+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Stage Miniload

Kisdarabáru felrakógépek

Rövid ciklusidők, közvetlen hozzáférés minden árucikkhez, valamint magas rakodási teljesítmény és optimális térkihasználás: automata kisalkatrész raktárunk jelenti a megoldást a nagy tételszámmal rendelkező kisalkatrészek tárolására a rakodások számának maximális követelménye mellett. 

Hatékony kisdarabárú tárolás rendszerben

A Jungheinrich automatikus kisdarabárú tároló rendszerével (AKL) és felrakógépeinkkel, melyek a rendszer központi elemét jelentik, optimális teljesítmény értékek érhetők el: rövid felkeresési idők, nagy anyagmozgatási teljesítmény, optimális helykihasználás. Az AKL rendszer emiatt teljesen az egyéni igényeknek megfelelően készül. Így a rendszerben szisztematikus módon tárolható az árú helytakarékos és dinamikus módon tárolóládákon, dobozokban vagy rakodótálcákon. A rendszerben egy- vagy több réteg mélyen tárolhatók árúk, így pótalkatrész-, komissiózó- és pufferterület vagy disztribúciós raktár célra egyaránt alkalmas.

Tempósan a nagy teljesítményhez

A Jungheinrich automatikus kisbarabárú tároló rendszere akár 25 m csarnokmagasság esetén is a teljes teret kitölti. Az árúk választhatóan L-profilokon vagy polcokon vannak tárolva. A be- és kitárolás során felrakógépeink akár 6 m/s haladási sebességet illetve maximum 5,3 m/s² gyorsulást érhetnek el. Ezt a nagy teljesítményt ezek az intelligens gépek problémamentesen teljesítik akár több műszakos üzemben és 24/7 munkarendben is. Teljesen automatizált és abszolút megbízható.

Energiahatékonyság intelligens elérése: SuperCaps

SuperCaps részei a kisalkatrészekhez való felrakógépeink hajtómű konfigurációjának. Egy különösen intelligens és gazdaságos energiamenedzsmentet tesznek lehetővé: Fékezési folyamatoknál az energia a SuperCaps-ban kerül tárolásra és a következő gyorsítási folyamat során a hajtásrendszerbe visszatáplálódik. Ez jelentősen csökkentett kisebb csatlakozási és betáp oldali teljesítményt igényel, és ezáltal jelentősen csökkenti az üzemeltetési költségeket. 

Innovatív konstrukció sok előnnyel

Kisalkatrészek tárolására szolgáló felrakógépeink legújabb generációja kitűnik jövőbe mutató kialakításával is: A következetes könnyű szerkezet energiát takarít meg és az újszerű moduláris oszlopkialakítás a felrakógép rugalmas méretezhetőségét teszi lehetővé. Az innovatív sín koncepció az oszloplábban integrált Omega meghajtással lehetővé teszi kategóriájában a minimális megközelítési méreteket és ezáltal egy még optimalizált térkihasználást.