+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Stage Lithium-Ion Trucks

Jungheinrich lítiumion targoncák

Felhasználva a lítiumion technológia legutóbbi vívmányait, folyamatosan újratervezzük a targoncáinkat - új gépeket, melyek forradalmasítják az intralogisztikát és felülmúlnak minden várakozást a funkcionalitás, a teljesítmény és hatékonyság terén.

Új mércét teremtünk: POWERLiNE

Több mint tíz évvel ezelőtt a Jungheinrich a targoncák új korszakát nyitotta meg, amikor bemutatta az intralogisztika iparág első lítiumion akkumulátorral szerelt sorozatgyártású gépét.

Készüljön fel arra, hogy a POWERLiNE integrált lítiumion akkumulátorával a hatékonyság teljesen új szintjére emelheti raktárát. A Jungheinrich ismét a legmagasabb iparági mércét állította fel a mozgékonyság, a kényelem, a biztonság és mindenekelőtt a fenntarthatóság terén, amelyek mindegyike jelentősen növeli vállalata termelékenységét.

Üdvözöljük a lítiumion targoncák új korszakában!

A POWERLiNE targoncák előnyei

Picture Lithium-Ionen Vorteilsbox 1

Maximális fordulékonyság 

Új mérce a teljesítmény terén

POWERLiNE targoncáink csodákat művelnek, és hatalmas teljesítménynövekedést biztosítanak raktárának. Az integrált lítiumion akkumulátornak köszönhetően a targoncák kompaktabbak és fordulékonyabbak, ami különösen a keskeny folyosókon és az árurakodásnál jelent előnyt. A kiemelkedő gyorsulással és emelési sebességgel 4%-kal nagyobb felületi termelékenység érhető el, az akár 30 centiméterrel rövidebb mérettel a targoncák új mércét teremtenek a kezelés, a teljesítmény és a rakodás terén.

 • Megnövelt gyorsulás és emelési sebesség
 • Akár 30 centiméterrel rövidebb méret
 • 4 %-kal nagyobb raktárterületi kihasználtság
 • Az átlagosnál akár 20 %-kal több raklapmozgatás óránként

Picture Lithium-Ionen Vorteilsbox 2

A jó érzés elkísér

Új mérce a biztonság terén

A raktárban a biztonság a legfontosabb. Éppen ezért nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy targoncáink kialakítása és továbbfejlesztése során folyamatosan javítsuk munkatársaink biztonságát. Az acélból készült magas külső védőelemekkel és számos más biztonsági funkcióval a POWERLiNE targoncáink optimális védelmet nyújtanak a kezelő számára, és mivel nincs szükség akkumulátorcserére a sérülésveszély alapvetően elkerülhető. Ez jó a dolgozóknak és jó Önnek is. Mivel a balesetek, meghibásodások és a javítási vagy átalakítási költségek jelentősen csökkennek. 

 • A legszigorúbb szabványok szerinti biztonság
 • Magas acél védőelemek a kezelő biztonsága érdekében
 • Kevesebb baleset és leállás
 • Kevesebb sérülés az áruban és a berendezésekben

Picture Lithium-Ionen Vorteilsbox 3

Alternatívák felismerése és használata

Új mérce a fenntarthatóság terén

Az éghajlatvédelem korunk egyik legfontosabb kihívása, és lítiumion targoncáink számos előnyt kínálnak a savas ólom alternatívákkal szemben. Nemcsak az energiafelhasználás terén takaríthat meg 20%-ot, csökkentve ezzel napi szintű költségeit, hanem a CO2-lábnyomát is csökkentheti. Arra törekszünk, hogy a teljes gyártási folyamat során folyamatosan csökkentsük az energiafogyasztást, és elsősorban fenntartható forrásokból származó energiát használunk, például saját fotovoltaikus rendszereinket. Erőfeszítéseink hozzájárulnak ahhoz, hogy a POWERLiNE targoncák CO2-semleges lábnyomot hagynak maguk után a kiszállításig.

 • CO2-semleges lábnyom egészen a kiszállításig*
 • Fenntartható forrásból származó energiafelhasználás a gyártáshoz
 • Az energiafogyasztás folyamatos optimalizálása a gyártás során
 • A savas ólom alternatívával szemben 20%-kal kevesebb napi energiafelhasználás

*A gyártási folyamat során a kibocsátások csökkentésével és a CO2e-kibocsátás kompenzálására irányuló, tanúsított kompenzációs projektekbe történő befektetéssel érhető el. A teherautók üvegházhatású gázkibocsátását a kiszállításig a DIN EN ISO 14040 szabvány követelményei alapján ismétlődő életciklus-értékelésekkel határozzák meg. További információkért látogasson el a következő weboldalra: www.jungheinrich.com/carbon-neutrality-faq 

Picture Lithion-Ionen Vorteil 4

Jobb helykihasználás

Új mérce a kényelem terén

Közel 70 éves tapasztalattal rendelkezünk intralogisztikai vállalatként, és tudjuk, hogy a dolgozóknak mit kell teljesíteniük nap mint nap. A kezelők tehermentesítése érdekében mindent megteszünk annak érdekében, hogy felszerelésünket a lehető legkényelmesebbé tegyük. Hiszen a megnövekedett komfortérzet nemcsak a termelékenységet növeli, hanem jelentősen csökkenti a betegség miatti hiányzások számát is. POWERLiNE járműveink ergonomikusan kialakított munkahelyet biztosítanak párnázott felszereléssel, maximális mozgásszabadsággal és rendkívüli kezelői kényelemmel.

 • Ergonomikus kezelőhely
 • Párnázott felszerelés
 • Megnövelt lábtér
 • Rendkívüli kezelői kényelem

POWERLiNE: új mérce a raktárban

Fedezze fel innovatív,  integrált Li-ion akkumulátorral szerelt targoncáinkat és járjon egy lépéssel előbbre a sikeres jövő felé.

Lítiumion targoncák

Lítiumion targoncák a Jungheinrichtől

 Fedezze fel lítiumion targoncáink széles választékát és találja meg az Önnek megfelelőt.

Lítiumion targoncák

Fedezze fel a Jungheinrich lítiumion technológiáját!

Segítünk felkészíteni raktárát a holnap kihívásaira.

Stage Osztalék

Kapcsolat

Lítiumion-technológia

Kapcsolat felvétele