+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél

Vontatótargonca bérlése

Elektromos vontatók bérlése kedvező áron.

A Jungheinrich bérelhető targoncáival Ön akkor is rugalmasan tud reagálni, ha hirtelen kiesések vagy szezonálisan jelentkező csúcsidőszakok nehezítik a raktári feladatok elvégzését. Ha Ön elektromos vontató targoncát szeretne bérelni, szívesen segítünk a választani nagyszámú kölcsönözhető flottánkból.

A Jungheinrich kölcsönzőjének nagy teljesítményű és rugalmas elektromos vontatói akár 28 tonnáig képesek az Ön rakományait alacsony üzemeltetési költségek mellett és kialakításuk miatt szinte karbantartás-mentesen megmozgatni. Mivel vontatóink különböző vontatmánytípusokkal használhatók, univerzálisan bevethetők.

Jungheinrich vontató targoncák kölcsönzése.

Mindegy, hogy bent vagy kint, szűk raktárhelyiségben vagy nehéz rakományokkal használná - ha Ön egy Jungheinrich vontatót bérel, választhat raktári műveletekhez alkalmas nyomkövető vontatmányok vagy teljesen automatizált anyagmozgató rendszerek között. Intelligens automata komponensek és fejlett szoftverek gondoskodnak arról, hogy elektromos vontatóink önvezető targoncaként (AGV) működjenek, ezzel az Ön raktárát még gazdaságosabbá és költséghatékonnyá teszik.

Szinte karbantartás nélkül: károsanyag kibocsátásától mentes elektromos vontatók bérlése.

Készüljön fel a raktárában felmerülő valamennyi logisztikai kihívásra azzal, hogy elektromos vontatót vesz tőlünk bérbe. A hatékony, bérelhető Jungheinrich vontatók könnyedén szállítanak el akár 28 tonna tömegű rakományt is az árubeérkezéstől a gyártási és áruelosztó területig. Az innovatív háromfázisú váltakozó áramú technológiának és a szinte karbantartásmentes motornak köszönhetően a megbízható anyagmozgató targoncák bel- és kültéren egyaránt használhatók.

A nyomvonalat pontosan követve: vontatmányok a raktárban.

Szeretne olyan Jungheinrich vontatót kölcsönözni, amitől az Ön üzemen belüli anyagmozgatása szárnyalni fog? A gépek robusztus szerkezete, a rugós kerekek és a szuperelasztikus hajtott kerék együttesen optimális vontatást garantálnak, elektromos vontatóinkat pedig tökéletes eszközzé teszik bármelyik gyártó- vagy raktárcsarnokban. Különböző vontatmánytípusok és egyéni összekapcsolási megoldások kombinációjával vontató járművei teljes vontatmánnyá köthetők össze.

Készséggel állítunk össze Önnek egy bérleti ajánlatot az igényeinek megfelelő vontatmányról.

Bérleti ajánlatunk elektromos vontatóra:

A Jungheinrich bérlet nagyszámú elektromos vontatóval és pótkocsival áll az Ön rendelkezésére, hogy igény esetén egy teljes vontatmányt biztosítson Önnek magas hatékonyságú raktári szállításokhoz - kérésre automatizált önvezető rendszerként is. Ismerje meg bérleti ajánlatunkat és profitáljon a kínált számos előnyből.

  • Vontatók bérlése sokoldalú felhasználáshoz.
  • Bérelhető targoncatípusok széles választéka.
  • Igény esetén speciális gépek kölcsönzése.
  • Targoncakölcsönzőnkben átfogó tanácsadás várja.

Azonnal szeretne vontatót bérelni?

Keressen rá a termékre, hogy a még nyitott kérdéseket tisztázni tudja szaktanácsadónk segítségével.

Érdeklődő jelentkezését örömmel várjuk!