Stage Logisztika

Logisztika

A globalizált logisztika legfőbb jellemzője a szolgáltatások költséghatékony kiszervezése . Az áru- és a szállítási láncok optimalizálásához átfogó termékkínálatunkkal támogatjuk Önt, akár automatizálált megoldásokkal.

Optimized picking performance

Modern entire intralogistics solution at GLX Global Logistic Service eliminates bottlenecks and significantly increases storage capacity.

Minden a hibamentes és jövőbiztos folyamatokért

A szállítási idők egyre rövidülnek, az árszint nyomása egyre erősebb, a disztribúció követelményei egyre komplexebbek lesznek – a logisztikanagy erőt igénylő kihívások előtt áll. Évről évre az iparágban új spórolási potenciálokat kell találni, hogy a globális versenyben helyt tudjunk állni. Velünk jövőbiztos megoldást alakíthat ki.

Segítünk Önnek költséghatékony, időtakarékos és rugalmas folyamatokat kialakítani. Ennek előfeltétele a lehetőségekhez mérten tökéletesen illesztett, hibamentes logisztikai folyamatok, melyek kiemelten kezelik a dolgozók biztonságát is. Nagy teljesítményű IT infrastruktúránk hatékonyságot és átláthatóságot garantál például egy hézagmentes küldemény követés esetén.

Különböző egységrakományokkal és növekvő termékféleséggel kell megbirkóznia? Önnek és minden logisztikai partnerünknek egyénre szabott megoldásokat kínálunk, sűrű szervizhálózatunkon keresztül pedig mindig elérhetőek vagyunk.

Az automatizálástól az energiatakarékosságig

A logisztika sokoldalú és mindig iparágra szabott megoldásokat kínál. Ezért a technológiai és folyamatokkal kapcsolatos megoldások tárháza közel kimeríthetetlen. Néhány ügyfelünknek például magasraktári- és szűkfolyosós targoncáink optiális területkihasználást és gyors árukivétet tesznek lehetővé. Más logsiztikai ügyfelek számára az automatikus kisdarabáru tároló rendszereink jelentik a sikerhez vezető utat. Raktárirányítási rendszerünkkel (WMS) és jövőbiztos IT-megoldásainkkal kombinálva sok folyamat részben vagy teljesen automatizálható. 

Ezáltal a logisztikát minimális munkaerővel egész nap mozgásban lehet tartani – ezközben spórol a költségekkel, a folyamat biztonságosabb mint körábban és hatékonysága is mindig maximális. De nagy teljessítményű, szükség esetén teljesen elektromos kézi és vezető nélküli targoncás rendszereink (FTS) szintén segítenek a folyamatok optimalizálásában. Mindezt annak érdekében tesszük, hogy a folyamatainkat a Logisztika 4.0-nak megfelelőre alakítsuk: gazdaságosra, biztonságosra és maximális hatékonyságúra.