+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Stage Akkumulátorok

Akkumulátorok

Az akkumulátor minden elektromos targonca szíve. A Jungheinrich úttörő az elektromobilitás területén és újabb és újabb mértéket teremt. Győződjön meg Ön is akkumulátoraink kiváló minőségéről és csúcsteljesítményéről.

Hatékony, hosszú élettartam, karbantartásmentes.

A Jungheinrich élen jár a lítiumion-technológia területén. Saját kutatásainknak, fejlesztéseinknek köszönhetően egy tökéletesen összehangolt rendszert biztosítunk: akkumulátort, töltőkészüléket, targoncát és tanácsadást egy kézből.

További információ
Elektromos járművek minden fajtájához

24, 48 és 80 Voltos kivitel különböző alkalmazásokhoz

További információ

Content Energia menedzsment

Energia tanácsadás a helyszínen

Igény szerint szakképzett szakembereink olyan energiakoncepciót dolgoznak ki Önnek, amely optimálisan megfelel igényeinek. 

Ahhoz, hogy flottája egyszerűen és hatékonyan átálljon a lítiumion-akkumulátorokra és töltési technológiára, energetikai szakembereink igény szerint átfogó energia-tanácsadást végeznek az Ön telephelyén. A meglévő rendszerek és folyamatok állapotelemzésén túlmenően ez magában foglalja az energiaprofilok és töltési koncepciók létrehozását is a teljes energiamérleg optimalizálása érdekében. 


Egyéni tanácsadás

Tervezés, projektmunka és megvalósítás: Szaktanácsadóink a megvalósítás valamennyi szakaszában rendelkezésre állnak. Az egyes járművek utólagos felszerelésétől kezdve a teljes járműpark átállításáig, hogy köztes töltéssel több műszakon keresztül üzemeljenek. Egyéni megoldást kínálunk Önnek. Profitáljon a lítiumion-technológiánk koncentrált erejéből. Győződjön meg róla a saját szemével. 

Örömmel tájékoztatjuk Önt.