+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Lithium-Ionen-Produkte

Lítiumion termékek az Önök sikeréért.

Olyan energiamegoldást keres, amely nem csak a hatékonyság terén, de a fenntarthatóságot és a biztonságot illetően is bizonyíthat? Akkor itt az idő kihasználni a Jungheinrich lítiumion technológia sok előnyét vállalkozása számára. A kutatás és fejlesztés területén eltöltött sok éves tapasztalatunkkal egy tökéletesen koordinált átfogó rendszert kínálunk: targoncát, lítiumion akkumulátort, töltőt és megalapozott szakértői tanácsadást lítiumion projektjéhez. Akár ez egy új vásárlás, vagy egy egész flotta felújítása illetve átállítása - átfogó támogatást adunk a lítiumion megoldások használatához. 

Lítiumion akkumulátorok: erősek és tartósak.

A Jungheinrich lítiumion akkumulátorai vonzóak hosszú élettartamuk, nagy teljesítményük, gyors töltési idejük, valamint költség és időkímélő karbantartásmentességük miatt. Az elektromobilitásban 65 év kompetencia és a lítiumion technológiában 10 év tapasztalat adja az alapot arra, hogy tartós és fenntartható akkumulátorokat fejlesszünk gyártásunkban. Ezzel nem csak nagyfokú rugalmasságot kínálunk, de erőforrást takarítunk meg. 

Lítiumion töltési technológia. Mindig készen áll.

Nyerje ki a maximumot lítiumion targoncáiból a megfelelő Jungheinrich magas frekvenciás töltési technológiával. Minden komponens optimális interakciójával és az akku és a töltő közötti hibátlan kommunikációval kiváló teljesítményt lehet elérni és lítiumion akkumulátorának is meghosszabbított élettartamot lehet biztosítani. Használja ki a gazdaságos töltési folyamatokat és a lítiumion töltők kiváló hatékonyságát. 

Fontos a lítiumion akkumulátorok megfelelő kezelése, különben elveszíthetjük ezeket a technológiából származó előnyöket. 

Hatékony, hosszú élettartam, karbantartásmentes.

A Jungheinrich élen jár a lítiumion-technológia területén. Saját kutatásainknak, fejlesztéseinknek köszönhetően egy tökéletesen összehangolt rendszert biztosítunk: akkumulátort, töltőkészüléket, targoncát és tanácsadást egy kézből.

Maximális hatékonyság

Aki a megfelelő töltési technológiát választja, előnybe kerül.  A Jungheinrich modern töltési technológiát fejlesztett ki, melyet folyamatosan továbbfejleszt időről időre, hogy az optimálisan megfeleljen az Ön igényeinek. 

Váltson Jungheinrich lítiumionra!

Megtaláljuk az igényei szerinti legmegfelelőbb terméket.

Stage Osztalék

Kapcsolat

Lítiumion-technológia

Kapcsolat felvétele