Call4Service
+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Content Digitalizálás & hálózat kialakítása 7
Digitalizáció és hálózatépítés a Jungheinrichhel

Egy jól összehangolt raktár nem a jövő zenéje

Az Ön megbízható, tapasztalt és előrelátó partnereként minden alapvető tudással és ismerettel rendelkezünk, ami a digitalizációhoz és a hálózatépítéshez szükséges raktárában.

A logisztikai folyamatok hatékonyabbá tételéhez a digitalizáció és a hálózatépítés a megfelelő eszközök. De mikor érdemes belevágni?  Vajon az Ön cége készen áll a kezdésre? Az  intelligens üzemen belüli logisztika területén vezető  vállalatként meggyőződésünk, hogy minden cég - akár multinacionális nagyvállalatról, akár  közép- vagy kisvállalatokról beszélünk – folyamatainak rendszerszintű összehangolásával és összekötésével azonnal profitálhat és hosszútávon életképes maradhat.

Content Digitalizálás & hálózat kialakítása (5)

A tökéletesen hangszerelt raktár négy alapelve.

Négy alapelvünk segít az Ipar 4.0 megvalósításához közelebb kerülni.

Digitalizálás + hálózat kialakítása tartalma

Egyszerűség

Egy hálózatban működő rendszer nagyon komplex lehet de nem kell, hogy komplikált legyent.

A kottában egy szimfónia hihetetlenül összetett lehet, de az előadás összehangoltsága egyszerűséget sugároz. Ugyanez érvényes a Jungheinrich digitalizációs és hálózatépítési megoldásaira.

A folyamatok átfogó ismeretével, pontosságunkkal és pragmatizmusra törekvésünkkel egyszerűen megoldjuk az Ön számára az Ipar 4.0 kihívásait. A tervezéstől a megvalósításig, egészen a napi rutinfeladatokig.

Sok ügyfelünk gondolja azt, hogy a Jungheinrich megoldások egyszerűsége a döntő érv ahhoz, hogy az első lépéseket megtegyék a jövő digitálisan összekapcsolható rendszerei felé.

Az  intelligens üzemen belüli logisztika területén vezető  vállalatként meggyőződésünk, hogy nem az Ipar 4.0 jövőképe a fontos tényező, hanem az a kérdés, hogy a cégek – a KKV-től a multinacionális nagyvállalatokig – képesek-e a folyamataik okos összekapcsolására és végre tudják –e hajtani mindezt professzionálisan úgy, hogy profitábilisak és időtállóak maradjanak.

Egy jó partner, aki folyamatos és következetes tanácsadó is egyben bizalmat ébreszt és motivál az innovációk megvalósítására.

Content Digitalizálás & hálózat kialakítása (6)

Egyediség

Nemcsak egy megoldást nyújtunk hanem az Önnek megfelelő megoldást biztosítjuk.

Egyik zenekar sem teljesen olyan, mint a másik – és nincs két egyforma raktár. Évtizedes tapasztalatunk, mély rálátásunk a különböző raktározási folyamatokra és az iparágakra világszerte biztosíték arra, hogy megfelelően fel tudjuk mérni az Ön intralogisztikai igényeit.

A személyre szabott IT és automatizációs megoldásaink alapja nemcsak a raktárak működésének, hanem az egész értékteremtő folyamatnak és valószínűsíthető fejlődésének áttekintése. Annak érdekében, hogy hálózatba kötött gépek és folyamatok ne csak a nagyvállalatoknak, hanem a kis- és középvállalatok számára is megtérüljön, olyan gyakorlatban kipróbált gépeket és komponenseket ajánlunk, melyek pontosan az Ön igényei szerint alakíthatók. Gépeink, valamint hardver- és szoftvermegoldásaink moduláris kialakítása maximális rugalmasságot biztosít, gyorsan adaptálható és készen áll a jövőbeli intralogisztikai kihívásokra.

Content Digitalizálás & hálózat kialakítása (2)

Automatizáció

Az automatizáció egy kifizetődő innováció.

A részben vagy teljesen automatizált szállító eszközök rendkívüli optimalizálási potenciált kínálnak a folyamatok időtartama és biztonsága, valamint rugalmassága és a hibák minimalizálása szempontjából. Az intralogisztikai folyamatok hatékonysága döntő szerepet játszik a versenyelőny megszerzésében. Hiszen egyre kisebb tételeket kell egyre gyorsabban és egyre alacsonyabb költséggel mozgatni.

Ugyanakkor nem minden automatizációs megoldás fog automatikusan meg is térülni. A sikeresség attól függ, mennyire a céloknak megfelelő automatizációs megoldást használunk. Ezért mindig az egyedi igények felmérésével, elemzésével kezdjük a munkát és biztosítjuk, hogy a kézi, a részben- és a teljesen automatizált területek a raktáron belül harmonikusan működjenek együtt.

Fontos szempont, hogy a megoldás könnyen és rugalmasan adaptálható legyen, amikor szükséges: szezonális csúcsidőszakban vagy a kereslet ingadozása esetén éppúgy, mint a közeljövő esetleges kihívásaira és a  jövőbeni növekedésre felkészülten. 

Jelenlegi automata portfóliónk - az automata vezető nélküli targoncáktól és a szállító rendszerektől az automata kisalkatrész vagy rakodólapos raktárakon keresztül egészen az összhangot megteremtő, tovább bővíthető raktárirányítási rendszerig, a Jungheinrich WMS-ig terjed. Generálkivitelezőként nem csak a projekt kialakításától a kulcsrakész üzem átadásáig támogatjuk Önt, hanem a projekt megvalósítása után is rendelkezésre állunk átfogó, professzionális szerviz szolgáltatásainkkal és tanácsadással.

Tudjon meg többet a Jungheinrich automatizálásáról

3 lépés a személyre szabott automatizálási megoldásig

Tudjon meg többet

Content Digitalizálás & hálózat kialakítása (3)

Minden egy kézből

Egy új mű tapasztalt karmestert igényel.

Mint az Ön megbízható, tapasztalt és előrelátó partnere minden alapvető tudással és ismerettel rendelkezünk, ami a digitalizációhoz és a hálózatépítéshez szükséges raktárában.


Az Ön Jungheinriches személyes kapcsolattartója  fogja koordinálni a teljes projektet, miközben folyamatos visszajelzést ad a státuszról. A tervezéstől a kulcsrakész átadásig és még azon túl is. Az üzembe helyezés után is rendelkezésre állunk: szerviztechnikusaink az ország telhjes területén és mérnökök nemzetközi hálózata dolgozik ügyfeleinknek. Mint vezető rendszerszállító vállalat, tervezzük, építjük és karbantartjuk teljes raktárrendszerét, miközben az időtállóságot is biztosítjuk. Megvizsgáljuk és értelmezzük a folyamatokat és az üzleti területeket és folyamatosan optimalizáljuk az együttes működésüket – akár egy karmester. A Jungheinrich okos WMS megoldása úgy segít, mint egy digitális metronóm. 

.

Content Digitalizálás & hálózat kialakítása 6

A Jungheinrich WMS adja az ütemet.

Hatékony interfész a különböző területek között.

A Jungheinrich WMS  szolgáltatja az ütemet  a digitalizált és összekapcsolt raktárban. Ez a megbízható szoftver iparágaktól függetlenül menedzseli, irányítja és optimalizálja raktárát biztosítva, hogy folyamatai hosszútávon hatékonyak és egyszerűen követkhetők maradjanak. A döntő kritérium mindig a megbízhatóság. A Jungheinrich WMS egy már érett, kidolgozott platform, amit szakembereink folyamatosan frissítenek, amely mindig tovább bővíthető és fokozatosan növekszik a piaci követelményekkel együtt. Mivel moduláris rendszer, ezért tökéletesen személyre szabható és rugalmasan alakítható a jövőbeni változásokhoz is. Mint amikor egy karmester vezényletével az zenekar összjátéka  kifogástalan hangzást ad..

Több mint 150 cég világszerte már profitál a hatékony raktári folyamatokból, amit a Jungheinrich WMS használatával értek el. Ahhoz, hogy a kis és középméretű raktárak is könnyen bevezethessék a digitális raktármenedzsment eszközeit, bevezettük a 2-es sorozatú Jungheinrich WMS  termékünket, amely a gyakorlatban kipróbált és standardizált folyamataival segíti  a vállalatokat.

Tudjon meg többet a Jungheinrich WMS-ről

A Jungheinrich WMS összhangot biztosít a raktárban.

Content Digitalizálás & hálózat kialakítása (7)

Jungheinrich WMS

A raktárkezelő rendszer, a Jungheinrich WMS rendszerünk, adja a ritmust a digitalizált és hálózatba kötött raktárban. A megbízható szoftver áttekintést nyújt arról, hogy hol, milyen mennyiségben és minőségben tárolja a terméket. Minden folyamatot leképez az áru átvételétől az árukiadásig, így egyszerű és hatékony folyamatokat biztosít.

Menedzsment folyamatok

Áru beérkezésétől a kiadásáig Jungheinrich WMS integrált irányítási rendszere játssza a főszerepet. A Jungheinrich Warehouse Management System biztosítja a folyamatok hatékony és egyszerű működését hosszú távon, melyek egyedileg az ügyfél igényeire szabottan kerülnek kialakításra.

Árubeérkezés

Az árubeérkezés magába foglalja a kigyűjtés, a dekonszolidáció a minőségellenőrzés és a tényleges raktározás folyamatait. Nemcsak a Jungheinrich WMS, hanem a szükséges hardverkomponensek is, mint a kézi szkennerek, nyomtatók, vezeték nélküli terminálok és mobil munkaállomások, biztosítják, hogy a raktár tökéletes összhangját.

Raktározás

A Jungheinrich WMS rendszerrel a raktár valamennyi alkotóeleme összeköttetésben van és központilag kerül irányításra: az állványok, a targoncák, a teljesen automata rendszerek és a rádiós adatátviteli eszközök. Generál kivitelezőként a Jungheinrich egy tökéletesen összehangolt rendszer hoz létre a különböző egységekből.

Árukiadás

Az árukiadás folyamata magában foglalja a komissiózást, a kitárolást, a konszolidálációt, a csomagolást és a kiszállításra előkészítést. A Jungheinrich WMS koordinálja valamennyi folyamatot és az Ön raktárának felszereltségétől függően konfigurálja a folyamatok tökéletes lebonyolítását.

Content Digitalizálás & hálózat kialakítása

A folyamatok jövedelmezően működnek és tökéletesen végzik őket.

A digitalizálás és a hálózatépítés ma már sok helyen jelen van az élet számos területén. Mint szakértő, több mint 60 éves tapasztalattal rendelkezik az intralogisztikában, tudjuk, hogy a digitalizálás és a hálózatépítés jelentős szerepet játszik a raktárban. Az automatizálás kulcsfontosságú technológia. Hermann Ammermann, a Bensheim-i fiókunk logisztikai rendszerek vezetője, megjegyzi.

Termékek kimagasló napjai

Az új EKX-generáció a magasraktár számára.

 


Stage Osztalék

Kapcsolat

Logisztikai rendszerek

Kapcsolat felvétele