Call4Service
+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Stage Töltési technológia
Kíméletes töltés nagyfrekvenciás technológiával

Beépített töltőberendezés

Beépített töltőberendezések 24 és 48 voltos alkalmazásokhoz

A nagyfrekvenciás technológia kíméletes töltést biztosít a különböző teljesítményosztályokban – bármely iparág és akkumulátortípus esetén. A beépített töltőberendezések fejlesztése során az elektromos hajtások területén szerzett több mint 65 éves tapasztalatunkat kamatoztattuk.

Beépített töltőberendezéssel rendelkező targoncáink és emelőink esetében nincs szükség akkumulátorcserére és a teherautókon is szállíthatók. Kezelése nagyon egyszerű: a töltőberendezést esténként vagy egy szerűen napközben a használaton kívüli időszakban a hagyományos 230 V-os csatlakoznál feltöltjük. A különböző teljesítményosztályok sokféle alkalmazási lehetőséget tesznek lehetővé minden iparágban és akkumulátortípus esetén. Nagyfrekvenciás technológiánk kímélő töltést biztosít.

Világszerte használható

A beépített töltőberendezéseket tekintettel arra, hogy világszerte használhatóak, különböző változatokhoz lehet kialakítani. A célpiactól függően három feszültségtípust kínálunk egyfázisú üzemben: 230 volt Európa és sok más ország számára, 115 volt Észak-Amerika számára.

Ezenkívül termékválasztékunkban több tucat hálózati csatlakozó megoldás található. A beépített töltőberendezések a gépen belüli hálózaton keresztül – az úgynevezett CAN-busz interfészen keresztül – optimálisan csatlakoznak a targoncához. A töltés állapota a folyamat során a gép kijelzőjén látható.

Biztonságos az indításgátlónak és az IP54 védelmi osztálynak köszönhetően

Az indításgátló biztonságot jelent: amíg a beépített töltőberendezés csatlakozóaljzathoz kapcsolódik, a gép nem indítható el. Ezáltal a csatlakozó vagy aljzat megrongálódása a véletlen kiszakítás miatt vagy az áramütés veszélye ki van zárva.

A biztonság növelése érdekében beépített töltőberendezéseink az „International Protection Code 54” IP54 szabvány szerint készülnek, azaz víz- és porállóak. A teljesítményt meghatározott Tyco konnektorok továbbítják. Ez megakadályozza, hogy az anyák a csavarokon meglazuljanak.