+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
customer cases Hero Image

Vevői referenciák

Vezető rendszerszolgáltatóként az intralogisztika valamennyi kérdésében és területén ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb. Ennek eléréséhez minden szakértelmünket, tapasztalatunkat és szenvedélyünket bevetjük. Biztosak vagyunk abban, hogy ügyfeleink egyéni igényeire szabottan a legjobb termékeket, rendszereket és szolgáltatásokat kínáljuk. Iparágtól és vállalat méretétől függetlenül. 

Gyors változások

Gyorsaság és rugalmasság, optimális költséghatékonyság mellett - alapkövetelmény a kis- és nagykereskedelemi logisztikai folyamatok során. Személyre szabott megoldásokat kínálunk az Intralogisztika 4.0 kihívásainak megfelelően.


Frissesség az ellátási láncban

Az élelmiszeriparban az automatizálás, a sebesség és a rugalmasság fontos szerepet játszik. Annak érdekében, hogy az élelmiszerek, italok előállítása, kiszállítása pontosan és hatékonyan működjön, egyedi megoldásokat kínálunk, melyek hatékonyak, higiénikusak, biztonságosak.

Folyamatoptimalizálási rendszer

A globalizált logisztika legfőbb jellemzője a szolgáltatások költséghatékony kiszervezése . Az áru- és a szállítási láncok optimalizálásához átfogó termékkínálatunkkal támogatjuk Önt, akár automatizálált megoldásokkal.

Automatizálással nagyobb a siker

Átfogó hálózatépítéssel jól felkészülhet a jövő kihívásaira a fémmegmunkálás, a nehézipar vagy a gépipar területén. Az intralogisztikai megoldásokat mi biztosítjuk ehhez.


Felkészülten a jövő kihívásaira

E-mobilitás és önvezető járművek. Egyedi gyártmányok okos gyárakban és multinacionális ellátási láncok. Az autóipar alapjaiban változott meg. A Jungheinrich fejlett, az Ipar 4.0 követelményeinek megfelelő intralogisztikai megoldásokat szállít az autóipar számára.

Robbanásvédelemtől az automatizálásig

Maximális gyorsaság maximális biztonság mellett – ezek a vegyipar és gyógyszeripar intralogisztikai folyamatainak fontos követelményei. A hibázás kizárt, melyhez megfelelő, jövőbe mutató megoldásokat kínálunk.