+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Stage Használt targoncák

Használt targoncák

Jungheinrich JUNGSTARS - olyan jó, mint az új.
Olyan jó, mint a Jungheinrich.

A JUNGSTARS használt targoncák a piacon elérhető legjobb minőséggel rendelkeznek. Az ötcsillagos minőségnek megfelelő felújítási folyamat biztosítja, hogy minden targonca műszakilag és optikailag is tökéletes állapotba kerüljön, miközben a legmagasabb biztonsági és fenntarthatósági szabványoknak is megfelel.

Mindezt nem csupán tanúsítvánnyal igyekszünk igazolni. A JUNGSTARS használt targoncák minősége és hosszú élettartama meggyőző a gyakorlatban is. Minden felújított targonca 12 hónapos jótállással rendelkezik, hasonlóan egy új Jungheinrich targoncához. Ez a bizonyíték arra, hogy a JUNGSTARS használt targoncák ugyanolyan jó minőségűek és megbízhatóak, mint az új gépek.

5 csillagos használt targoncáink

Minden egyes használt targoncánkat az 5 csillagos minőségi szabvány szerint újítunk fel külön erre a célra létrehozott használtgép központunkban. Előnye: profi felújítás gyártói szakértelemmel. Ennek során különös figyelmet fordítunk arra, hogy a hatályos biztonsági előírások teljesüljenek, valamint valamennyi műszaki egységet teszteljük, felújítjuk és szükség esetén kicseréljük. Emellett a teljes tisztításnak és festésnek köszönhetően a használt targoncák optikailag is tökéletes állapotba kerülnek. Mindezt tanúsítvánnyal is igazoljuk. Még a szakértők is alig tudják megkülönböztetni ezeket a felújított gépeket az újaktól.

A használt targoncák felújításánál a CO2 kibocsátás 80%-kal kevesebb az új termék gyártásához képest. Új alkatrészek beépítése helyett, az alkatrészeket erőforrást kímélő módon újrahasznosítjuk. Ezenfelül az elhasznált üzemanyagokat és gépeket szakszerű és környezetkímélő módon kezeljük.

A JUNGSTARS ígéret: többet mindenből

12 hónap jótállás a gépre

12 hónap jótállás az akkumulátorra

12 hónap karbantartásmentesség

Új biztonsági ellenőrzés

10 napos elállási jog

Kipróbálási lehetőség a Jungheinrich telephelyén

A jótállás meghosszabbítható 18 hónapra

Választható teljes körű szervizzel

Mobilitás garancia teljes körű szerviz szerződés esetén

Vonzó finanszírozási lehetőségek

Használt targonca beszámítása


Több mint 60 000 használt targonca közül választhat

A gazdaságosság és a teljesítmény nem zárhatja ki egymást. Győződjön meg róla személyesen Ön is, és találja meg a kívánt targoncát több mint 600 azonnal elérhető JUNGSTARS-ból, valamint világszerte több mint 60 000 elérhető targonca közül, melyeket az Ön számára felújítunk. Használt targonca keresési oldalunk segítségével gyorsan és egyszerűen megtalálja, amit keres: akár elektromos, dízel vagy gázüzemű targoncát, akár horizontális komissiózó targoncát, tolóoszlopos vagy gyalogkíséretű targoncát. Válasszon gyártási év, emelési magasság és felszereltség alapján. Ha nem találja meg, amit keres, lépjen velünk kapcsolatba. Megtaláljuk a megfelelő targoncát az Ön számára.

Használt targoncák finanszírozása

Egyéni koncepció és gazdaságosság: profitáljon Ön is a targonca finanszírozás területén szerzett széleskörű tapasztalatunkból. Alacsony díjakat kínálunk és teljesen személyes pénzügyi szolgáltatási csomagot állítunk össze Önnek. Ha rugalmasabb megoldást szeretne, akkor örömmel tájékoztatjuk Önt a lízing vagy a bérleti szerződés adóügyi és gyakorlati előnyeiről. Megtaláljuk a megfelelő megoldást az Ön cége számára.

Villámakció használt targoncákra

Yellow Days akcióban meghirdetett felújított használt targoncáink csak korlátozott ideig érhetők el ingyenes kiszállítással.

Tökéletes minden részletében

A targoncák felújítása egységes és minden modellnél ugyanazon hat lépésből áll. Minden folyamatot szigorú minőségellenőrzésnek vetnek alá.

Jungheinrich JUNGSTARS

A JUNGSTARS megvásárlása gazdasági, technikai és ökológiai előnyökkel jár. Csak a Jungheinrich kínál olyan széles körű teljesítmény előnyöket, melyekből Ön profitálhat.

Mindenből többet

Európa egyik legmodernebb felújítási központjában történő egyedi ipari felújítási folyamatnak köszönhetően felújított targoncáink nem egyszerűen kiváló minőségűek, hanem ugyanolyan minőséggel rendelkeznek, mint az új gépek.

Tippjeink a jó döntéshez

A használt targonca letisztítva és újonnan festve teljes fényben csillog, az ára is megfelelő - tökéletes vétel. Valóban? Az új targonca vásárlásához képest a használt gép esetében érdemes alaposan átvizsgálni mindent.