+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Stage Állványok (1)
Jungheinrich állványrendszerek

Raktárának gerincét szakértelem és acél biztosítja

A raktár alapját egy optimálisan megtervezett állványrendszer biztosítja. Felépítés után nemcsak a terheket kell tartania, hanem a változtatások esetén is n ki kell tartania. Az előrelátó, jövőbe tekintő tervezés éppen ezért az alfája és omegája a rendszernek.

Mi a Jungheinrichnél immár 60 éve fontosnak tartjuk a házon belüli fejlesztést, az egyedi megoldásokat és a minőséget. Széles kínálatunkkal, melyek rakodólapok, tárolóládák, rakodótálcák, dobozok vagy akár szálanyagok tárolására megfelelnek, biztosítjuk, hogy minden könnyen, bármikor elérhető legyen. A világ minden részéről, különböző iparágakban működő ügyfelek választják már rendszereinket, hogy sikert sikerre halmozhassanak.

Stage Állványrendszerek + raktár berendezések
60 év állványokkal logó

Content Állványok

A legjobb felállás.
A tervezéstől a felülvizsgálatig.

Raktárának megbízható alapozásra van szüksége a további növekedéshez. Egyedülálló alapunk ezt biztosítja Önnek. A Jungheinrich raklapos állványok esetében termékfejlesztőink és statikusaink határozzák meg a jövő rendszerének követelményeit és alapos műszaki tervezéssel kezdik a munkát. A helyszínen Önnél tervezzük meg a testre szabott megoldást. Egyedit, melyből nincs még egy ugyanolyan. Igény szerint a kivitelezés után is segítünk éves állványfelülvizsgálatunkkal. Így Ön mindent szakszerűen egy kézből kap.

Alapos vizsgálat.

Minden Jungheinrich raklapos állványnak mind belső, mind független tesztelési folyamatokon keresztül kell teherbírását bizonyítania. Az üzemekben saját ellenőrző állomások garantálják a folyamatos kiváló minőséget.

Rendszer kompetencia egy kézből Teljes körű raktártervezés egy kézből.

 Alapvető szakértelmünk egyike a teljes körű raktártervezés. Ide nemcsak az állványok tartoznak, hanem anyagmozgató gépek, targoncák, magasraktári gépek és természetesen megfelelő raktári szoftverek is. Ily módon egy tökéletesen összehangolt, bővíthető rendszert alkotunk, amely mindig a legújabb szabványok szerint működik.Alapozza meg 
Ön is most a jövő raktárát!

Content Állványok (1)


A jövő kihívásainak megfelelő állványrendszer alapja
 a jó partnerkapcsolat.

A raktártervezés nemcsak a mostról szól. Ezért érdemes olyan emberekre bízni, akik a jövőbe előrelátóan gondolkoznak és alapos előkészítő munkát végeznek. Az első "Hubertus" állványrendszerünk tervezői ilyenek voltak. Ez a rendszer néhány raktárban a mai napig kiváló munkát végez. A Jungheinrich szakemberei azóta is hasonlóan terveznek: az első ötlettől a megvalósításig támogatják Önt. Elemzik a folyamatokat és ennek alapján egy statikus, valamint gazdaságos, tartós állványkoncepciót állítanak össze Önnek. Egy olyan koncepciót, ami egyedileg Önnek készült. A kivitelezésnél is a jelen vagyunk és figyelünk a minőségi előírások pontos végrehajtására.

Marco Harder portré
Marco Harder
Műszaki és termékfejlesztési vezető

„A Jungheinrich saját maga végzi az ellenőrzéseket, melyek a törvényi előírásoknál szigorúbbak.”

6 kérdés Marco Harderhez, a Jungheinrich műszaki és termékfejlesztési vezetőjéhez

Elérhető a világ bármely pontján.

Content Állványok (2)

1. Satair/Szingapúr

Új alkatrészraktár építése a világ egyik vezető légi közlekedési és űrhajózási vállalatának. Teljes állványrendszert telepítettünk, amely szálanyagok tárolására alkalmas gördíthető állványokból, polcos állványokból és raklapos állványokból áll.

2. Universal Services/Moszkva

Új mélyhűtött raktár építése egy régi ügyfél számára, aki az egyik legnagyobb szereplő a logisztikai iparágban. Szatellit kocsis kompakt raktár alkalmazása.

3. Grifols/Írország

A világszerte működő gyógyszeripari vállalat több mint 90 országban fejleszt és értékesít innovatív termékeket. Az új raktárban kézi és automata raktári területeket kombináltunk.


Opel logisztikai központ

Az autóipari óriás Európa legnagyobb logisztikai telephelyét nyitotta meg a németországi Bochumban. A legmodernebb áruelosztó központban több mint 19 kilométernyi állványt telepítettünk.


Content Állványok (3) Felelősséggel az ellenőrzött biztonság érdekében.

Amennyiben már készen van állványrendszere, továbbra is biztosítjuk raktárában a folyamatos minőséget és biztonságot. Szakképzett ellenőreink DIN EN 15635 előírás szerint elvégzik Önnél az előírt éves állványfelülvizsgálatot. Amennyiben valamilyen hiányosságot találnak, ott a helyszínen megrendelheti náluk eredeti alkatrészeinket - ezzel is időt takaríthat meg.


Content Állványok (4)

Egyedi raktári megoldások minden iparág
számára.


Az üzemen belüli logisztika egyre komplexebb. Ágazatspecifikus megoldásaink választ adnak a kihívásokra. A Jungheinrich nemcsak minden igényt kielégítő, széles termékkínálatot nyújt, hanem az ágazat szakembereit is biztosítja, akik alapos piaci know-how-val rendelkeznek és személyre szabott koncepciókat fejlesztenek egy kézből. Így Ön hatékonyabban működtetheti raktárát és mindig egy hosszal a versenytársak előtt jár.

Stage Osztalék

Kapcsolat

Logisztikai rendszerek

Kapcsolat felvétele