+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
EDS_Kabel

Akkumulátorok / töltési technika

A hatékony energiafelhasználás ajánlatunk lényeges súlypontja. Ez Ön számára összköltsége csökkenését, nagyobb hatótávolságot, a targoncák folyamatos rendelkezésre állását, nulla kibocsátást és pozitív energiamérleget jelenti.
Ennek biztosítása érdekében egyedüli szolgáltatóként nemcsak a járműveket és vezérlőket fejlesztjük és gyártjuk, hanem magát a szoftvert, az akkumulátorokat és a töltési technológiát is. Folyamatos rendszer egy kézből. Minden alkatrész egymással összekapcsolódik, és biztosítja a lehető legjobb energiafelhasználást, kezelést és biztonságot.

Úttörő évtizedek óta

Jungheinrich igazi úttörő az elektromobilitás területén.
Az általunk gyártott járművek több mint 95%-a, így majdnem az egész modellpaletta elektromos hajtású. Az évtizedek során folyamatosan továbbfejlesztettük a járműből, akkumulátorból és töltési technológiából álló intelligens teljes rendszert. Így már a jól bevált savas ólomakkumulátorokkal is garantálni tudjuk a jármű rendelkezésre állását két műszakon keresztül, csak egy töltéssel. Az átgondolt és teljesen karbantartásmentes Jungheinrich lítiumion-technológia használatával a villamosítást a raktárban teljesen új szintre emeltük.

Az intelligens töltési technológiából származó előny

A töltőberendezések távolról sem triviálisak. A Jungheinrich töltési technológiája igazi high-tech minőségű, és mégis nagyon egyszerű és teljesen biztonságos a használata. Töltőberendezésünk mikroprocesszor agya minden körülmények között optimális töltést biztosít, azért, hogy a járművei gyorsan ismét teljesen vagy köztes töltéssel semmi perc alatt fel legyenek töltve, és ismét használatra készen álljanak.

Minőség, amelyben megbízhat

Az akkumulátor minden elektromos targonca szíve. A Jungheinrich úttörő az elektromobilitás területén és újabb és újabb mértéket teremt. Győződjön meg Ön is akkumulátoraink kiváló minőségéről és csúcsteljesítményéről.

Maximális hatékonyság

Aki a megfelelő töltési technológiát választja, előnybe kerül.  A Jungheinrich modern töltési technológiát fejlesztett ki, melyet folyamatosan továbbfejleszt időről időre, hogy az optimálisan megfeleljen az Ön igényeinek.