Li-ion

Li-ion energiával Ön is
versenyelőnyhöz jut.

Lítiumion-technológia a Jungheinrichtől.

A Li-ion akkumulátorok forradalmasítják az elektromos anyagmozgató gépek piacát. Az ok egyszerű. A nagy teljesítményű energiacellák világbajnok teljesítményt és meggyőző többlet értéket nyújtanak a hagyományos savas ólom akkumulátorokkal szemben. Folyamatos, egyenletes energiát biztosítanak. A Li-ion akkumulátorok kitartó teljesítményükkel előnyhöz juttatják Önt a raktári hatékonyság és rakodási teljesítmény terén, mivel a Li-ion akkumulátorok a gyors töltési időnek és karbantartásmentességnek köszönhetően szünet nélkül alkalmazhatóak. Hosszú élettartamuknak köszönhetően pedig rendkívül tartósak. A Jungheinrich egyedülállóan a piacon 5 év teljesítménygaranciát biztosít Li-ion akkumulátorokra. Összefoglalva: a Jungheinrich Li-ion erejével egyszerűen megelőzheti versenytársait.

Li-ion akkumulátor használatának előnyei

Maximális teljesítmény, rövid töltési idő, nincs szükség karbantartásra és rendkívül hosszú élettartam - illusztrációs képünkön megmutatjuk, hogy tud Ön is nyerni a Li-ion akkumulátorok használatával a raktári hatékonyság és a rakodási teljesítmény terén.

Illusztráció letöltése  ›

Maximális rakodási teljesítmény.

ETV 216i - a világ első tolóoszlopos targoncája integrált Li-ion akkumulátorral

Az ETV 216i típus a lítiumion technológiánk legújabb innovációja. Rendkívüli erejével és folyamatos teljesítményével jelentősen nagyobb hatékonyság és rakodási teljesítmény érhető el. Forradalmian új kialakításának köszönhetően az ergonómia és biztonság tekintetében is maximális teljesítményt nyújt a raktárban.

 

 

Maximális energia.

Folyamatos, egyenletes teljesítmény.

A Li-ion akkumulátorok jobban teljesítenek a hagyományos savas ólom akkumulátorokkal szemben. A nagyobb mértékű kimerítésnek és folyamatos feszültségszintnek köszönhetően kisebb töltöttségi szint esetén is nagyobb teljesítményt biztosítanak, mint a savas ólom akkumulátorok. Fékezéskor az energia visszatáplálódik és jobb hatásfok mellett akár 20 százalékkal több energia takarítható meg. Mindemellett az akkumulátor és a töltőkészülék közti kommunikáció hatékony, gyors töltést biztosít.

Minél gyorsabban a versenyben.

Rendkívül rövid töltési idő.

A Li-ion akkumulátorok a műszakoktól függetlenül bármikor tölthetőek és alkalmazhatóak. Csupán 30 perces köztes töltéssel a 24 Voltos akkumulátor teljesítményének 50 százalékát felveszi. 80 Voltos akkumulátor esetében a köztes töltés 53 percet tesz ki. A teljes töltöttség 24 Voltos akkumulátornál 80 perc alatt, 80 Voltos akkumulátronál 105 perc alatt érhető el. A szünetekben vagy az állási időben megvalósítható gyorstöltés és a rövid köztes töltések a hét minden napján 24 órás rendelkezésre állást biztosítanak, így rugalmas üzemeltetést tesznek lehetővé a raktárban.

Bármikor startra készen.

Várakozási idő nélkül.

A Li-ion akkumulátorok mindig készen állnak a következő körre is. Pihenés és szünet nélkül. Mivel teljesen karbantartásmentesek és nincs gázképződés sem. Nincs szükség extra karbantartási időre és költségre, akkumulátorkezelésre vagy kiegészítő infrastruktúrára. A Li-ion akkumulátorok használatával a leállás már a múlté.

Háromszor hosszabb ideig a versenyben.

Rendkívül hosszú élettartam.

Akár egy kiváló versenyző, a Li-ion akkumulátorok a teljes verseny során meggyőzően teljesítenek, mivel élettartamuk 3-szor hosszabb, mint a hagyományos energiatárolóké. Ezzel a különleges kitartással és folyamatos magasszintű hatásfokkal biztonságos befeketetést  és energiatakarékos megoldás jelentenek.

„Világszerte jelenleg a Jungheinrich gyártja az anyagmozgató gépek területén a legtöbb Li-ion akkumulátorral működő targoncát. Ezen a területen vezető szerepet töltünk be és mértékteremtőek vagyunk.“

Dr. Lars Brzoska, Jungheinrich AG értékesítési és marketing igazgatója

Csúcsteljesítmény kiváló csapattal.

Tökéletesen összehangolt rendszer.

Egy világbajnok futó nem tudja a legjobbat nyújtani csapat nélkül. Ugyanez érvényes a Li-ion akkumulátorokra. Abban az esetben tudják teljes kapacitásukat kihasználni, ha minden tökéletesen összhangban működik. A Jungheinrich egyedülálló módon egy összehangolt teljes rendszert biztosít, melyben az akkumulátor, a töltőkészülék és a targonca optimálisan kommunikál egymással jelentősen csökkentve az energiaszükségletet. Ez a tökéletes összhang annak köszönhető, hogy jelenleg a Jungheinrich az egyetlen anyagmozgatógép-gyártó, amely saját maga gyártja és gondosan telepíti Önöknél a Li-ion akkumulátorokat. A csapatjáték része az is, hogy mi a Li-ion projekt minden fázisán végigkísérjük Önt. Lehet ez egyes targoncák átépítése vagy teljes targoncaflották átalakítása. Szaktanácsadóink a tervezéstől a megvalósításig támogatják Önöket.

További információ kérése:

Tökéletes összhanggal a siker útján.

Jungheinrich-rendszer.

Jungheinrich mindent egy kézből kínál a lítiumion-technológiához:

Akkumulátorok (1), töltőkészülékek (2)targoncák (3) und tanácsadás (4).

Úttörő a Li-ion technológiában. 2011 óta szériagyártásban.

Az üzemen belüli logisztikában az elektromobilitás területén a Jungheinrich magasan vezeti a versenyt és minden versenytársához képest jobban ismeri a lítiumion technológiát. A 2011-es rajt óta - az EJE 112i típus volt az első szériagyártásban készült Li-ion gép - konzekvensen fejlesztettük energia- és meghajtási rendszereinket (Energy and Drive Systems - EDS) és folyamatosan bővítettük Li-ion akkumulátorral működő targoncakínálatunkat. Szinte a teljes flottánk "készen áll a lítiumionra."

 

Kisfilm az energia- és meghajtási rendszereinkről (EDS - angol nyelven)

Mindig biztosan célba ér.

A Jungheinrich Li-ion akkumulátorai biztonságosak.

A Jungheinrich Li-ion akkumulátorokkal minden körben biztonságosan versenyezhet. Akkumulátoraink a jelenleg legbiztonságosabb cellákkal, lítium-vas-foszfáttal készülnek, nem mérgező, ártalmatlan. Saját fejlesztésű, legmodernebb funkciókkal felszerelt akkumulátor vezérlés rendszerünk felügyeli a cellákat és veszély észlelése esetén lekapcsol. A kiszállítást és az elszállítást szerviztechnikusaink végzik. Mindez teljes biztonságot nyújt mind a személyeknek, mind a gépeknek.

Kiemelt termékeink

A csapat sportos növekedése.

EFG típusok Li-ion technológiával.

Szinte teljes flottánk "készen áll a lítiumionra." EFG típusú homlokvillás targoncáink is. A már bevált savas ólom akkumulátor mellett 80 Voltos, nagy teljesítményű (500 Ah) Li-ion akkumulátorokkal is beszállunk a versenybe. Rövid töltési idővel, karbantartásmentességgel és hosszú élettartammal a Li-ion technológiával működő EFG típusok lépéselőnyt élveznek a rakodási teljesítmény és az energiahatékonyság területén.

További információ az EFG típusról

Maximális teljesítményű komissiózás.

EKS Li-ion akkumulátorral (48 V).

A Jungheinrich egyre több szériagyártású Li-ion technológiával készülő targoncával száll be a versenybe. A 3-as sorozatú EKS típusú vertikális komissiózó targonca innovatív 48 Voltos Li-ion akkumulátorral nagy teljesítményre képes és biztonságos, hatékony komissiózást biztosít. Mindez a rövid töltési időnek, karbantartásmentességnek és rendkívül hosszú élettartamnak köszönhető.

 

További információ az EKS típusról

Gyorsítson a Li-ion erejével!

Hogyan tudnám a raktár teljesítményét növelni?