Call4Service
+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Stage Automatizálás

Automatizálás Jungheinrich segítségével

Harmónikusan koreografált raktárral a siker automatikusan megtörténik.

Egy digitalizált világban, ahol a tempó egyre gyorsabb és gyorsabb és az áruk mozgásának ritmusa egyre rohamosabban változik, egy koherens raktár koreográfia dönt a sikereiről. Mert csak akkor, ha minden terület harmonikusan együttműködik, és együtt gördülékeny mozgást biztosítanak, rugalmasan és hatékonyan reagálhat a vállalkozás minden kihívására. Automatizálási partnereként koreográfiát készítünk Önnek egyéni megoldásként, és lépésről-lépésre, mint fővállalkozó, a tervezéstől a szervizelésig és a támogatásig egy olyan raktárrendszerig, amely a mai és a jövőbeli színpadi tökéletességet inspirálja.

Content STC2B1A

Tekintse meg nagy teljesítményű raktári berendezésünket.

Jungheinrich STC 2B1A – a világszerte legnagyobb teljesítményű felrakógép a saját osztályában.

A Jungheinrich által kifejlesztett első kisalkatrész-felrakógép maximális hatékonyságot biztosít az automata kisalkatrész-raktárban a „legjobb“ teljesítmény, az intelligens energiagazdálkodás és az osztály legkisebb indítási méretei mellett.

Content Automation Trenner

Minden, ami egy tökéletesen koreografált automatizálási megoldáshoz szükséges.

Content Automation (4)

A rugalmasság a fenntartható teljesítmény alapja 

Ugyanez vonatkozik a feltörekvő együttes táncosaira a hatékony és jövőképes automatizálási megoldás egyedi összetevőire vonatkozóan: Mindkettőnek a lehető legrugalmasabbnak kell lennie ahhoz, hogy rugalmasan és hatékonyan tudjon mozogni minden sebességgel és minden ritmusváltozással. Ezért állítjuk be – az Ön egyedi igényeihez – a manuális, félautomata és teljesen automatizált területeket olyan harmonikus módon, hogy rugalmasan reagálhassanak az áruk áramlásával kapcsolatos kihívásokra. Szezonális csúcsokra, valamint kereslet ingadozásokra vagy a jövőbeli növekedésre ugyancsak. Mivel a kezdetektől fogva tervezzük a rendszer bővíthetőségét és alkalmazkodóképességét. Így mindig rugalmas maradhat, hatékonyan használhatja az erőforrásokat és kihasználhatja a fenntartható termelékenységet.

Content Automation (1)

Elengedhetetlen az abszolút bizalom a partnerben 

Az embernek képesnek kell lennie arra, hogy százszázalékosan megbízzon egy táncpartnerben, akárcsak az egyik automatizálási partnerben, hogy megismerje magát és befektetéseit jó kezekben tudhassa. Bízhat bennünk partnerként és fővállalkozóként a kezdetektől fogva. Mivel Önt nem csak az évtizedes intralogisztikai tapasztalatainkkal támogatjuk, hanem tanácsadást és gyártási szakértelmet is kínálunk egyetlen kézből. A megfelelő termékcsaláddal egy egyedileg koreografált rendszert állítunk fel, amely magában foglalja az összes folyamatlépést és interfészt az áru beérkezésétől az árukiadásig. A projekt kezdetétől egy személyes kapcsolattartó személy lesz az Ön oldalán, összehangolja az összes résztvevő ágat, és biztosítja a hatékony fejlődést és az egyes lépések pontos megvalósítását bármikor. Átfogó megoldási kompetenciával és technikai know-how-val az Ön automatizálási projektjének minden fázisában átláthatóan és aktívan járulunk hozzá: az áruk áramlás elemzésétől a szolgáltatásig. Az iparágban egyedülálló, szorosan összekapcsolt ügyfélszolgálati hálózattal és szakértői szervizzel és logisztikai rendszer támogatással mindig közel állunk hozzá, és készen állunk arra, hogy segítsünk Önnek, amikor szüksége van ránk.

3 lépésben a személyre szabott automatizálási megoldásért.

Tudjon meg többet

Content Automation (2)

Tapasztalt vezetésalatt az automatizálás sikeres lesz.

A profi táncban és a raktárban egyaránt fontos, hogy a teljesítmény tartósan magas szinten maradjon, vagy akár javuljon. Annak érdekében, hogy az egyedileg koreografált berendezés hosszú távon képes legyen hatékonyan működni, a tervezési fázisban kombináljuk a mérnöki tervezést a gazdaságossággal. Tapasztalt automatizálási koreográfusként átláthatóvá tesszük a tényleges és a célkörülményeket, felderítjük az optimalizálási lehetőségeket, és megtaláljuk az Ön számára a tökéletes megoldást, figyelembe véve az összes gazdasági, térbeli és egyéb általános feltételeket. A világ sokféle iparágának számos ügyfele között már ünnepeltük harmonikus automatizálási megoldásunk premierjét, ezáltal hosszú távon növeltük hatékonyságukat és növeltük versenyelőnyüket.

Content Automation (3)

Ünnepelje a sikeres bemutatókat fejlett technológiával 

Mint egy táncegyütteshez, a fejlett raktárrendszernek mindig nyitottnak kell lennie az új ötletek számára. Mert a közönség kívánsága olyan gyorsan változik, mint az ügyfelek és a fogyasztók igényei. Sokat invesztálunk a kutatásba és fejlesztésbe, hogy sikeresen megünnepeljük egy megfelelően rugalmas és fejlett automatizálási megoldás bemutatását. Folyamatosan bővítjük portfóliónkat, hogy hatékonyan és hálózatosan új és optimalizált technológiákat hozzunk létre a raktárba. Ez érvényes az új üzemekre, valamint a meglévő üzemek világszerte történő modernizálására vagy bővítésére.
A jelenlegi automatizálási együttesünk a vezető nélküli szállítórendszerektől és a szállítópályától az automatikus kisalkatrészraktáraktól és raklapraktáraktól egészen az együttes sztárjáig, az előrefelé kompatibilis raktárkezelő rendszerünkig, a Jungheinrich WMS-től. Minden, ami egy tökéletesen koreografált automatizálási megoldáshoz szükséges, egyetlen kézből szállítják és integrálják egy általános vállalkozóként.
 

Content Automation Trenner1

Részletek az automatizáláshoz.

Fedezze fel most átfogó ajánlatunkat.

Jungheinrich rendszerszolgáltatóként
Automatizálási komponensek
Automatikus raktári rendszerek
Automatizált komissiózás & raklapképzés

Sikeres automatizálási projektek.

Referenciák: Automatikus raktári rendszerek

Referenciák: Automatikus szállítógépek

Content Automatizálási folyamat (2)

Harmónikusan koreografált, tökéletesen hangszerelt.

Digitalizálás és hálózat kiépítése Jungheinrich segítségével.

Az intelligens intralogisztikai megoldások vezető rendszer szolgáltatójaként nemcsak egyetlen forrásból származó harmónikusan koreografált automatizálást kínálunk Önnek, hanem mindent, amire szükség van a raktár digitalizálásához és hálózatba kapcsolásához. Digitális megoldásokkal gondoskodunk a folyamatok nyereséges hálózatba kapcsolásáról, így biztosítva nyereségességét és életképességét.

Tudjon meg többet

Érdeklődik egy harmónikus koreográfia iránta raktárához?

Hagy tájékoztassuk most.

Stage Osztalék

Kapcsolat

Logisztikai rendszerek

Kapcsolat felvétele