+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Stage Komissiózás

Komissiózás, maximális kigyűjtési teljesítmény

A komissiózás során az emberi és gépi munkának tökéletesen együtt kell működnie. A Jungheinrich széles körű termékkínálatával segíti  ezt az együttműködést. Az optimális és hibátlan komissiózás jelentősen hozzájárul az Ön versenyképességéhez.

Horizontális vagy vertikális: legmagasabb szintű komissiózás a Jungheinrichhel

A globalizáció, individualizáció és az e-kereskedelem robbanásszerű fejlődése ahhoz vezet, hogy egyre többféle terméket és anyagot kell egyre gyorsabban a kiszállításra előkészíteni. Éppen ezért sok vállalatnál a komissiózás döntő tényezőt jelent az üzleti sikerhez, hiszen a gyors árukigyűjtés és minimális hibázás, rendkívül fontos szerepet játszanak.

A Jungheinrich többévtizedes tapasztalatával igényre szabott, széleskörű megoldásokat biztosít. A horizontális komissiózó targoncák között az 1. helyen álló Jungheinrich ECE típus alapkivitele is meggyőző a „Red Dot-Award” díjat nyert jetPILOT multifunkcionális kezelőkarral és az optimális menetkomforttal. Szűkfolyosós raktárban többszörösen díjazott, intelligens EKX magasraktári targoncáink gondoskodnak a nagy magasságban történő hatékony komissiózásról. Az automatizált és hatékony, magasban történő komissiózáshoz automata felrakógépeinket ajánljuk rakodólapok vagy darabáru tárolására.

A komissiózás során az emberi és gépi munka együttműködése már elképzelhetetlen digitális támogatás nélkül. A Jungheinrich az intralogisztika területén vezető szerepet tölt be és intelligens, de egyszerű megoldást biztosít. Az olyan innovatív kezelési opciók, mint a Jungheinrich easyPILOT Follow, egyszerű módon segítik a komissiózó dolgozó tevékenységét. Teljesen a feladatra tud koncentrálni, mivel a targonca gyakorlatilag őt követi és precíz távolságot tart az állványtól.

A Jungheinrich Warehouse Management System a raktár digitális agyközpontja, mely minden komissiózási műveletre fel van készítve  és biztosítja a rendszer teljes körű áttekintését. A dolgozók közvetlen munkavégzéséhez is megfelelő megoldásokat biztosítunk: vonalkód olvasóval ellátott kézi terminálokat, melyekkel papírmentesen, elektronikusan lehet az információátvitelt véghezvinni. Segítségükkel az emberi és gépi munka közös egységet alkotnak.