+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Stage new safety page EN

360° biztonság: optimális védelem a raktár minden területén

Üzemeltethetők még biztonságosabban a raktárak? Abszolút, egy megbízható partnerrel, aki támogatást nyújt ehhez. Bízzon szakértelemben és több évtizedes tapasztalatunkban, hogy olyan biztonsági megoldásokkal lássuk el Önt, amelyek maximális védelmet nyújtanak raktárainak: a dolgozók, az infrastruktúra, az áru és az adatok számára. Optimalizálja a biztonságot, miközben a nagyobb hatékonyság, termelékenység és költségkontroll előnyeit is élvezheti. Automatizált vagy rendkívül összetett raktárak esetén is számíthat ránk!


Mindenhol, ahol emberek és gépek dolgoznak együtt, a biztonság a legfontosabb és a raktár egészét kell figyelembe venni.

seperator protection of personnel

A személyzet védelme

Mert az ember a legfontosabb

Az emberek a vállalat legértékesebb eszközei. Ezért fejlesztünk szenvedélyesen olyan biztonsági megoldásokat, amelyek optimális védelmet nyújtanak számukra. Annak érdekében, hogy a raktárban dolgozókat megóvjuk az ütközéstől vagy egyéb balesetektől,  biztonsági megoldások és asszisztensrendszerek széles választékát kínáljuk. Ezek még az automatizált raktárak dinamikus környezetében is felismerik és elkerülik a potenciális veszélyeket. És mivel mi is törődünk alkalmazottai egészségével, gondoskodunk a munkahely ergonómikus kialakításáról. Így targoncakezelők mindig biztonságosan és hatékonyan dolgozhatnak.


Safety collection arculee

Automatikusan biztonságos

Az automatizálás gyorsabbá és dinamikusabbá teszi a raktárat. Az olyan megoldások, mint a mobil robotjaink 360° fokos személyvédelemmel ellátott, jól megtervezett biztonsági érzékelő technológiája, megakadályozzák a baleseteket az olyan környezetben, ahol emberek és gépek egyaránt jelen vannak. Ismerje meg autonóm mobil robotunkat, az arculee S AMR-t.

További információ


Asset Safety Picture Konstruiert für optimalen Schutz

Optimális védelemre tervezve

A maximális biztonság, amely targoncáinkat jellemzi, túlmutat a digitális asszisztensrendszereken: alapvető követelménynek tekintjük a tető robusztusságát egészen az oldalvédelemig. Targoncáinkat úgy építjük, hogy a lehető legjobb kilátást biztosítsuk a környezetre..

További információ


Asset Safety Picture Kontrollierte Geschwindigkeit

Ellenőrzött sebesség

A megfelelő sebesség betartása fontos tényező a raktári biztonság garantálásában. Intelligens asszisztensrendszereink nélkülözhetetlen támogatást nyújtanak ezen a területen.


további információ


Quote Schutz von Infrastruktur
Tobias Kramer
Logisztikai Menedzser a LOGOCOS-nál

"Egy olyan rendszer, mint a zoneCONTROL, jelentős szerepet játszhat annak biztosításában, hogy ne történjenek balesetek, és ennek következtében ne sérüljenek sem a dolgozók, sem pedig az anyagok."

Infrastruktur

Az infrastruktúra védelme

Szemmel tartjuk targoncáit és raktári berendezéseit.

Semmi sem fontosabb a napi folyamatok és a zökkenőmentes munkafolyamatok fenntartása szempontjából, mint az ép infrastruktúra. A raktári berendezések vagy gépek károsodása időbe és pénzbe kerül, mondjuk például egy megrongálódott targonca nem áll rendelkezésre. A kézi vagy automatizált raktárakban minden egységet megvédünk intelligens asszisztensrendszereinkkel és a Jungheinrich szakértői által elvégzett állvány-felülvizsgálattal.

Infrakstruktur1

Biztonság ott, ahol a legnagyobb a veszély

Minden raktárban vannak különösen balesetveszélyes zónák: forgalmi csomópontok, rosszul belátható területek vagy vegyes üzemeltetés szűk helyeken. Az ütközések elkerülésére kifinomult biztonsági megoldást kínálunk a zoneCONTROL segítségével.

további információ


Infrastruktur2

Teljes körű kilátás

Aki biztonságosan akarja szállítani, ki- és betárolni az árut, annak néha több szemre van szüksége. A digitális addedVIEW 360°-os kamerarendszerünk szó szerint a gyakorlatban is megvalósítja a "360°-os biztonság" iránti állításunkat.

további információ


Infrastruktur3

Rendszeres ellenőrzések - folyamatos biztonság

Az állványrendszerek ellenőrzése elengedhetetlen a raktárban, ha a biztonságról van szó. Akkreditált állványrendszer-ellenőreink az EN 15635 európai szabványnak megfelelő, minősített szakellenőrzéseket végeznek.

további információ


Trennbild Schutz von Waren

Az áru védelme

Gondoskodunk befektetéséről – az áruátvételtől az árukiadásig

A hatékony áruvédelem szilárd alapot képez a vállalati sikerhez: ha egyetlen áru sem sérül meg, akkor teljes mértékben kézben tarthatja költségeit, csökkentheti a panaszok számát és ügyfelei megbízható szállítóként tekintetnek Önre. Támogatjuk Önt abban, hogy felismerje az árujára leselkedő veszélyeket a raktár egész területén, és biztonsági megoldásainkkal elkerülje azokat. Mert mi csak akkor vagyunk elégedettek, ha Ön az áruját 100%-ban sértetlenül szállítja célba.

Exakt und sicher ein- und auslagern

Pontos és biztonságos ki-, betárolás

Az addedVIEW digitális villakameránk és hasznos kiegészítő funkcióink segítségével közel kerülhet a tárolási és eltávolítási folyamathoz. Ez ergonomikusabb, hatékonyabb és biztonságosabb munkavégzést tesz lehetővé.

Digitális addedVIEW villakameránkkal és hasznos kiegészítő funkcióinkkal Ön ellenőrzés alatt tarthatja a be- és kitárolási folyamatokat. Ez ergonomikusabbá, hatékonyabbá és biztonságosabbá teszi a munkát.

további információ


Kontrolle auf Knopfdruck

Ellenőrzés gombnyomásra

Minden alkalommal kézzel kell a megfelelő állványmagasságot pontosan elérnie? Ez fárasztó és ezért hosszú távon veszélyes lehet. A positionCONTROL segítségével automatizálhatja ezt a folyamatot.

további információ


Optimale Auslastung statt Überlastung

Optimális kihasználtság a túlterhelés helyett

A targonca túlterhelése komoly kockázatokat jelent az árura, az infrastruktúrára és a személyzetre nézve. operationCONTROL asszisztens rendszerünk megakadályozza az ilyen eseményeket, és a targoncák optimális kihasználását biztosítja.

további információTrennbild Schutz von Personen

Az adatok védelme


Logisztikai szakértelmünket a legmagasabb szintű informatikai szabványokkal ötvözzük.

Az adatok egy modern raktár alapját képezik – hálózatba szervezik, irányítják és hatékonyabb folyamatokat tesznek lehetővé. Az adatok egyre növekvő jelentősége azt is jelenti, hogy egyre fontosabb az adatvesztés vagy visszaélés elleni védelem. Jól megtervezett szoftvermegoldásaink ezért nemcsak az Ön intralogisztikai követelményeihez igazodnak, hanem a legszigorúbb biztonsági szabványoknak is megfelelnek.

Zertifizierte Qualität

Tanúsított minőség

Független szakértők tesztelik az összes biztonsági megoldásunkat, így a hackereknek esélyük sincs. A Jungheinrich digitális megoldásai megfelelnek a legszigorúbb biztonsági szabványoknak, az ISO 27001 szerint tanúsítottak és a német TÜV által tesztelt. Fedezze fel targoncaflotta-kezelő rendszerünket.

További információk


Fraunhofer-Institut validiert WMS-Software

A Fraunhofer Institut által validált WMS szoftver

A Fraunhofer Institut a raktárirányítási rendszerek több mint 3700 egyedi aspektusát vizsgálja. Az éves validálás a Jungheinrich WMS szoftverünk funkcionalitását és minőségét ellenőrzi. Ismerje meg raktárkezelő rendszerünket (WMS).

További információk


Az öt legnagyobb veszélyforrás a raktárban – és megoldásaink

Szeretné növelni a biztonságot raktárában?

Vegye fel a kapcsolatot biztonsági szakértőinkkel!