+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Stage Termékek

Termékek

A legjobb megoldások és termékek akkor jönnek létre, ha a logisztikai szakértelem és a tapasztalat találkoznak. Ezt bizonyítják targoncáink, használt- és bérgépeink éppúgy, mint állvány- és raktári rendszereink, valamint megfelelő IT és igényre szabott speciális megoldásaink.

Raklapokat kell mozgatni, árut rakodni és komissiózni vagy megbízhatóan biztosítani az anyag- és áruáramlást? És mindezt maximális hatékonysággal, biztonságosan és fenntarthatóan? Termékválasztékunkban minden kérdésre megtalálja a választ. A legmodernebb targoncáktól kezdve a használt és bérelhető targoncákig, az automatikus szállítóeszközökig és a kifinomult állvány-, raktárrendszerekig.
Az új targoncák és logisztikai rendszerek fejlesztése, gyártása és értékesítése, valamint az online értékesítés mellett nagy hangsúlyt fektetünk az új és használt targoncák bérbeadására, használt targoncák felújítására és értékesítésére, valamint a karbantartási, javítási szerviz-szolgáltatásokra és alkatrészértékesítésre is. A pénzügyi szolgáltatások átfogó kínálatával egy termék teljes életciklusát végig kísérjük egy kézből.

Targoncák az Ön igényeire szabottan

Emelés, rakodás, vontatás, szállítás – elektromos, dízel-, gázüzemű vagy manuális? Biztosan megtalálja a megfelelő targoncát termékkínálatunkban. Sőt! Választhat az alkalmazástól függő, egyéni felszereltségi csomagot az Ön igényeire szabottan.

Bárhol. Bármikor.

Amennyiben rövid határidővel van szüksége targoncára a targoncabérlet a legjobb megoldás. Mindegy, hogy egy napra vagy egy évre – a Jungheinrich az Ön megbízható partnere. A megfelelő időben a megfelelő targoncát a megfelelő helyen biztosítjuk.

Olyan jó, mint az új Jungheinrich

A JUNGSTARS használt targoncák ötcsillagos minőségnek megfelelő felújítási folyamata biztosítja, hogy minden targonca műszakilag és optikailag is tökéletes állapotba kerüljön, miközben a legmagasabb biztonsági és fenntarthatósági szabványoknak is megfelel.

Automata anyagmozgató gépek

Tökéletes logisztika: olyan integrált üzleti modellt kínálunk, amely tartalmazza valamennyi rendszer szintű komponens gyártását,  az egyénre szabott megoldás tervezését és kivitelezését, valamint a teljes körű szerviz szolgáltatást.

Egyedülálló teljes csomag

A hatékony energiafelhasználás ajánlatunk lényeges súlypontja. Egyedüli szolgáltatóként nemcsak a járműveket és vezérlőket fejlesztjük és gyártjuk, hanem magát a szoftvert, az akkumulátorokat és a töltési technológiát is. Teljes rendszer egyetlen kézből - az Ön előnye érdekében.

Szakértelem és acél alkotja

A raktár alapját egy optimálisan megtervezett állványrendszer biztosítja. Mi a Jungheinrichnél immár 60 éve fontosnak tartjuk a házon belüli fejlesztést, az egyedi megoldásokat és a minőséget.

Flottamenedzsment a nagyobb hatékonyság érdekében

Költségcsökkentés a raktárban: A Jungheinrich a tökéletes eszközöket kínálja digitális flottakezelő termékeivel. Az öt modulból álló rendszer nemcsak a hatékonyságot növeli, hanem a raktár biztonságát is – akárcsak az EasyAccess hozzáférés vezérlés. Az összes erre vonatkozó információ itt található.

Mindenhol, ahol emberek és gépek dolgoznak együtt, a biztonság a legfontosabb és a raktár egészét kell figyelembe venni. A Jungheinrich, mint vezető gyártó és szolgáltató, az üzemen belüli logisztika területén minden részletre kiterjedő megoldásokat kínál.

Méretre szabott logisztikai megoldások

A Jungheinrich különleges speciális megoldásokat alkalmaz, hogy új utakat nyithasson különféle iparágak számára közlekedési és gyártási folyamataik kialakításához: optimálisan az igényeikhez igazítva, maximálisan hatékony, biztonságos és fenntartható. 

Megbízható és biztonságos

Az ipari IT eszközök használatával jelentősen csökkentheti a költségeket, és rugalmasan reagálhat a megbízások változó prioritásaira.