Stage Alkalmazás

Alkalmazás területei

Folyamatos be- és kirakodás, hatékony szállítás, biztonságos be-, ki- vagy átrakodás, gyors és pontos komissiózás – a Jungheinrich az Ön igényeinek leginkább megfelelő megoldást biztosítja bármilyen alkalmazáshoz és intralogisztikai feladathoz – mindezt egy kézből.

Targoncák, raklapemelők széles választékát kínáljuk különböző opciókkal. Mivel minden raktár más, a különböző egyedi megoldásokkal jelentősen növelhető a hatékonyság és a termelékenység.

A folyamatok elemzésével személyre szabott megoldásokatt kínálunk az adott területen.

A folyamatok optimalizálásához hatékony eszköz a részleges vagy teljes automatizálás, melyhez az intelligens intralogisztikai megoldások rendszerszolgáltatójaként szintén megfelelő szakértelemmel rendelkezünk.

Emelés és rakodás professzionálisan

Emelés és rakodás: ez a kulcsa a raktáron belüli logisztikának. Ehhez nagy teljesítményű és energiahatékony raklapemelőkre és targoncákra van szükég. Nálunk rendelkezésre áll a megfelelő technológia.

Hatékony árumozgatás

Költség- és energiahatékony, biztonságos: A szállításnak ma így kell működnie. Ehhez a Jungheinrich igényre szabott megoldásokat kínál. Kézi vezérlésű targoncákból, vontatókból és pótkocsikból álló rendszertől az autonóm vezető nélküli targoncákig.

Optimális térkihasználás

A legjobb területhasználat, leggyorsabb árucikk és megbízás összerendelés – Tárolás a logisztikai folyamatok központi eleme. Jungheinrich járművek és rendszerek átfogó portfólióját kínálja a hatékony betároláshoz: a manuálistól az automatikusig.

Legjobb komissiózási teljesítmények

Komissiózás során ember és gép között az interfésznek tökéletesen kell működni. Jungheinrich a hatékony együttműködést széles ajánlat portfólióval támogatja.