+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Kompromisszumok nélkül

Jungheinrich lítiumion-technológia

Li-ion energiával Ön is versenyelőnyhöz jut.

A lítiumion technológia forradalmasítja az intralogisztika iparágat és sok olyan tényező van, amiért a Jungheinrich lítiumion megoldásait érdemes beépíteni a rendszerbe. Mint vezető lítiumion beszállító, megkönnyítjük Önnek, hogy előnyt kovácsoljon a fejlestt technológiából. Holisztikus, élvonalbeli megoldásaink, technológiánk, teljesen beépíthető szolgálatásaink és átfogó termékportfóliónk kombinációjával segítünk üzletét hatékonyabbá és így még sikeresebbé tenni - a Jungheinrichhel kompromisszumok nélkül tervezhet.


Nem kötünk kompromisszumot, Ön se tegye!
 

Átfogó tanácsadás. Kompromisszumok nélkül.

Egyedi és optimalizált lítiumion megoldást kínálunk Önnek annak ígéretével, hogy lítiumion projektjének tervezési és megvalósítási szakaszában sem kell majd kompromisszumot kötnie - csak azt kapja majd, amire szüksége van. Szakosodott tanácsadóink és energy szakértőink ott lesznek Ön mellett a kezdetektől a befejezésig és személyes asszisztenciát nyújtanak lítiumion projektjének minden egyes szakaszában: legyen az akár egyes járművek utólagos felszerelése, egész flottájának átalakítása vagy eszközök beszerzése. 

 • 65 éve úttörők az elektromobilitásban
 • több, mint 10 év tapasztalat a lítiumion technológia területén
 • több, mint 60000 lítiumion akkumulátor beépítés
 • a legtöbb li-ion targonca üzemben világszerte
 • egy kontaktos partner
 • mindig a megfelelő lítiumion megoldás az összes igényére

Tehát ne kössön kompromisszumot és válassza a mindenre kiterjedő megoldást és egy hiteles partnert, aki ért az Ön üzleti céljait. 


No Compromises Benefit Motiv 1


Élvonalbeli technológia. Kompromisszumok nélkül. 

A lítiumion technológiával eltöltött több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkező Jungheinrichhel dolgozva élvezheti a legújabb technológia előnyeit a hatékonyságot és minőséget tekintve. A saját tulajdonú kutatási, fejlesztési és gyártási részlegnek köszönhetően olyan egyedi és integrált rendszert tudunk ajánlani Önnek, amelyben a lítiumion akkumulátor, töltő készülékek és járművek optimalizáltan működnek együtt. 

 • megbízható energiaellátás még a nem teljesen feltöltött állapotban is
 • nincs akkumulátor karbantartási, szerviz és infrastruktúra költség
 • nincs szükség szellőzött speciális töltőhelyiségre
 • az ólom-savas akkumulátorokhoz képest kb. 21%-os CO2 kibocsátás-csökkenés
 • a szokványos energiatároló rendszerekhez képet háromszor hosszabb élettartam
 • laz ólom-savas alternatívánál alacsonyabb összköltség
 • gyors és azonnali töltés szünetekben vagy leállásoknál a maximális kihasználtság érdekében
 • 30 perc alatt akár félig, 80 perc alatt teljesen, 100% feltöltehtő akkumulátorok
 • használat, töltés és szállítás közbeni magas biztonság

Egy másik innováció az új ipari járműválasztékunk beépített lítiumion akkumulátorokkal, ahol a jármű dizájn és az akkumulátor technológia még hatékonyabban működnek együtt, ami még kompaktabb méreteket jelent kiszolgálva a maximális gyorsaságot. 

No Compromises Benefit Motiv 2


Teljeskörű megoldás. Kompromisszumok nélkül.

A hatékonyság talán a legfontosabb doolog, amibe a targoncaflotta felállítása is beletartozik. Ezért szeretnénk a lehető legkönnyebbé és átláthatóbbá tenni a lítiuminon technológiára való váltást -  egy harmadik féllel való bonyolult tárgyalások nélkül - mindent, egy kézből. Kompromisszumok nélkül. 

Ha fel akarja szerelni egy targoncáját, vagy egész flottáját szeretné átalakítani, vagy egy teljesen új töltési infrastruktúrára van szüksége, vagy egyszerűen csak targoncát bérelne - mint az egyetlen teljeskörű lítiumion szolgáltató, folyamatosan segítünk megtalálni az Ön számára legjobb megoldást. Segítjük projektjét a tervezéstől a megvalósításig, valamint ott vagyunk Ön mellett hosszú távon is, töltő és akkumulátor szervizünkkel after sales szolgáltatásainkkal rendelkezésre állunk. 

Akárhogyan is: ha lítiumion technológiával szeretne dolgozni, a Jungheinrichhel mindig biztonságos döntést hoz. 

No Compromises Benefit Motiv 3


Legjobb teljesítmény. Kompromisszumok nélkül. 

A bizalom szép dolog, de a garancia jobb, különösen, ha ez érinti befektetéseit az üzletben. Ilyenkor nem akar kompromisszumot, 100%-ban a tecnológiára és hiteles partnerére támaszkodik - és ez a Jungheinrichhel megvalósulhat. Velünk nem csak kifinomult, magas minőségű és hosszútávú technológiához jut, hanem a megnyugtató támogatással stresszmentesebben menedzselheti üzletét. 

A "Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus" szolgáltatással magas-minőségű lítiumion akkumulátorainkra akár 8 évre biztosítjuk a hosszútávú magas teljesítményt, így lazíthat és koncentrálhat arra, ami Önnek igazán fontos - a munkájára. 

No Compromises Benefit Motiv 4


Content Li-Ion + 5 év logó
Csúcsteljesítmény kompromisszumok nélkül.

A Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus szolgáltatás keretében akár 8 év teljesítménygaranciát vállalunk kiváló minőségű lítiumion akkumulátorainkra.


Kompromisszumok nélkül is elégedett ügyfelek.

 Tetteink beszélnek helyettünk, meghagyjuk ügyfeleinknek, hogy Ők beszéljenek. Elmondják, mit szeretnének. 

Picture Zitat Referenz Noerpel
Sebastian Allert
Logisztikai vezető, C.E.Noerpel Logistik GmbH & Co KG

"A Jungheinrich lítiumion technológiájának köszönhetően gépparkunk rugalmasabban kezelhető és sokkal jobban tervezhető a targoncák készre állása."

Ön is szeretne kompromisszumok nélkül fejleszteni?

Sok elégedett ügyfelünk így tesz és a Jungheinrich lítiumion megoldásokat választja. Kérjen tanácsadást és tartsa fitten, készítse fel a jövőre vállalkozását - lítiumion technológiával, kompromisszumok nélkül. Váltson Jungheinrich lítiumion technológiára most és használja ki a maximális hatékonyság és költséghatékonyság előnyeit, kompromisszumok nélkül. 

Stage Osztalék

Kapcsolat

értékesítés

Kapcsolat felvétele