, rakományait gyorsan és biztonságosan továbbíthatja 13.000 milliméter emelési magasságig.

Fordulékony és nagy teljesítményű kivitelek.

Ha tolóoszlopos targoncát szeretne bérelni, érdemes figyelnie az Ön raktárigényeinek megfelelő modell kiválasztására. A különböző teherbírás-osztályokba tartozó és emelési magasságra képes modellek mellett bérelhető kínálatunk eltérő talajviszonyokhoz is tartalmaz anyagmozgató gépeket. Kölcsönözhető targoncáink bel- és kültérben egyaránt bevethetők, ugyanakkor nagy menetbiztonsággal, csökkentett mértékű energiafogyasztással és alacsony működési költséggel állnak az Ön rendelkezésére.
Bérelhető tolóoszlopos targoncák.

Számos ergonómiai és műszaki előnyhöz jut, ha az Ön igényeinek pontosan megfelelő tolóoszlopos targoncát bérli. Ha hét napra vagy annál hosszabb időre kölcsönöz tőlünk targoncát, különösen alacsony napi bérleti díjjal számolhat. Ezeket az előnyöket élvezheti, ha Jungheinrich tolóoszlopos targoncát bérel.

Tolóoszlopos targoncák bérlése sokoldalú felhasználáshoz.

  • Targoncák széles kínálata a Jungheinrich nagy bérleti flottájából.
  • Igény esetén speciális targoncák is elérhetők.
  • Targoncakölcsönzőnkben szakértő tanácsadás várja Önt.

Eldöntötte, hogy Jungheinrich targoncát fog bérelni? Akkor vegye fel a kapcsolatot szaktanácsadóink egyikével a termékeket bemutató oldalunkon. Örömmel válaszolunk a bérlésre vonatkozó kérdéseire és segítünk abban is, hogy a megfelelő anyagmozgató gép kerüljön az Ön raktárába.