Targoncabérlet


Ha valamit mozgatni szeretne. Bérelje egyszerűen.

Jungheinrich gépbérlet: Rent it. Move it. Done.

Hirtelen gépkiesések, igények szezonális ingadozása vagy váratlan csúcsidőszak: Maradjon rugalmas és az igényeknek pontosan megfelelő mennyiségű targoncát bérelje. Így elkerüli, hogy szükségtelenül nagy kapacitást tarson fenn ami feleslegesen nagy tőkelekötést jelent. Mi több mint 600 különböző targoncaváltozattal rendelkezünk, és világszerte összesen 60.000 targoncával állunk rendelkezésére.

Stage Rental 1


Az Ön előnyei

Stage Content Bértargoncák előnyök 1

Ha gyorsan menni kell.

Az Ön üzleti tevékenységében van szezonális hatás? Közeledik a nagy szabadtéri rendezvény? Egy két hónapos projekt következik? Változik a munkavégzés helyszíne? Ha további vagy időben korlátozott anyagmozgatási kapacitásra van szükség, bérgépeink a legjobb választást jelentik. Legyen szó egy napról, egy hónapról vagy egy évről – a Jungheinrich targoncabérlet megbízható partnere, ha rövid idő alatt targoncára vagy emelőkocsira van szüksége.

Stage Content Bértargoncák előnyök 2

Mindig a megfelelő targoncát.

Legyen szó nehéz kültéri munkáról, vagy raktári munkavégzésről, legyen szükség emelőkocsira, komissiózóra vagy szűkfolyosós targoncára, néhány száz kilót vagy több tonnát kell mozgatni, a Jungheinrich gépbérlet mindig megtalálja a megfelelő targoncát.

Stage Bérlet előnyei 3

Ennek a hosszú időre visszatekintő tapasztalatunk is része.

A bérleti ajánlatadás tanácsadással kezdődik, így a feladatokat optimálisan tudja majd elvégezni. Ide tartozik még a megbízható alkalmazástervezés és szállítás lebonyolítás, valamint a helyszíni professzionális oktatás. Mindezt tisztességes bérleti díjak ellenében, melyek minden költséget tartalmaznak.

Content Bértargoncák előnyök 4

Rugalmasan a sikerhez.

Ezek nincsenek teljesen lerögzítve. Pontosításuk az igények alapján történik. Ez ugyanúgy érvényes a bérleti időkre, mint az esetleges targoncacserékre. Ha pedig targoncáinkat és emelőkocsiainkat hosszabb ideig, vagy tartósan szeretnék használni, mi ebben az esetben is különböző vonzó lehetőséget kínálunk.

Stage Content Bértargoncák előnyök 2


Álmai targoncája négy lépésben.

Kapcsolat

Stage Osztalék

Kapcsolat

Telefon

+36 23 531 580

Kapcsolat felvétele