Call4Service
+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Stage Assistenzsysteme
Ötletes megoldások. Hatékony végrehajtás.

Jungheinrich asszisztensrendszerek

Asszisztensrendszereink széles választékát évtizedes tapasztalat alapozza meg. Minden egyes megoldást az utolsó részletig tökéletesítettünk - mindegyiket azzal a céllal, hogy vállalatának nagyobb hatékonyságot, dolgozóinak, gépeinek és az áruknak pedig nagyobb biztonságot nyújtsunk.

Asszisztensrendszerek minden helyzetre:

Biztonságos raktári műveleteket.

A Jungheinrich asszisztensrendszereit azért alkottuk meg, hogy megkönnyítsük a napi munkát, valamint növeljük a biztonságot a raktárakban. Nemcsak az ember és a gépek védelmét jelenti, hanem magába foglalja a megelőzést is, különösen rendkívüli helyzetekben. Továbbfejlesztett biztonság minden műveletnél. 

További információt itt találhat a raktári biztonsági megoldásokról.


Content_Picture_Assistenzsysteme_Safety_dummy

curveCONTROL: védelem minden fordulónál 

A felborulással végződő balesetek fő oka a túlzott sebesség kanyarmenetben. A curveCONTROL automatikusan szabályozza a sebességet kanyarmenetben, figyelembe véve a rakomány súlyát és a kormányzási szöget: minél nehezebb a rakomány, annál kisebb a sebesség a kanyarban. Ez a technológia jelentősen csökkenti a felborulás és megcsúszás kockázatát, miközben nagyobb raktári biztonságot nyújt a dolgozók, a gépek és az áruk számára.

Könnyebb és gyorsabb árumozgatás.

Innovatív asszisztensrendszereink nemcsak biztonságossá teszik a mindennapi munkát a raktárban, de gyorsabb és költséghatékonyabb munkavégzést is biztosítanak. Intelligens megelőzést és a balesetek elkerülését teszik lehetővé mindenhol, ahol erre leginkább szükség van.

Content_Picture_Assistenzsysteme_addedVIEW

positionCONTROL: gyorsabb árumozgatás

positionCONTOL megoldásunk lehetővé teszi az előre meghatározott magasság beállítását, személyre szabását bármilyen raktári környezetben. Ez rövidebb menetidőt és optimalizált emelési műveleteket eredményez, valamint lecsökkenti a különböző rakodási műveletek közötti beállítási időt és növeli a rendelkezésre állás. Mindezzel időt és energiát takarít meg. A positionCONTROL használatával a termelékenység akár 15%-kal is növekedhet. 

Hatékonyabb rendeléslebonyolítás.

A Jungheinrich okos asszisztensrendszerei nemcsak a biztonságot növelik a raktárban,  hanem - annak köszönhetően, hogy a rendszer kapcsolódik a WMS (Warehouse Management Software) szoftverhez - sokkal hatékonyabbá is teszik a be- és kitárolási, valamint a komissiózási műveleteket. 

Content_Picture_Assistenzsysteme_Warehouse_navigation

warehouseNAVIGATION: célpozíció pontos meghatározása

Minden egyes áru mozgatásánál a targoncakezelőnek újra és újra tájékozódnia kell az állványrendszerek rengetegében. A warehouseNAViGATION segít megoldani a feladatot. Továbbítja a pontos pozíciót a targoncának, ami ezután automatikusan, diagonál menetben pontosan megközelíti azt. A kezelőnek csak az emelési funkciót kell irányítania, ami jelentősen tehermentesíti. Mindez nagyobb pontosságot eredményez a komissiózás során, valamint akár 25%-os növekedést is jelenthet a teljesítményben.

Széleskörű tudás a praktikus megoldások alapja.

Fejlesztéseink az intralogisztika átfogó ismeretén és megértésén alapulnak. Ugyanakkor alapos ismereteink vannak az egyes iparágak és alkalmazási területek egyedi kihívásairól is. Csak ezzel a tudással tudjuk hatékonyan megsokszorozni a biztonságot és a hatékonyságot a raktárban. 

A Jungheinrich azonosítja a releváns probléma-területeket és személyre szabott asszisztensrendszer formájában szállítja az optimális megoldást. A megfelelő technológia kiválasztása a gyakorlati alkalmazástól függ. Az egyszerű rendszerek - amelyeknél nincs vezérlés szintű beavatkozás - éppolyan fontosak, mint a high-tech (összetett érzékelőkkel és komplex kiértékeléssel rendelkező) asszisztens rendszerek.

További asszisztensrendszerek a biztonságosabb manőverezéshez:

További asszisztensrendszerek a gyorsabb és könnyebb árumozgatáshoz:

További asszisztensrendszerek a hatékonyabb rendeléslebonyolításhoz:

További információért és ajánlatért keressen minket!