+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél

Magasemelésű, gyalogkíséretű targoncák bérlése

A Jungheinrich bérelhető targoncái számos változatban érhetők el szerte a világon. Ön egész biztosan talál nálunk megfelelő anyagmozgató gépet, ha váratlanul felmerülő raktári feladataihoz gyalogkíséretű targoncát szeretne bérelni. Mindegy, hogy magasemelésű targoncáinkat gyalogkíséretű modellként vegyesen használja gyalogkíséretű és vezetőállásos bevetésre vagy hosszú útszakaszokon ergonomikus oldalüléses targoncaként - alkalomszerű komissiózásokra és a gazdaságos be- és átraktározásokra egyaránt tökéletesen alkalmasak.

Jungheinrich magasemelésű, gyalogkíséretű targoncák bérlése.

Könnyebb, kis intenzitású rakodási feladatokhoz vagy kizárólag gyalogkíséretű üzemmódban rövid útszakaszos használatra - a Jungheinrich kölcsönzője magasemelésű targoncák esetében elektromos gyalogkíséretű targoncáit kínálja alapmodellként.

Mivel ezek rendkívül felhasználóbarát gépek, kevésbé tapasztalt kezelőknek is szívesen ajánljuk őket. Magasemelésű targonca kölcsönzőnkben Ön ráállóplatformos gyalogkíséretű targoncákat is bérelhet, ha olyan magasemelésű targoncára van szüksége, amely ötvözi a gyalogkíséretű targonca fordulékonyságát és egy vezetőállásos gép komfortosságát.

Sokféleképpen használható gyalogkíséretű targoncák bérlése.

A mi magasemelésű targoncáinkat nem riadnak meg semmitől: 4,7 méter magasságban történő szállítással éppúgy megbirkóznak, mint igényes, talajközeli feladatokkal - ezek a robusztus anyagmozgató gépek a legkeményebb bevetést is gond nélkül átvészelik.

Mielőtt nálunk gyalogkíséretű targoncát bérelne, szívesen tájékoztatjuk Önt valamennyi választási lehetőségről. A Jungheinrich bérelhető targoncaflottájában minden emelési magassághoz és szállítási útvonalhoz megtalálható a megfelelő emelőtargonca.

Profitáljon Ön is a mérhetetlen sokoldalúságból, mely bármely raktári környezetben az áruk hatékony szállítását vagy polcra rakodását segíti.

Elektromos meghajtásnak köszönhető csúcsteljesítmény a raktárban.

A legkorszerűbb technikával felszerelt Jungheinrich emelőkocsik segítenek abban, hogy dinamikusan haladjunk a raktárban. A Jungheinrich gyalogkíséretű és vezetőállásos magasemelő targoncáit beépített lítiumion akkumulátorral szerelték fel, ez pedig több szempontból is megnöveli az Ön raktárának hatékonyságát. Az elektromos emelő targoncák kialakítása az integrált akkumulátornak köszönhetően kompakt méretűek, üzemeltetésüket pedig rendkívüli energiatakarékosság jellemzi. Ezért kifejezetten ajánlhatók a többműszakos használatra. Egy Jungheinrich gyalogkíséretű targonca kibérlése az Ön számára több szempontból is kifizetődőnek bizonyul.

Kölcsönözhető gyalogkíséretű targoncák.

Fejlessze tovább raktárát a Jungheinrichtól bérelt emelőkocsik segítségével. Válassza ki az ergonomikus és biztonságos munkavégzéshez megfelelő modellt. Átfogó kínálatunk kölcsönözhető targoncákból számos előnyt kínál Önnek:

  • Villástargoncák a legkülönbözőbb alkalmazásokhoz.
  • Targoncatípusok széles kínálata.
  • Igény esetén speciális gépek kölcsönzése.
  • Kölcsönzési ügyfélszolgálat, hogy megválaszolhassuk az Ön kérdéseit.

Kérdése van magasemelő targoncák kölcsönzésével kapcsolatban? Kérdezzen rá termékeinkre, és szaktanácsadóink mindenben az Ön segítségére lesznek.