Stage Az Ön megoldásai

Megoldásaink

Anyagmozgató gépek, targoncák, logisztikai rendszerek, valamint szolgáltatások széles választékával átfogó megoldást nyújtunk egy kézből. Nálunk mindig az Ön igényei és elégedettsége a legfontosabbak.

Speciális követelményektől és iparágaktól függetlenül Önnel együtt alakítjuk ki igényre szabott, a jövő kihívásainak is megfelelő intralogisztikai megoldásainkat. Ügyfeleink megbíznak szakértelmünkben és tapasztalatainkban.

Igényre szabott megoldások

Mindegy melyik iparágról van szó: kis-vagy nagykereskedelem, logisztika vagy ipar: autóipar, élelmiszer-vagy italgyártás, gyógyszeripar. A Jungheinrich szinte minden ágazatban szakértelemmel rendelkezik – és a megfelelő megoldást nyújtja egy kézből.

Széles termékkínálat

Folyamatos be- és kirakodás, hatékony szállítás, biztonságos be-, ki- vagy átrakodás, gyors és pontos komissiózás – a Jungheinrich segít az Ön igényeinek leginkább megfelelő megoldást biztosítani bármilyen alkalmazáshoz és anyagmozgatási feladathoz – mindezt egy kézből.

MOZGÁSBAN A HATÉKONYSÁG

Sikeres automatizálás a megfelelő partnerrel. Kompetens partnerként az automatizálás területén az Ön igényeire szabottan megtervezzük és megvalósítjuk azt a logisztikai rendszert, mellyel raktárának hatékonysága automatikusan növelhető.

Ügyfeleink mondták

A raktárrendszerektől a digitális folyamatok kivitelezéséig és a targoncák egyedi kialakításáig - referenciáinkból ötletet meríthet az Ön jövőbeni megoldásához. Az Ön igényeire szabottan kialakítva - mivel nincs két egyforma raktár.