Stage Komissiózás

Komissiózás – legjobb komissiózási teljesítmény.

A komissiózásnál az ember-gép interfésznek tökéletesen kell működnie. Jungheinrich az együttműködést széles termékportfólióval támogatja. Mivel az optimális és hibamentes komissiózási teljesítmény a versenyképesség gerincét jelenti.

Legyen szó padlószintű vagy magasban történő komissiózásról: A komissiózás a Jungheinrichhel a legmagasabb színvonalon történhet.

A globalizálódás, individualizáció és az e-kereskedelem robbanásszerű fejlődése ahhoz vezet, hogy egyre többféle terméket és anyagot kell egyre gyorsan kiszállítani. Ehhez sok vállalatnál a komissiózás döntő tényezőt jelent az üzleti sikerhez, melynél gyors árukivételre és alacsony hibarátára van szükség.

A Jungheinrich ebben több, mint 60 éves tapasztalatával és az igényekhez igazított széleskörű választékával tud segíteni. A horizontális komissiózó targoncák között az 1. helyen álló Jungheinrich ECE típus már alapkivitelben is meggyőző: a „Red Dot-Award” díjat kapott jetPILOT multifunkcionális kezelőkar és az optimalizált kényelem határozott előnyt jelent. Szűkfolyosós raktárban többszörösen díjazott, intelligens EKX magasraktári targoncáink gondoskodnak a nagy magasságban történő hatékony komissiózásról. Az automatizált és hatékony, magasban történő komissiózáshoz kiegészítésként automatizált kisanyag tároló felrakógépes raktárakat kínálunk.

Ha komissiózásnál ember-gép kapcsolatról van szó, ez már digitális támogatás nélkül nem lehetséges. Éppen ezen a területen van az intralogisztikában vezető Jungheinrichnek intelligens és egyidejűleg egyszerű megoldása. Az olyan innovatív kezelési opciók mint a Jungheinrich easyPILOT Follow, egyszerű módon segítik a komissiózó dolgozó tevékenységét. Ezáltal teljesen a feladatra tud koncentrálni, mivel a targonca gyakorlatilag őt követi és így precíz távolságot tud tartani a polcoktól.

A Jungheinrich Warehouse Management System jelenti a raktár digitális agyát, mely minden komissiózási műveletre fel van készítve, és biztosítja a rendszer teljeskörű áttekinthetőségét. Amikor a dolgozók a komissiózás során közvetlenül beavatkoznak: Ezért kínálunk megfelelő, vonalkód olvasóval ellátott kézi terminálokat, melyekkel papírmentesen, elektronikusan lehet az információátvitelt véghezvinni. Ezáltal a gépi és emberi oldal összekapcsolását jelenti.