+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Stage Állványrendszerek + raktár berendezések

Állványrendszerek

Raktárának gerincét szakértelem és acél biztosítja

A raktár alapját egy optimálisan megtervezett állványrendszer biztosítja. Felépítés után nemcsak a terheket kell tartania, hanem a változtatások esetén is ki kell tartania. Az előrelátó, jövőbe tekintő tervezés éppen ezért az alfája és omegája a rendszernek. Mi a Jungheinrichnél immár 60 éve fontosnak tartjuk a házon belüli fejlesztést, az egyedi megoldásokat és a minőséget. Széles kínálatunkkal, melyek rakodólapok, tárolóládák, rakodótálcák, dobozok vagy akár szálanyagok tárolására megfelelnek, biztosítjuk, hogy minden könnyen, bármikor elérhető legyen. A világ minden részéről, különböző iparágakban működő ügyfelek választják már rendszereinket, hogy sikert sikerre halmozhassanak.

4 LÉPÉSBEN MEGTALÁLHATJA A MEGFELELŐ ÁLLVÁNYT

Mindössze néhány kattintás és kész az Ön logisztikai igényeire szabott raktári állványok listája.

Szenvedéllyel, előretekintéssel és innovációval folyamatosan bővítettük és fejlesztettük állványrendszereink körét az elmúlt 60 év során. Mert akkor, mint ma, meg vagyunk győződve róla: A raktárban az állványok a legfontosabbak. 

Az Ön rendszere sok lehetőséggel

A raklapokat és gitterboxokat különböző módon lehet tárolni a helyszíni keretfeltételektől függően. Raklapok és gitterboxok statikus tárolása adja magát, ha az árukat csak a be-, ki- vagy átrakodás során kell mozgatni.

Mozgatható és optimális helykihasználás

Ha olyan árukkal vagy tárolóegységekkel foglalkozik, amelyeket a raktárban kell mozgatni, a dinamikus raklaptárolás az optimális megoldás.

Rugalmas és általánosan alkalmazható

A Jungheinrich minden alkalmazásra fel van készülve, és minden tárolási és komissiózási feladathoz a megfelelő kis alkatrész állványt kínálja.

Egyéni, igényalapú és rugalmas

Ami a kis alkatrészek tárolását illeti, az alkalmazástól függően különböző lehetőségek állnak rendelkezésre. Önnel együtt megtaláljuk a megoldást minden alkalmazásához – szükség esetén az Ön egyedi specifikációihoz igazítva.

Hatékony térkihasználása

Amennyiben rudakat, csöveket és lemezeket kell tárolni, a karos állványrendszer nyújtja a legjobb megoldást. Igény szerint meghosszabbíthatók. A galériás tárolókkal további raktárhelyet hozhat létre.

Rendelkezünk átfogó megoldással részlegesen vagy teljesen automatizált állványrendszerünk igény szerinti méretezésére. Komplett szolgáltatóként mindig megtaláljuk az optimális állványmegoldást, hogy raktári kapacitása jelentősen növekedjen.

GYIK - Gyakran ismételt kérdések és válaszok a raktári állványrendszerekről