+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Stage emelés és rakatolás

Be- és kirakodás

Be - és kirakodás, emelés és rakodás: mindezek fontos folyamatok. Ha a be- és rakodási folyamatok nem működnek hatékonyan, könnyen borulhat az egész folyamatlánc. A Jungheinrich nagy teljesítményű, energiahatékony targoncákat és emelőkocsikat biztosít a különböző alkalmazásoknak megfelelően. Számos opcióval és különböző kivitelekben az Ön speciális igényeire szabottan.

Emelés és rakodás - 1953 óta megbízhatóan

Aligha létezik olyan árucikk, amit a Jungheinrich nem mozgatott meg. A Jungheinrich termékkínálata több, mint 600 különböző emelőkocsi és targoncaváltozatot tartalmaz. Amennyiben mégis különleges igény merülne fel, megépítjük Önnek a megfelelő targoncát. Nagy teljesítményű targoncáink különböző meghajtással rendelhetők: elektromos, lítiumion-technológiával vagy dízel-, gázüzemű kivitelben. Akár 5 tonna teherbírással is.

Fantasztikus teljesítmény, hogy tolóoszlopos targoncáink akár 12 méter magasságig emelnek. Az üzemeltetési költségek mégis csökkennek: hosszú távon akár 20 százalék megtakarítás is elérhető. Magasraktári targoncáink kombinált használatra is alkalmasak: megvezetéssel a szűkfolyosóban és szabadon mozgathatók a széles folyosóban. Komissiózó targoncáinkkal pedig könnyen növelheti a teljesítményt a raktárban.

A piacon a legnagyobb tapasztalattal rendelkezünk az automata targoncák (AGV) területén, amelyek automatikusan eredményesebbé teszik az árumozgatás folyamatát. Ezek a gépek már olyan technológiával kérhetők, mint az RFID szkenner és közvetlenül tudnak kommunikálni a raktárirányítási rendszerrel (WMS).

Targoncáink természetesen vezető nélküli, automata (AGV) kivitelben is elérhetők, melyekkel teljesen automatikusan növelheti az anyagmozgatás hatékonyságát. Ezek igény szerint akár csúcsminőségű RFID olvasókkal is felszerelhetők és képesek önállóan kommunikálni a raktárirányítási rendszerrel (WMS). 

Csúcstechnológia az Ön biztonsága érdekében

Az anyagmozgatás és emelés során a biztonság fontos szerepet tölt be. Ez a vezető nélküli, automata targoncákra, melyek kezelő nélkül emelnek és rakodnak, ugyanúgy vonatkozik, mint a hagyományos targoncákra. Számos biztonsági- és asszisztensrendszer segíti a kezelőt, hogy a kritikus helyzeteket időben felismerje és a balesetek, illetve a helytelen kezelés kockázatát csökkentse. 

Különböző funkciók tartoznak ide, mint a személyfelismerő tolatókamera és a digitális megoldások. A tehervédelmet és a stabilitást segítő rendszerek esetében is a legfőbb szempont a biztonság. Az olyan különleges iparágakban, mint a vegyipar és gyógyszeripar, emelő és anyagmozgató targoncáink robbanásvédelemmel is rendelhetők. Így mindenhol biztonságosan tud rakodni és szállítani - és mindezt nagy teljesítménnyel és költséghatékonyan.