+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Stage Raktározás

Raktározás, a felületek optimális használata

A legjobb terület-kihasználás, a leggyorsabb rendeléslebonyolítás – a raktározás, a logisztikai folyamatok központi része. A Jungheinrich targoncák, állványrendszerek és logisztikai rendszerek széles választékát kínálja a hatékony raktározáshoz: a manuálistól a teljesen automata rendszerekig.

Optimális raktározás – egyszerűen hangzik, mégis egyre komplexebb

Az e-kereskedelem és globális ellátási láncok korában egyre többféle terméket kell egyre gyorsabban be- és kitárolni. Az idő-, költség- és hely optimalizálása a raktárban ezért egyre fontosabb szerephez jut a vállalat sikerességében. 

A Jungheinrich több évtizedes tapasztalatával teljes körű kínálatot nyújt a targoncák, állványok és raktárrendszerek terén. Az egyszerű elektromos gyalogkíséretű targoncától a rugalmasan, helytakarékosan alkalmazható tolóoszlopos targoncákon át az EKX magasraktári felrakótargoncáig, mely piacvezető a szűkfolyosós rendszerekben. A kézi, félautomata vagy teljesen automata raktárrendszerektől kezdve egészen a be- és kitárolást, valamint a teljes anyagáramlást felügyelő és irányító szoftverkomponensekig.

Állványrendszerek: kulcs az optimális rakodási teljesítményhez

Raktárrendszereink igény szerinti szerkezetükkel és optimális terület-kihasználásukkal a legjobb megoldást biztosítják. Rakodólapok, kisdarabáru tárolás vagy szűkfolyosós raktár. Kézi vagy automata kiszolgálás. Általánosságban egy állvány számunkra sokkal több, mint vas és acél. Az állványok hordozzák a tárolt árut,és kulcsfontosságúak az az optimális rakodási teljesítményhez. Mi teljes körű raktártervezést kínálunk az Önök számára, mely kiterjed az állványrendszerekre, targoncákra, automatizálási komponensekre, hogy az egyes komponensek "kéz a kézben” tökéletesen illeszkedjenek. A Jungheinrich átfogó megoldást kínál az állvány- és raktárrendszerekre, galériákra, önhordó állványokra és silo raktárakra, legyen szó rakodólapokról, ládákról, tálcákról, kartondobozokról, vagy akár hosszú anyagokról. Ezzel Ön is felkészülhet a jövőre, hogy bármikor optimálisan működtesse raktárát.