+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Stage Az Ön megoldásai

Megoldásaink

Anyagmozgató gépek, targoncák, logisztikai rendszerek, valamint szolgáltatások széles választékával átfogó megoldást nyújtunk egy kézből. Nálunk mindig az Ön igényei és elégedettsége a legfontosabbak.

Speciális követelményektől és iparágaktól függetlenül Önnel együtt alakítjuk ki igényre szabott, a jövő kihívásainak is megfelelő intralogisztikai megoldásainkat. Ügyfeleink megbíznak szakértelmünkben és tapasztalatainkban.

Igényre szabott megoldások

Mindegy melyik iparágról van szó: kis-vagy nagykereskedelem, logisztika vagy ipar: autóipar, élelmiszer-vagy italgyártás, gyógyszeripar. A Jungheinrich szinte minden ágazatban szakértelemmel rendelkezik – és a megfelelő megoldást nyújtja egy kézből.

Széles termékkínálat

Folyamatos be- és kirakodás, hatékony szállítás, biztonságos be-, ki- vagy átrakodás, gyors és pontos komissiózás – a Jungheinrich segít az Ön igényeinek leginkább megfelelő megoldást biztosítani bármilyen alkalmazáshoz és anyagmozgatási feladathoz – mindezt egy kézből.

MOZGÁSBAN A HATÉKONYSÁG

Sikeres automatizálás a megfelelő partnerrel. Kompetens partnerként az automatizálás területén az Ön igényeire szabottan megtervezzük és megvalósítjuk azt a logisztikai rendszert, mellyel raktárának hatékonysága automatikusan növelhető.

KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL

A lítiumion-technológia forradalmasítja az intralogisztikát és számos érv szól a Jungheinrich lítiumion megoldásai mellett. Vezető szolgáltatóként e terén megkönnyítjük Önnek az átállást a fejlett Li-ion technológiára.

Ügyfeleink mondták

A raktárrendszerektől a digitális folyamatok kivitelezéséig és a targoncák egyedi kialakításáig - referenciáinkból ötletet meríthet az Ön jövőbeni megoldásához. Az Ön igényeire szabottan kialakítva - mivel nincs két egyforma raktár.