+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Stage Alkalmazás

Alkalmazási területek

Gördülékeny be- és kirakodás, hatékony szállítás, biztonságos be-, ki- vagy átrakodás, gyors és pontos komissiózás – a Jungheinrich az Ön igényeinek megfelelő megoldást biztosítja bármilyen alkalmazáshoz és anyagmozgatási feladathoz – mindezt egy kézből.

Targoncák, raklapemelők széles választékát kínáljuk különböző opciókkal. Mivel minden raktár más, a különböző egyedi megoldásokkal jelentősen növelhető a hatékonyság és a termelékenység.

A folyamatok elemzésével személyre szabott megoldásokat kínálunk az adott területen.

A folyamatok optimalizálásához hatékony eszköz a részleges vagy teljes automatizálás, melyhez az intelligens intralogisztikai megoldások rendszerszolgáltatójaként szintén megfelelő szakértelemmel rendelkezünk.

Emelés és rakodás professzionálisan

Be - és kirakodás, emelés és rakodás: mindezek fontos folyamatok. A Jungheinrich nagy teljesítményű, energiahatékony targoncákat és emelőkocsikat biztosít bármilyen alkalmazásra. Számos opcióval és különböző kivitelekben az Ön speciális igényeire szabottan.

Hatékony anyagmozgatás

Költségkímélő , energiahatékony és biztonságos: a szállításnak így kell működnie. A Jungheinrich igényre szabott megoldásokat kínál ehhez. A hagyományos targoncáktól kezdve,  a vontatókon és vontatmányrendszereken keresztül egészen az automata, vezető nélküli targoncákig.

Optimális térkihasználás

A legjobb terület-kihasználás, a leggyorsabb rendeléslebonyolítás – a raktározás, a logisztikai folyamatok központi része. A Jungheinrich targoncák, állványrendszerek és logisztikai rendszerek széles választékát kínálja a hatékony raktározáshoz: a manuálistól a teljesen automata rendszerekig.

Maximális teljesítmény

A komissiózás során az emberi és gépi munkának tökéletesen együtt kell működnie. A Jungheinrich széles körű termékkínálatával segíti ezt az együttműködést.