Call4Service
+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Stage Ólom-sav-akkumulátorok
Profi minőség minden elektromos targoncához

Savas ólomakkumulátor

24, 48 és 80 Voltos kivitel különböző alkalmazásokhoz

Savas ólomakkumulátoraink rendelhetők alapfelszereltségben könnyű és nehéz alkalmazásokhoz, valamint hosszabb karbantartási intervallumokkal könnyű és közepes feladatokhoz. Ön csak nyerhet a nagyfokú hatékonyságtól kezdve egészen a kedvező árakig.

Robusztus akkumulátortechnika a nagy teljesítmény érdekében, maximális megbízhatóság és nagy energiasűrűség –ezek a jellemzői zárt savas ólomakkumulátorainknak 24-, 48- és 80-Voltos kivitelekben, melyek alkalmasak a könnyű alkalmazásoktól kezdve a nehezekig. Akkumulátorainknál folyékony elektrolitot és a bevált csőrácsos technológiát alkalmazzuk. Az elektrolit-záró pólusátvezetéseknek köszönhetően az akkuk hosszú ideig maradnak tömítettek. Könnyen karbantarthatóak a teljesen szigetelt csavarozott pólusoknak és cella összekötőknek köszönhetően.

Opcionális funkciók növelik a hatékonyságot

Opcionálisan az elektrolit-keringtetés: az akkumulátorba pumpált levegő teszi lehetővé az akkumulátorsav átkeverését. Előnye: gyorsabb töltés és kevesebb karbantartási ráfordítás az alacsonyabb vízfogyasztás miatt. Az opcionális, központosított Aquamatik vízutántöltő rendszer továbbnöveli az akkumulátorok hatékonyságát.

Savas ólomakkumulátor hosszabb karbantartási intervallumokkal

Rendelhető 24-, 48- és 80-Voltos kivitelben a könnyűtől a közepes erősségű feladatokhoz. Az optimalizált lemezötvözetek csökkentik a vízfogyasztást. Ez akár 120 ciklust (töltési / lemerülési folyamatok) is lehetővé tesz víz utántöltése nélkül. Az elektrolitkeringtetés és Aquamatik opciósan rendelhetők.