Stage emelés és rakatolás

Be- és kirakodás

Rakodás és emelés professzionálisan. A Jungheinrich nagy teljesítményű és energiahatékony targoncákat, valamint emelőkocsikat kínál minden feladatra. Hagyományos, elektromos, csúcsminőségű és biztonságos.

A Jungheinrich anyagmozgatásban szerzett tapasztalata sok évtizedes múltra tekint vissza és szinte minden árutípusra vonatkozik. Termékválasztékában emelőkocsiknak és targoncáknak több, mint 600 féle változata van. Ha mégis más igénye merül fel, egyedi kérés alapján épített gépek is rendelhetők. Nagy teljesítményű gépek bármilyen meghajtással megtalálhatók a portfólióban - legyen az dízel/LPG, elektromos meghajtású, vagy kézi emelő, melyek emelési kapacitása egy és kilenc tonna között mozog.

Ezen felül van olyan speciális tolóoszlopos targonca, amely akár 12 méterig is képes az árut megemelni.

A magasság emelkedik, de a működtetési költség csökken, akár 20% megtakarítás is lehetséges hosszútávon a gazdaságos működtetéssel. 

Magasraktári targoncáink speciálisan kombinált használatra lettek tervezve szűk és széles folyosóra egyaránt, a komissiózó targoncákkal könnyen növelheti teljesítményét a raktárban. 

A piacon a legnagyobb tapasztalattal rendelkezünk az automata targoncák (AGV) területén, amelyek automatikusan eredményesebbé teszik az árumozgatás folyamatát. Ezek a gépek már olyan technológiával kérhetők, mint az RFID szkenner és közvetlenül tudnak kommunikálni a raktárirányítási rendszerrel (WMS).


Targoncáink vezető nélküli targoncás rendszerben (FTS) is elérhetők, melyekkel az anyagáramlás hatékonyságát automatikusan növelni lehet. Ezek kívánság szerint akár high-tech RFID olvasókkal is fel lehetnek szerelve, melyek önállóan kommunikálni képesek a raktárirányítási rendszerünkkel (WMS). 

Hig-tech az Ön biztonsága érdekében

Az anyagmozgatás és emelés biztonsága a mi gépeinknél nagy hagsúlyt kap. Ez a vezető nélküli targoncás rendszerekre ugyanúgy vonatkozik, mint a hagyományos targoncák esetére. Számos biztonsági- és asszisztensrendszer segíti a kezelőt, hogy a kritikus helyzeteket az korán felismerje és a balesetek illetve helytelen kezelés kockázatát csökkentse. 

Ide tartoznak a személyfelismerést végző tolatókamera és a digitális megoldások. A tehervédelem és a stabilitás terén is speciális megoldások vannak, ahol "Safety First” - a biztonság az első. Az olyan különleges iparágakban mint a vegyipar és gyógyszeripar emelő és anyagmozgató specialistáink akár robbanásbiztos kivitellel is rendelkezhetnek. Így biztonságosan tud rakodni és szállítani - mely minden esetben nagy teljesítménnyel és költséghatékonyan történik.