+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél

Komissiózó targonca bérlése

Olyan komissiózó targoncát keres, amely különösen nagy komissiózó teljesítményt nyújt, ugyanakkor gazdaságosan és kíméletesen üzemel? Ha a Jungheinrichtól bérel horizontális komissiózó targoncát, sokoldalú és jól terhelhető anyagmozgató gépet kap raktári feladatai ellátásához. Legyen szó gyártásról, kiskereskedelemről vagy kiszállításról - a mi horizontális komissiózó targoncáink rugalmasan bevethetők, intuitív módon kezelhetők és rendkívül hatékonyan működnek. Találja meg az Ön igényeinek megfelelő bérelhető Jungheinrich targoncát.

Jungheinrich horizontális komissiózó targoncák kölcsönzése.

Az Ön raktárában a második állványszintig van megbízható és precíz komissiózásra szükség?

Akkor érdemes raklapszállításra alkalmas horizontális komissiózó targonca bérlése mellett döntenie. Megbízható bérelhető targoncáink nagy tömegű terhekkel is a legmagasabb szintű teljesítményt nyújtják. Kölcsönzőnk komissiózó targoncák és igény szerinti kiegészítő felszerelések széles kínálatával áll az Ön rendelkezésére. Mielőtt horizontális komissiózó targoncáját kibérelné, vegye igénybe kompetens tanácsadásunkat, és győződjön meg arról, hogy az igényeinek megfelelő raktári segédletet választotta.

Nagy teljesítményű bértargoncák az Ön sikere érdekében.

Ahhoz, hogy bérelhető targoncáink optimális hatásfokát garantálni tudjuk, különböző akkumulátor-koncepciókkal dolgozunk: savas ólomakkumulátorokkal éppúgy, mint lítiumion akkumulátorokkal. Így biztosítjuk, hogy komissiózó targoncáink többműszakos használat mellett is mindig üzemkészek legyenek. Egy különösen energiatakarékos horizontális komissiózó targoncát szeretne bérelni? Akkor válasszon bérelhető targoncáink közül egy lítiumion akkumulátorral felszereltet, amely nem csak magas hatásfoka, hanem a gyors és köztes töltési lehetőség maximális rugalmassága miatt is jó döntés.

Bérelhető targoncáink segíthetnek növelni a komissiózási kapacitást.

Bérelhető horizontális komissiózó targoncáink minden igényt kielégítenek: 2,4 méter hosszú villával rendelkeznek, és akár három, 2,5 tonna tömegű raklapot is képesek felemelni.

Egy nyolc milliméteres acélkeret és az elülső burkolaton megemelt keretszegély biztosítja a munkavégzés maximális biztonságát. Anyagmozgatóink mellett a kompakt méreten kívül az is szól, hogy tágas kezelőhelyük kiváló ergonómiát és a lehető legjobb munkakörülményeket biztosítja a targoncakezelőnek.

Kölcsönözhető horizontális komissiózó targoncáink.

A Jungheinrich komissiózó targoncák bérbeadó részlege szívesen segít Önnek szezonálisan jelentkező csúcsidőszakokban, hirtelen kiesések vagy váratlanul beérkezett nagy megbízások idején. Legyen szó rövid- vagy hosszú távról - szaktanácsadóink szívesen állnak az Ön rendelkezésére annak érdekében, hogy Ön az igényeinek megfelelő horizontális komissiózó targoncát bérelhesse ki, és maximálisan profitálhasson átfogó bértargonca-kínálatunkból.

  • A legkülönbözőbb alkalmazásokhoz kínálunk bérelhető targoncát.
  • Változatos targoncatípusok és kiegészítő felszereltség.
  • További speciális gépek rendelkezésre állása.
  • Bérlésre vonatkozó megbízható ügyfélszolgálat.

Érdeklődését horizontális komissiózó targonca bérlése iránt örömmel vesszük, és szívesen válaszolunk bérelhető gépeink kínálatára vonatkozó kérdéseire.