+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Stage Lithium-Ion Trucks

Jungheinrich lítiumion targoncák

Felhasználva a lítiumion technológia legutóbbi vívmányait, folyamatosan újratervezzük a targoncáinkat - új gépeket, melyek forradalmasítják az intralogisztikát és felülmúlnak minden várakozást, ami a funkcionalitást, teljesítményt és hatékonyságot illeti. 

Jungheinrich Lithium-Ion Sticker

Újragondolt Energia.

Mint a lítiumion technológia egyik újítója és piacvezetője, a Jungheinrich kitaposta az utat az ipari gépek villamosításának fejlődéséhez és maximalizálta a technológiát. Megkérdőjelezzük az iparágban már régebben elfogadott szabályokat az összes elérhető technológia alkalmazásával, hogy az Önök rendelkezésére bocsássuk és a jövő technológiájának összes előnyét már ma kínálhassuk.  

Az integrált lítiumion akkumulátor innovatív dizájn koncepciója nagyobb teljesítményt tesz lehetővé az Ön számára, csökkentett energiafogyasztás mellett. 

A rakodás, a ki- és betárolás, valamint a kormányozhatóság bel- és kültérben egyaránt a termelékenység és hatékonyság új magaslatait éri el. 

Fedezze fel még több előnyét a lítiumion targoncáknak. 

Váltson Jungheinrich lítiumionra!

We will find the right lithium-ion truck for your requirements. Megtaláljuk az Ön igényeinek legmegfelelőbb lítiumion targoncát. 

Stage Osztalék

Kapcsolat

Lítiumion-technológia

Kapcsolat felvétele