+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Stage Bértargoncák

Targoncabérlet

a megfelelő targonca kiválasztása négy lépésben

Ha anyagmozgatásra van szüksége, béreljen targoncát!

Jungheinrich targoncabérlet: bárhol, bármikor.

Váratlan gépleállás, igények szezonális ingadozása vagy nem tervezett csúcsidőszak: rugalmas maradhat, ha az igényeknek pontosan megfelelő mennyiségű targoncát bérli. Így elkerüli, hogy szükségtelenül nagy kapacitást tartson fenn, ami feleslegesen nagy tőkelekötést jelent. Több mint 600 különböző targoncaváltozattal rendelkezünk, és világszerte összesen 60.000 targoncával állunk rendelkezésére.

Stage Rental 1


Előnyök:

Stage Content Bértargoncák előnyök 1

Ha gyors segítségre van szüksége.

Az Ön üzleti tevékenységében van szezonális hatás? Közeledik a nagy szabadtéri rendezvény? Egy két hónapos projekt következik? Változik a munkavégzés helyszíne? Ha további vagy időben korlátozott anyagmozgatási kapacitásra van szükség, bérgépeink a legjobb választást jelentik. Legyen szó egy napról, egy hónapról vagy egy évről – a Jungheinrich targoncabérlet megbízható partnere, ha rövid idő alatt targoncára vagy emelőkocsira van szüksége.

Stage Content Bértargoncák előnyök 2

Mindig a megfelelő targonca.

Legyen szó nehéz kültéri munkáról vagy raktári munkavégzésről, akár emelőkocsira, komissiózóra vagy szűkfolyosós targoncára van szükség, néhány száz kilót vagy több tonnát kell mozgatni, a Jungheinrich  mindig megtalálja a megfelelő targoncát.

Stage Bérlet előnyei 3

Többéves tapasztalat.

A bérleti ajánlatadás tanácsadással kezdődik, így a feladatokat optimálisan tudja majd elvégezni. Megbízható tervezás az alkalmazás és szállítás lebonyolítás. Mindezt olyan bérleti díjak ellenében, melyek minden költséget tartalmaznak.

Content Bértargoncák előnyök 4

Rugalmasság a siker kulcsa.

Nem akarjuk Önt lekötni. Mindent az Ön igényeihez igazítunk. Ez ugyanúgy érvényes a bérleti időkre, mint az esetleges targoncacserékre. Amennyiben a  targoncákat és emelőkocsikat hosszabb ideig vagy tartósan szeretnék használni, mi ebben az esetben is különböző vonzó lehetőséget kínálunk.

Stage Content Bértargoncák előnyök 2


Targoncabérlés négy lépésben.