+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Stage Speciális tervezés
Optimális megoldások speciális igényekre

Speciális megoldások

A logisztika sokkal több, mint az A-tól B-ig terjedő szállítás. A követelmények ugyanolyan különbözőek, mint az ipar és az iparágak. Ha a sorozatgyártású termékek nem felelnek meg kellően a különleges szállítási követelményeknek, egy speciális konstrukciós megoldás alkalmas lehet Önnek.

Az ilyen megoldások kombinálják például egy speciális teherrészt egy alapfelszereltségű hajtóműrésszel. Épp pontosan úgy, ahogy a gyártási és logisztikai folyamatokhoz szükséges. Annak érdekében, hogy személyre szabott szállítási megoldásokat találjunk ipari felhasználásra, a kifinomult mérnöki és innovatív erőt az üzemen belüli logisztika területén működő egyik vezető nemzetközi beszállító folyamat- és gyártási know-how-jával ötvözzük. 

A speciális megoldások a Jungheinrich vevői orientációjának aranyszabályát jelentik. A testreszabás mértékétől és a darabok számától függően különféle speciális eszközöket állítunk elő egyedi alkalmazásokhoz kis sorozatokban, ügyfélspecifikus termékekben vagy egyedi gyártásban. Az egyetlen dolog, ami döntő, hogy mit szeretne elérni a speciális megoldásával.

Itt van néhány speciális megoldásunk:

Nyomtatás / papír

Ipar

Vegyipar / gyógyszergyártás

Automotive

Italok

Repülőtér