+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Nocompromise2

Jungheinrich lítiumion-technológia

A lítiumion technológia forradalmasítja az intralogisztika iparágat és sok olyan tényező van, amiért a Jungheinrich lítiumion megoldásait érdemes beépíteni a rendszerbe. Mint vezető lítiumion beszállító, megkönnyítjük Önnek, hogy előnyt kovácsoljon a fejlett technológiából. Holisztikus, élvonalbeli megoldásaink, technológiánk, teljesen beépíthető szolgálatásaink és átfogó termékportfóliónk kombinációjával segítünk üzletét hatékonyabbá és így még sikeresebbé tenni - a Jungheinrichhel kompromisszumok nélkül tervezhet.

Nem kötünk kompromisszumot, Ön se tegye! 

Átfogó tanácsadás. Kompromisszumok nélkül.

Egyedi és optimalizált lítiumion megoldást kínálunk Önnek annak ígéretével, hogy lítiumion projektjének tervezési és megvalósítási szakaszában sem kell majd kompromisszumot kötnie - csak azt kapja majd, amire szüksége van. Szakértő tanácsadóink és energia szakértőink ott lesznek Ön mellett a kezdetektől a befejezésig és személyes asszisztenciát nyújtanak lítiumion projektjének minden egyes szakaszában: legyen az akár egyes gépek utólagos felszerelése, egész flottájának átalakítása vagy eszközök beszerzése. 

 • 65 éve úttörők az elektromobilitásban
 • több, mint 10 év tapasztalat a lítiumion technológia területén
 • több, mint 60000 lítiumion akkumulátor beépítés
 • a legtöbb li-ion targonca üzemben világszerte
 • egy kontaktos partner
 • mindig a megfelelő lítiumion megoldás minden igényre

Tehát ne kössön kompromisszumot és válassza a mindenre kiterjedő megoldást és egy hiteles partnert, aki ért az Ön üzleti céljait. 


No Compromises Benefit Motiv 1

Élvonalbeli technológia. Kompromisszumok nélkül. 

A Li-ion technológia terén több mint 10 éves tapasztalattal rendelkező Jungheinrich a saját tulajdonú kutatási, fejlesztési és gyártási részlegnek köszönhetően olyan egyedi és integrált rendszert tud ajánlani Önnek, amelyben a lítiumion akkumulátor, töltő készülékek és járművek optimalizáltan működnek együtt. A saját tulajdonú kutatási, fejlesztési és gyártási részlegnek köszönhetően olyan egyedi és integrált rendszert tudunk ajánlani Önnek, amelyben a lítiumion akkumulátor, töltő készülékek és targoncák optimalizáltan működnek együtt. 

 • megbízható energiaellátás nem teljesen feltöltött állapot esetén is
 • nincs akkumulátor karbantartási, szerviz és infrastruktúra költség
 • nincs szükség szellőztethető, speciális töltőhelyiségre
 • savas ólomakkumulátorokhoz képest több mint 20 százalékkal kevesebb CO2 kibocsátás
 • a hagyományos energiatárolókhoz képest háromszor hosszabb élettartam
 • a savas ólomakkumulátornál alacsonyabb összköltség
 • gyors- és köztes töltés szünetekben vagy leállásoknál a maximális kihasználtság érdekében
 • 30 perc alatt akár félig, 80 perc alatt teljesen, 100% feltölthető akkumulátorok
 • nagyfokú biztonság a használat, a töltés és a szállítás során

További innovációnk a beépített lítiumion akkumulátorokkal szerelt targoncák, ahol a jármű dizájn és az akkumulátor technológia még hatékonyabban működnek együtt, ami még kompaktabb méreteket jelent kiszolgálva a maximális gyorsaságot. 

No Compromises Benefit Motiv 2

Teljeskörű megoldás. Kompromisszumok nélkül.

A hatékonyság a legfontosabb dolog a targoncaflotta összeállításakor is. Ezért szeretnénk a lehető legkönnyebbé és átláthatóbbá tenni a váltást lítiuminon-technológiára  -  egy harmadik féllel való bonyolult tárgyalások nélkül - mindent egy kézből. Kompromisszumok nélkül. 

Ha csak egy targoncát szeretne átalakíttatni vagy akár egy egész flottát vagy egy teljesen új töltési infrastruktúrára van szüksége, vagy egyszerűen csak targoncát bérelne - mint az egyetlen teljeskörű lítiumion szolgáltató, folyamatosan segítünk megtalálni az Ön számára legjobb megoldást. Segítjük projektjét a tervezéstől a megvalósításig, valamint ott vagyunk Ön mellett hosszú távon is, töltő és akkumulátor-szerviz szolgáltatásainkkal rendelkezésére állunk. 

Mindegy milyen területen érdekli Önt a lítiumion téma, a Jungheinrichhel mindig biztonságos döntést hoz. 

No Compromises Benefit Motiv 3

Legjobb teljesítmény. Kompromisszumok nélkül. 

A bizalom szép dolog, de a garancia még jobb, különösen, ha ez érinti befektetéseit az üzletben. Ilyenkor nem akar kompromisszumot, 100%-ban a technológiára és hiteles partnerére támaszkodik - és ez a Jungheinrichhel megvalósulhat. Velünk nem csak kifinomult, magas minőségű és hosszútávú technológiához jut, hanem a megnyugtató támogatással stresszmentesebben menedzselheti üzletét. 

A "Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus" szolgáltatással magas-minőségű lítiumion akkumulátorainkra akár 8 év teljesítménygaranciát nyújtunk, így lazíthat és koncentrálhat arra, ami Önnek igazán fontos - a munkájára. 

No Compromises Benefit Motiv 4


Content Li-Ion + 5 év logó
Csúcsteljesítmény kompromisszumok nélkül.

A Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus szolgáltatás keretében akár 8 év teljesítménygaranciát vállalunk kiváló minőségű lítiumion akkumulátorainkra.

Kompromisszumok nélkül is elégedett ügyfelek.

 Tetteink beszélnek helyettünk, meghagyjuk ügyfeleinknek, hogy Ők beszéljenek. Elmondják, mit szeretnének. 

Picture Zitat Referenz Noerpel
Sebastian Allert
Logisztikai vezető, C.E.Noerpel Logistik GmbH & Co KG

"A Jungheinrich lítiumion technológiájának köszönhetően gépparkunk rugalmasabban kezelhető és sokkal jobban tervezhető a targoncák készre állása."

Ön is szeretne kompromisszumok nélkül fejleszteni?

Sok elégedett ügyfelünk így tesz és a Jungheinrich lítiumion megoldásokat választja. Kérjen tanácsadást és tartsa fitten, készítse fel a jövőre vállalkozását - lítiumion technológiával, kompromisszumok nélkül. Váltson Jungheinrich lítiumion technológiára most és használja ki a maximális hatékonyság és költséghatékonyság előnyeit, kompromisszumok nélkül. 

Stage Osztalék

Kapcsolat

értékesítés

Kapcsolat felvétele