Stage Élelmiszer & italok

Élelmiszeripar

Az élelmiszeriparban a logisztikai folyamatok során döntő tényező a gyorsaság, a rugalmasság és a higiénia. Annak érdekében, hogy az élelmiszerek, italok és állati takarmányok előállítása, kiszállítása pontosan és hatékonyan működjön, bármilyen igény és vállalati méret szerint tudunk megoldásokat nyújtani: a kézi emelőkocsiktól egészen az automatizált rendszerekig.

AVO, the spice specialist

Taste and technology are the secrets to the success of AVO, the spice specialist. The company has invested in our automated guided vehicle system with the objective of being able to guarantee increasing flexibility, efficiency and superior Service.

Top producer now on top of automated logistics.

Gyermelyi AG needed a new warehouse that would not only keep up with expanded production but would also fit into existing systems. Jungheinrich’s Cantilever racking combined with AGV ERC stackers and tailor-made systems ensured a seamless integration into their existing fully-automated logistics.

Greater efficiency due to compact storage systems

There was no more space available for the 25 million kilograms of breadcrumbs produced every year by Dutch company ECS Paneermeel. We were able to provide the necessary storage space and also improve efficiency with a multi-depth storage system.

Építsen a szakértelemre: Megoldások nagy igénybevételre

Az élelmiszeripar az élelmiszerek, italok és tápanyagok egyik legjelentősebb piaci szegmense a logisztikán belül. Itt a követelmények igen nagyok. A nagy teljesítményű élelmiszeripari logisztika területén az egyik legtapasztaltabb és leginnovativabb logisztikai és intralogisztikai fejlesztőként az élelmiszeripari ellátási láncok esetén a pontosan illesztett információs és ellátási láncokra, innovatív technológiára és magas minőségre helyezzük a hangsúlyt. 

Ami a napirendünkön szerepel: Optimálisan ki akarja használni a digitalizálásban rejlő potenciált? Hangsúlyos Önöknél a hálózatosodás, átláthatóság és maximális hatékonyság a raktárban? Tudni szeretné, hogy az Ön üzleti modelljén a Dolgok Internete hogyan szárnyalhat? A választ az automatizálás és maximális gyorsaság adja meg. Ezért tartunk kéznél egyénileg konfigurálható, hatékony és rugalmas raktározási- illetve komissiózási megoldásokat. És ezt minden üzemméretre és igényre teljesen automatizáltan és intelligens módon is képes szolgáltatni a Jungheinrich WMS raktárirányítási rendszer. Minden, hogy milyen döntést hoz, 100 százalékos higiéniát, tisztaságot és biztonságot nyújtunk. Mindent egy kézből. 

One-Stop-Shop: Komplett megoldások a technológia vezetőjétől.

A speciális megoldások az automatizált kisdarabárú tároló raktárban (AKL) gyors és közvetlen hozzáférést biztosítanak a kis méretű élelmiszeripari termékek esetén, miközben az automatikus vezető nélküli elektromos szállítóberendezések a rakodólapos állványban jelentős időmegtakarítás mellett optimális helykihasználást biztosítanak. Ez hűtőházi, romlandó élelmiszerek esetén is érvényes, így a Jungheinrich állványrendszerrel minden köbmétert kihasználhat. A leginkább az e-kereskedelemben és az élelmiszeriparban alkalmazott magasraktári rendszerek ideálisak, ha nagyobb árumennyiséget kell gyorsan átrakodni – miközben a lebonyolítás teljesen automatizáltan történik. A termékpalettát nagy teljesítményű emelőkocsik és targoncák teszik teljessé. Kívánságra ezek a gépek autonóm módon működnek és hálaózati kapcsolaton keresztül össze vannak kötve a teljes logisztikai infrastruktúrával és a központi irányítással. 

A rugalmasság az ütőkártyánk: Élelmiszeripari logisztika minden igényre

Az automatizálás a logisztikai mérleget pozitívvá teszi. Így időt, energiát és ezáltal pénzt takarít meg. Így növeli rugalmasságát a szezonális ingadozásokkal szemben az ajánlati és igény oldalon egyaránt. A targoncák, padlószintű anyagmozgatógépek és további raktártechnikai berendezések bérleti konstrukció esetén az üzleti modellt agilissá és nagymértékben versenyképessé teszik.