+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Stage Finanszírozás

Raklapemelők és targoncák rugalmas, tervezhető finanszírozása

Egy jól megválasztott finanszírozási szerződés likviditást és függetlenséget biztosít a vállalatnak. Különböző targonca finanszírozási lehetőségeinkkel rugalmasan válaszolhat a megnövekedett igényekre és folyamatos költségkontroll alatt tarthatja raktártechnikai eszközeit. Használjon Ön is Jungheinrich targoncákat és állványrendszereket, finanszírozza az eszközöket kedvező havi díj ellenében.

A Jungheinrich az Ön megbízható partnere vállalatának teljes intralogisztikájában. Vezető szolgáltatóként a raktártechnika területén nemcsak kiváló minőségű, megbízható targoncákat, raklapemelőket biztosítunk, hanem ezen eszközök rugalmas és egyedi finanszírozását is a Jungheinrich banki partnereinek szolgáltatásán keresztül.

Profitáljon Ön is szakértelmünkből - mi Önnel közösen alakítjuk ki az igények szerint megoldásokat az üzemen belüli logisztikában. Finanszírozási ajánlatainkkal Ön

  • dinamikusan reagálhat a megnövekedett forgalomra,
  • a legújabb technológiára cserélheti anyagmozgató gépeit és raktártechnikáját– a targoncáktól kezdve egészen a raktári állványrendszerekig, és
  • tervezhetően bővítheti gépparkját és invesztálhat a legújabb eszközökbe.

Hogyan tudja sikereit finanszírozni?

Igényekre szabott finanszírozási megoldásokat kínálunk banki partnereinken keresztül, melyek rugalmasságot és tervezhetőséget garantálnak.

Használat vagy saját tulajdon? Ez az Ön döntése.

Segítünk Önnek abban, hogy megtalálja az optimális megoldást targoncájának vagy más logisztikai- és raktári berendezésének finanszírozására.

Ideiglenes használat: megnövekedett mennyiségeket kell kezelnie? Akkor bővítse eszközparkját egy vagy több targoncával annak érdekében, hogy a nagyobb forgalmat kezelni tudja. A futamidő végén nincs szüksége a gépre? Erre is van megoldásunk a különböző pénzügyi konstrukciók segítségével. 

Saját tulajdon:  vásároljon új targoncákat vagy raktártechnikai eszközöket - az egyedi futamidőnek és kényelmes havi díjnak köszönhetően rugalmasan és tervezhetően finanszírozhatja villástargoncáját, raklapemelőjét és további eszközeit.

Pénzügyi megoldások a kezdetektől

Stage Osztalék

Kapcsolat

értékesítés

Kapcsolat felvétele