+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Stage Szállítás

Szállítás hatékonyan és biztonságosan

Költség- és energiahatékonyság folyamatbiztonsággal párosítva: ezek a szállítással szemben állított követelmények  az Intralogisztika 4.0 szempontjából. Ehhez egyedi megoldásokra van szükség az intelligens vezérlésű, optimális árumozgatáshoz. Több mint 600 féle kivitelben targonca, vontató és vontatmányrendszer, valamint vezető nélküli targonca segíti a hatékony munkavégzést.

Több mint 600 targoncaváltozat: targoncák minden igényre

Számos tényezőtől függ, hogy milyen típusú targonca az Ön alkalmazásához a legkényelmesebb és mindenekelőtt a leghatékonyabb. A rövid, közepes és hosszú szállítási útvonalak mind más megoldást igényelnek. A szűk raktári környezetben különösen fordulékony, kompakt gépekre van szükség. Néhány raktárkörnyezetben univerzális targoncák alkalmazása a legelőnyösebb, ilyenek például a Jungheinrich EFG homlokvillás vagy az ETV tolóoszlopos targoncák, melyeket szállításra, illetve be- és kitárolásra is alkalmazhatók. További döntő kérdés, hogy ki kezeli a targoncákat. A gyakran váltakozó kezelők vagy vezetők egyéni kezelőelemeket igényelnek, hogy hatékonyan és termelékenyen végezhessék a munkájukat. A különböző alkalmazásokra és igényekre a Jungheinrich az optimális targoncát biztosítja ideális konfigurációval. Akár az adott iparágra kifejlesztett egyedi  kivitelben is. Szakértő kollégáink az Ön raktárkörnyezetének és áru- vagy anyagáramlásának megfelelően határozzák meg, milyen legyen az Önnek ideális targoncaflotta. Adott esetben akár bérleti lehetőséget ajánlunk, ha rugalmasabb megoldásra van szüksége.

Automatizált hatékonyság: vezető nélküli szállítórendszerek

Az Ipar 4.0-ban az automatizált és hálózatba kapcsolt intralogisztikai megoldások, mint például a vezető nélküli szállítórendszerek (AGV), egyre nagyobb szerephez jutnak. A Jungheinrich, az intralogisztikai technológia vezetőjeként, kulcsrakész megoldásokat kínál a szállítási és üzemen belüli anyagáramlási folyamatok optimalizálására. Az AGV rendszerek szállítás és árumozgatás szempontjából számos előnnyel rendelkeznek, a legfontosabbak a hatékonyság, megbízhatóság és folyamatbiztonság. 

Egy további előny: az AGV rendszereket kézi vezérlésű targoncákkal vagy kézi meghajtással is lehet alkalmazni – és mindezt napi 24 órában. Ez egy olyan megoldás, mely rugalmas, moduláris megoldást biztosít és hálózatba kapcsolható. A szállítás automatizálása pozitívan hat a logisztika egyenlegére. Az optimális alkalmazás időt, energiát és költséget takarít meg - ami az Ön vállalkozásának versenyképességét növeli.