+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Stage Kiskereskedelem / Nagykereskedelem

Kis- és nagykereskedelem

Gyorsaság és rugalmasság, optimális költséghatékonyság mellett - alapkövetelmény a kis- és nagykereskedelemi logisztikai folyamatok során. Mindenekelőtt az e-kereskedelem bővülése igényel  intelligens megoldásokat minden ügyfél számára. És itt valóban minden egyes perc számít.

Teljes körű megoldás a Keller & Kalmbach részére

A Keller & Kalmbach piacvezető vállalkozások közé tartozik a kötőelemek, csavarok, rögzítéstechnikai, villamos kézi szerszámok, valamint az emelőszerkezetek területén. A müncheni vállalat központi raktárának építését, majd pedig bővítését is a Jungheinrichre bízta.

Higher productivity through faster processes.

DS Produkte was looking for a WMS system that would completely map the company's complex intralogistics processes for its Europe-wide delivery of non-food consumer goods. Jungheinrich had the solution: a perfect combination of self-developed software and advanced warehouse Technology.

A világ felgyorsult, vele együtt az áruk mozgása is

A kis- és nagyereskedelmben tevékenykedő ügyfeleink az egyre növekvő online kereskedelemben a gyorsabb szállítások és visszaküldések érdekében gyorsított intralogisztikai folyamatokat, a szezonális, az értékesítésben kiemelkedő időszakokra pedig további terhelhetőséget várnak el. Mindez a folyamatok lehető legmagasabb fokú rugalmasságát teszi szükségessé a raktárban és csúcstechnológiát a komissiózás során.

Átfogó, de ütemezhető megoldást keres? Egy sokcsatornás elosztóközpontot az összes rendeléstípus kezelésére? Akkor a kis- és nagykereskedelmre szabott logisztikai megoldásaink között megtalálja, amire szüksége van!

Intralogisztika 4.0 – Jungheinrichhel a gyorsítósávban.


A Logisztika 4.0  jegyében teljes megoldást kínálunk a Warehouse Management System (WMS ) segítségével. A Jungheinrich WMS lehet a központi agya teljes raktári működésének.  A teljes raktári folyamatot, az árubeérkezéstől a kimenő áruig feltérképezi és például mintha varázslat lenne, automata, vezető nélküli szállítórendszerekkel képes irányítani egy (részben) automatizált keskeny folyosós raktárt is. Ez időt és pénzt takarít meg.

Speciálisan a kis- és nagykereskedelem számára fejlesztett logisztikai megoldásaink további előnyei: teljes és vegyes raklapok menetrekész előkészítése, a szállítás időzítésének figyelembe vétele, vagy a nagyszámú visszáru professzionális kezelése. Ergonomikus komissiózási megoldásaink gondoskodnak az optimális helykihasználásról és a nagyobb biztonságról a raktárban. 

Kínálatunk a nagy teljesítményű és energiatakarékos emelőkocsik és targoncák széles választékával válik kerekké. Az EKX 516 innovatív magasraktári targonca például nem érzékeny a rossz minőségű talajra és nagyobb biztonságot és rakodási teljesítményt képes megvalósítani a keskeny folyosós raktárban. A zöld logisztika korában targoncáink mindegyikét természetesen innovatív lítium-ion-technológiával szerelték fel – a még több teljesítményért és hatékonyságért. Mindez azért, hogy a kis- és nagykereskedelemben még gyorsabban működhessen és mozgathassa áruját.