+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Stage Élelmiszer & italok

Élelmiszeripar

Az élelmiszeriparban a logisztikai folyamatok során döntő tényező a gyorsaság, a rugalmasság és a higiénia. Annak érdekében, hogy az élelmiszerek, italok és állati takarmányok előállítása, kiszállítása pontosan és hatékonyan működjön, bármilyen igény és vállalati méret szerint tudunk megoldásokat nyújtani: a kézi emelőkocsiktól egészen az automatizált rendszerekig.

Tésztagyártás automatizált logisztikával

A Gyermelyi Holding élelmiszeripari vállalatcsoportnál a termelésben és a logisztikában bátran alkalmaznak olyan úttörő technológiai megoldásokat, mint például a Jungheinrich önvezető, lítiumion-akkumulátoros targoncái.

AVO, a fűszerspecialista

Az íz és a technológia az AVO, fűszerspecialista sikerének titka. A vállalat azzal a céllal invesztált automata, önvezető targoncáinkba, mert így garantáltan növekvő rugalmasságot, hatékonyságot ér el és kiváló szervizszolgáltatáshoz jut.


Greater efficiency due to compact storage systems

There was no more space available for the 25 million kilograms of breadcrumbs produced every year by Dutch company ECS Paneermeel. We were able to provide the necessary storage space and also improve efficiency with a multi-depth storage system.


Építsen a szakértelemre: Megoldások kifinomult ügyfelek számára

Az élelmiszeripar és szektorai: az élelmiszerek, az italok és az állati tápok az egyik legjelentősebb piaci szegmense a logisztikának. Ebben a szegmensben azonban a kihívások is a legnagyobbak. Mint a logisztikai és intralogisztikai megoldások egyik legtapasztaltabb és innovatív szolgáltatója, olyan hatékony megoldásokat dolgoztunk ki, amelynél a folyamatok tervezése zökkenőmentesen működtethető információáramláson és ellátási láncolatokon, magasszintű technológián és minőségi szervizen alapul. 

Mi a cél: Teljes mértékben ki akarja használni a digitalizáció lehetőségeit? Vagy talán raktárfolyamatai átláthatósága és a hálózatok érdeklik? Vagy azt szeretné tudni, hogy a Dolgok Internetje (tehát a hálózatra kötött eszközök) hogyan növelheti üzleti potenciálját? Akármi is a cél,  a válasz leginkább az automatizációban és a maximális gyorsaságban keresendő. Céljai eléréséhez mi személyreszabott, hatékony és rugalmas raktári és  komissiózási megoldásokat kínálunk. Ezek bármilyen méretű vállalkozásra konfigurálhatóak, de teljesen automatizálhatók is,  például a Jungheinrich Warehouse Management System (WMS) irányítása alatt. Bármit is választ, a tökéletes higiénia, tisztaság és biztonság adott, mindez egy kézből. 

One-Stop-Shop: Komplett megoldások egy kézből

A speciális megoldások az automatizált kisdarabárutároló raktárban gyors és közvetlen hozzáférést biztosítanak a kis méretű élelmiszeripari termékekhez, miközben az automatikus vezető nélküli elektromos targoncák jelentős időt takarítanak meg és optimális helykihasználást biztosítanak a raklapok mozgatásakor. Ez  különösen hasznos a romlandó élelmiszerek esetén, főleg hűtőházakban, ahol minden kis négyzetcentimétert ki tudnak használni a Jungheinrich állványrendszerek segítségével. A leginkább az élelmiszeripar e-kereskedelmi szektorában használt magasraktári állványrendszerek ideálisak, ha nagyobb árumennyiséget kell gyorsan átrakodni, akár teljesen automatizált rendeléskezeléssel. A termékpalettát nagy teljesítményű emelőkocsik és targoncák teszik teljessé. Kívánságra ezek a gépek  külön és hálózatba illesztve is tudnak működni és összeköthetők a teljes logisztikai infrastruktúrával és a központi irányítással. 

A rugalmasság az ütőkártyánk: logisztika minden igényre

Az automatizálás a logisztikában nyújtott teljesítményére pozitív hatással lesz. Ezzel nem csak időt, energiát és pénzt takarít meg, de növeli rugalmasságát is, amikor a szezonális készlet- és keresletingadozásokkal kell megküzdenie. A targoncák, ipari anyagmozgatógépek és további raktártechnikai berendezések bérelhetők is, így fenntarthatja üzleti modellje rugalmasságát és versenyképességét a jelenleg is rendkívül nehéz piaci helyzetben.