+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél

Elektromos villástargonca bérlése

Elektromos villástargonca bérlése

Várhatóan maximális kapacitással fog menni a gyártás, és Önnek további elektromos targoncákra lesz szüksége ahhoz, hogy raktárában le tudja fedni a teljes feladatmennyiséget?

Ha targoncaflottája eléri teljesítőképessége határát, segítségére siet a Jungheinrich bérelhető flottája és gondoskodik arról, hogy az Ön cégénél az anyagmozgatás és a hatékonyság tartósan magas szintű maradjon.

Elektromos villástargoncáink abszolút biztonsággal szállítanak akár 5 tonna tömegű árut is, miközben képesek akár 7,5 méteres emelési magasságban dolgozni, és hosszú útszakaszokon is kiváló teljesítményt nyújtanak.

Jungheinrich elektromos targoncák bérlése.

A legmodernebb háromfázisú váltakozóáramú motornak köszönhetően a Jungheinrich villástargoncái minimális energiafogyasztás mellett maximális hatékonyságról tesznek tanúbizonyságot. Ha elektromos targoncát szeretne bérelni, érdemes figyelni az Ön igényeinek megfelelő modell kiválasztására. A Jungheinrich elektromos targoncái sokoldalúak és a legkülönbözőbb helyeken vethetők be az élelmiszeripar vagy italgyártás területétől kezdve a logisztikán át egészen az autóiparig. Mivel rendkívül rugalmasak, tökéletesen alkalmasak teherautók, kamionok, konténerek vagy vasúti vagonok ki- és berakodásához is. Elektromos targonca kölcsönzőnk segít Önnek abban, hogy raktárából kihozza a maximumot.

A legnagyobb hatékonyság érdekében: elektromos villástargoncák kölcsönzése.

Aki elektromos villástargoncát szeretne bérelni, annak szűk raktári környezetben is optimális munkafeltételek biztosítottak a kompakt kialakításnak köszönhetően. A forgózsámolyos kormányzás és a hátsó duplakerék maximális fordulékonyságot és akár 180°-os helyben fordulást tesz lehetővé. Különösen az egyeletlen talajokon mutatkoznak meg elektromos targoncáink kiforrott kormányzási- és menet-tulajdonságai. Béreljen elektromos villástargoncát, hogy minimális helyen maximális hatékonyságot érjen el.

Verhetetlen fordulékonyság 3 vagy 4 keréken.

Attól függően, milyen raktárkörnyezetben kell az Ön bérelt elektromos targoncájának mozognia, különböző villástargoncák közül válogathat. A Jungheinrich kölcsönzője három- és négykerekű elektromos targoncákat is kínál. Szűk raktárkörnyezetben és egyenletes, sík talajon extrém fordulékony, remekül manőverezhető háromkerekű modelljeinket ajánljuk. Ha egyenetlen terepre keres raklaprakodáshoz vagy nagy tömegű áru szállításához gépet, érdemes olyan targoncát bérelnie, amely akár 5 tonnával is megbirkózik és stabilan vesz be bármilyen kanyart: egy négykerekű elektromos targoncát.