Call4Service
+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Stage kisdarabáru felrakógép
Raktári felrakógép

Kisdarabáru felrakógép

Jungheinrich STC 2B1A kisdarabáru felrakógép
 

STC 2B1A

  • Legdinamikusabb felrakógép 
  • Maximális energiahatékonyság
  • Rugalmas méretezhetőség 
  • Maximális térkihasználás
  • Kevesebb üzemeltetési költség

Az STC 2B1A típusú automata raktári felrakógép kiváló teljesítményértékeinek köszönhetően maximális hatékonyságot ér el. Az integrált energiatároló és az innovatív konstrukció rendkívül helytakarékos raktározást biztosít a darabáru tárolóládákban, rakodótálcákon vagy dobozokban történő tárolására.
A Jungheinrich felrakógép jelentős előnyöket kínál a piacon elérhető darabáru felrakógépekkel szemben. Így az STC 2B1A típus gyors menetdinamikával, valamint minimális megközelítési méretekkel is jeleskedik. Konzekvensen kialakított könnyű szerkezetének és speciálisan a menet- és tehertulajdonságokhoz illeszkedő energiatárolónak köszönhetően (SuperCaps) az STC maximális energiahatékonysággal rendelkezik minimális fogyasztás mellett.
Az ún. SuperCaps a hajtáskonfiguráció részeként egy különösen intelligens és gazdaságos energiagazdálkodást tesz lehetővé: Fékezési folyamatoknál az energia a SuperCaps-ban kerül tárolásra és a következő gyorsítási folyamat során a hajtásrendszerbe visszatáplálódik. Ez jóval kisebb csatlakozási és betáp oldali teljesítményt igényel, így jelentősen csökkenti az üzemeltetési költségeket.
A raktárvolumen is jelentősen növekszik, mivel az STC 2B1A az innovatív sín-koncepciónak és az oszloplábban integrált Omega meghajtásnak köszönhetően kategóriájában minimális megközelítési méreteket kínál. Ezen felül újszerű, moduláris oszlopkialakítás biztosítja a gép rugalmas méretezhetőségét.

Features

Content Darabáru felrakógép (3)
Content Darabáru felrakógép (2)

Content Darabáru felrakógép (1)
Content Kisdarabáru felrakógép