+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Stage Ágazatok

Iparági megoldások

Mindegy melyik iparágról van szó: kis-vagy nagykereskedelem, logisztika vagy ipar: autóipar, élelmiszer-vagy italgyártás, gyógyszeripar. A Jungheinrich szinte minden ágazatban rendelkezik szakértelemmel– és a megfelelő megoldást nyújtja egy kézből.

Rendkívül fontos számunkra, hogy ne csak az ágazatra szabott, hanem az Ön igényeinek megfelelő megoldást biztosítsunk. Tanácsadóink megfelelő szakmai kompetenciával segítenek Önnek, hogy az adott ágazat intralogisztikai lehetőségeit feltárják és bemutassák. Így tudjuk biztosítani a dolgozók, a targoncák, a rendszerek és a szoftverek optimális összjátékát akár kézi, akár félautomata vagy teljesen automata üzemben. Kis- és középvállalatoknak éppúgy, mint nagyvállalatoknak.

Gyors változások

Gyorsaság és rugalmasság, optimális költséghatékonyság mellett - alapkövetelmény a kis- és nagykereskedelemi logisztikai folyamatok során. Személyre szabott megoldásokat kínálunk az Intralogisztika 4.0 kihívásainak megfelelően.


Frissesség az ellátási láncban

Az élelmiszeriparban az automatizálás, a sebesség és a rugalmasság fontos szerepet játszik. Annak érdekében, hogy az élelmiszerek, italok előállítása, kiszállítása pontosan és hatékonyan működjön, egyedi megoldásokat kínálunk, melyek hatékonyak, higiénikusak, biztonságosak.

Folyamatoptimalizálási rendszer

A globalizált logisztika legfőbb jellemzője a szolgáltatások költséghatékony kiszervezése . Az áru- és a szállítási láncok optimalizálásához átfogó termékkínálatunkkal támogatjuk Önt, akár automatizálált megoldásokkal.

Automatizálással nagyobb a siker

Átfogó hálózatépítéssel jól felkészülhet a jövő kihívásaira a fémmegmunkálás, a nehézipar vagy a gépipar területén. Az intralogisztikai megoldásokat mi biztosítjuk ehhez.


Felkészülten a jövő kihívásaira

E-mobilitás és önvezető járművek. Egyedi gyártmányok okos gyárakban és multinacionális ellátási láncok. Az autóipar alapjaiban változott meg. A Jungheinrich fejlett, az Ipar 4.0 követelményeinek megfelelő intralogisztikai megoldásokat szállít az autóipar számára.

Robbanásvédelemtől az automatizálásig

Maximális gyorsaság maximális biztonság mellett – ezek a vegyipar és gyógyszeripar intralogisztikai folyamatainak fontos követelményei. A hibázás kizárt, melyhez megfelelő, jövőbe mutató megoldásokat kínálunk.

Jungheinrich, targonca, intralogisztika