Call4Service
+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Fleet Hybrid Product picture

Fleet Hybrid by Jungheinrich

  • Maximális biztonság ember és gép számára az egyéni ellenőrző listák, az intelligens ütközésérzékelő és a hozzáférés-vezérlés révén.
  • Átfogó jelentésgyűjtő központ a targoncák kihasználtságának és használatának szabványosított és ügyfélspecifikus elemzéseivel.

Fleet Hybrid by Jungheinrich

Használja ki targoncaflottája teljes potenciálját a Fleet Hybrid by Jungheinrich segítségével. A részletes targoncaadatok és a széleskörű üzleti elemzések intelligens kombinációjának köszönhetően a sokrétű targonca-flottamenedzsment átfogó képet nyújt flottájáról. Önálló funkcionális csomagként, számos testreszabási lehetőséggel, a Fleet Hybrid by Jungheinrich ideális nagy flották és vegyes flották kezeléséhez. Számos hasznos funkció segítségével a multifunkciós rendszer maximális biztonságot és hatékonyságot biztosít a flottája számára. Intelligens adatelemzések a termelékenység meghatározása és a költségek optimalizálása céljából, intelligens, valós idejű kommunikáció a vezető és a szoftver között, valamint a szükséges biztonsági ellenőrzések - a Fleet Hybrid by Jungheinrich új szintre emeli flottája termelékenységét és raktárának biztonságát. A Jungheinrich sokéves intralogisztikai tapasztalata és kiváló partnerünk, a PowerFleet flottakezelési know-how-ja egy átfogó digitális flottakezelési megoldást biztosít, amely kielégíti a legmagasabb igényeket.

Features

Kapcsolódó termékek