+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Stage Logisztika

Logisztika

A globalizált logisztika legfőbb jellemzője a szolgáltatások költséghatékony kiszervezése . Az áru- és a szállítási láncok optimalizálásához átfogó termékkínálatunkkal támogatjuk Önt, akár automatizálált megoldásokkal.

Optimized picking performance

Modern entire intralogistics solution at GLX Global Logistic Service eliminates bottlenecks and significantly increases storage capacity.

Grifols: innovatív raktári megoldás.

Grifols is a healthcare giant based in Barcelona that exports its products around the globe. Together with Jungheinrich Dublin, a high-tech warehouse solution was created that accommodates a temperature range of +5 to -35 degrees to safely store and transport highly sensitive blood plasma products.

Logisztika: Minden a hibamentes és jövőbiztos folyamatokért

A logisztika szakma olyan kihívásokkal küzd, mint a szállítási idők rövidülése, az árszint lent tartása, a disztribúció  követelményeinek egyre komplexebbé válása.  Az iparágban évről évre új megtakarítási potenciálokat kell találni, hogy az ádáz globális versenyben helyt tudjunk állni. Velünk karöltve magabiztosan nézhet a jövőbe.

Segítünk Önnek költséghatékony, időtakarékos és rugalmas folyamatokat kialakítani. Ebben a munkában számunkra nem csak a zökkenőmentes és hiba nélküli logisztikai folyamatok kiemelt fontosságúak, de dolgozók biztonsága is. Nagy teljesítményű IT infrastruktúránk garantálja a hatékonyságot és az átláthatóságot, például akár egy kezdő- és végpont közötti szállítmány-követés formájában.

Többféle eszközzel szállítja az árut, vagy állandóan változik a termékkínálata? Mi személyreszabott logisztikai megoldásokat kínálunk minden partnerünk számára és mindig készek vagyunk segíteni az átfogó szervizhálózatunkon keresztül.


Az automatizálástól az energiatakarékosságig

A logisztika  egy igencsak komplex üzlet, ezért iparág-specifikus megoldásokat igényel.  Ennek eredményeképpen a technológiai és a folyamatokkal kapcsolatos megvalósítások száma gyakorlatilag végtelen. Néhány ügyfelünk számára például a magas- vagy szűkfolyosós raktármegoldásaink az igazán megfelelőek,  mert optimális a térkihasználása vagy mert nagyszámú árufelvételt tesz lehetővé.  Mások számára az automata kisdarabáru tároló rendszereink jelentik a sikerhez vezető utat. Raktárirányítási rendszerünkkel (WMS) és úttörő IT-megoldásainkkal kombinálva sok folyamat részben, vagy teljesen automatizálható. 

Mindezek segítségével a logisztikai folyamatokat minimális munkaerővel egész nap mozgásban lehet tartani – költségeket is megtakarítva, de biztonságot és hatékonyságot növelve. A folyamatoptimalizálás végrehajtható nagy teljesítményű, szükség esetén teljesen elektromossá tehető targoncáinkkal, vagy akár a vezető nélküli automata targoncáinkkal (AGV) is. A Jungheinrich fáradhatatlanul dolgozik azon, hogy jövőjét biztosítsa a Logisztika 4.0 világában, miközben biztosítja a lehető legjobb költséghatékonyságot, biztonságot és hatékonyságot.