Stage Kiskereskedelem / Nagykereskedelem

Kis- és nagykereskedelem

Gyorsaság és rugalmasság optimális költséghatékonyság mellett az alapkövetelmény a kis- és nagykereskedelemi logisztikai folyamatok során. Mindenek előtt az e-kereskedelem növekedése igényel  intelligens megoldásokat minden ügyfél számára. És itt valóban minden egyes perc számít.

A világ gyorsabban forog – árui is.

Kiskereskedelmi és nagykereskedelmi ügyfeleink kétféle dolgot várnak el a növekvő online kereskedelem hátterében:gyorsított intralogisztikai folyamatokat a mindig rövidebb szállítási és visszatérési idők számára. És további méretezhetőséget a szezonális vagy promóciós értékesítési csúcsok esetén. Mindkettő együtt a folyamatok lehető legmagasabb fokú rugalmasságát a raktárban és hightech módszereket követel a komissiózás során.

Teljeskörű és méretezhető megoldást keres? Egy Omni-csatorna az összes bejövő megbízástípus elosztóközpontja? Akkor a kis- és nagykereskedelem számára létező személyre szabott logisztikai megoldásoknál pontosan jó helyen van.

Intralogisztika 4.0 – Jungheinrichhel a gyorsítósávban.

A Logisztika 4.0 idejében lángelmeként egy teljes megoldást kínálunk a Warehouse Management System Jungheinrich WMS által. Árubeérkezéstől az árukimenetig valamennyi folyamatot leképez és például egy (részben) automatizált keskeny folyosós raktár vezető nélküli szállítórendszerekkel mágikusan irányítható. Ez időt és pénzt takarít meg.

Speciálisan a kis- és nagykereskedelem számára fejlesztett logisztikai megoldásaink további előnyei: teljes és vegyes raklapok menetszerű rendelkezésre bocsátása, az ugyanazon a napon/a következő napon történő kézbesítés figyelembe vétele vagy a magas megtérülési ráta professzionális kezelése. Ergonomikus komissiózási megoldásaink gondoskodnak az optimális helykihasználásról és a nagyobb biztonságról a raktárban. 

A kínálatunk nagy teljesítményű és energiatakarékos emelőkocsik és targoncák széles választékával válik kerekké. Az EKX 516 innovatív magasraktári targonca például nem érzékeny a rossz minőségű talajra és nagyobb biztonságot és rakodási teljesítményt visz a keskeny folyosós raktárba. A zöld logisztika idejében természetesen targoncáink mindegyike innovatív lítium-ion-technológiával felszerelt – a még több teljesítményért és hatékonyságért. Ez minden, hogy a kiskereskedelemben és nagykereskedelemben még gyorsabban kezelhessen és haladhasson.