+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Stage Li-ION
Lítiumion-technológia a Jungheinrichtől

Jungheinrich lítiumion-technológia

Li-ion energiával Ön is versenyelőnyhöz jut.

A Li-ion akkumulátorok forradalmasítják az elektromos targoncák piacát. Az ok egyszerű. A nagyteljesítményű energiacellák világbajnok teljesítményt és meggyőző többletértéket nyújtanak a hagyományos savas ólomakkumulátorokkal szemben. Folyamatos, egyenletes energiát biztosítanak. A rendkívül rövid töltési időnek és karbantartásmentességnek köszönhetően szünet nélkül alkalmazhatóak. Hosszú élettartamúak és tartósak. A Jungheinrich egyedülállóan a piacon 5 év teljesítménygaranciát  biztosít a Li-ion akkumulátorokra. Röviden: a Jungheinrich Li-ion erejével egyszerűen megelőzheti versenytársait.

100 % elégedettség. Garantáltan.

Meggyőző érveink vannak. Ezért is biztosítjuk Önnek, hogy az első 6 hónapon belül bármikor könnyedén és gyorsan visszatérhessen az eredeti technológiához.

Új Li-ion garancia

5 év gond nélkül. Garantáltan.

A lítiumion-akkumulátorokra vonatkozó 5 éves kiterjesztett jótállással hosszútávú teljesítményt garantálunk, az üzemórák számától függetlenül.Content Li-Ion 13

A Li-ion akkumulátorok használatának előnyei

Maximális teljesítmény, rövid töltési idő, nincs szükség karbantartásra és rendkívül hosszú élettartam – Li-ion erejével biztos a siker.

További információ

Content Li-ion

Minél gyorsabban a versenyben.

Rendkívül rövid töltési idő.

A Lítium-ion akkumulátorok a műszakoktól függetlenül bármikor tölthetők és alkalmazhatók. Csupán 30 perces köztes töltéssel a 24 Voltos akkumulátor teljesítményének 50 százalékát felveszi. 80 Voltos akkumulátor esetében a köztes töltés 53 percet tesz ki. A teljes töltöttség 24 V akkumulátornál 80 perc, 80 Voltosnál 105 perc alatt érhető el. A szünetekben vagy az állási időben elvégezhető gyorstöltés és a rövid köztes töltések a hét minden napján 24 órás rendelkezésre állást biztosítanak.


Content Li-ION (3)

Maximális energia.

Folyamatos, egyenletes teljesítmény.

Li-ion-akkumulátorok jobban teljesítenek a hagyományos savas ólomakkumulátorokhoz képest. A nagyobb mértékű kimerítésnek és folyamatos feszültségszintnek köszönhetően alacsony töltési szint esetén is nagyobb teljesítményt biztosítanak, mint a savas ólomakkumulátorok. Fékezés során az energia visszatáplálódik és egy jobb hatásfok mellett akár 20 százalékkal több energia takarítható meg. Továbbá az akkumulátor és a töltőberendezés közti kommunikáció hatékony és gyors töltést biztosít.

8

Bármikor startra készen.

Várakozási idő nélkül.

A Li-ion akkumulátorok mindig készen állnak a következő körre. Pihenés és szünet nélkül. Mivel teljesen karbantartásmentesek és nincs gázképződés sem. Nincs szükség extra karbantartási időre és költségre, akkumulátorkezelésre vagy kiegészítő infrastruktúrára. A Li-ion akkumulátorok használatával a leállás már a múlté.

Content Li-Ion 9

Háromszor hosszabb ideig a versenyben.

Rendkívül hosszú élettartam.

Akár egy kiváló versenyző, a Li-ion-akkumulátorok a teljes verseny során meggyőzően teljesítenek, mivel élettartamuk háromszor hosszabb, mint a hagyományos energiatárolóké. Ezzel a különön kitartással és a folyamatos magasszintű hatásfokkal biztonságos befektetést és energiatakarékos megoldást jelentenek

Portrait Dr. Brzoska
Dr. Lars Brzoska
Az igazgatótanács elnöke

„Világszerte jelenleg a Jungheinrich gyártja az anyagmozgató gépek terén a legtöbb Li-ion akkumulátorral működő targoncát.“ 

Content Li-ion

Csúcsteljesítmény kiváló csapattal.

Tökéletesen összehangolt rendszer.

Egy világbajnok futó nem tudja a legjobbat nyújtani csapata nélkül. Ugyanez érvényes a Li-ion-akkumulátorokra. Abban az esetben tudják teljes kapacitásukat kihasználni, ha minden tökéletesen összhangban működik. A Jungheinrich egyedülálló módon egy összehangolt teljes rendszert biztosít, melyben az akkumulátor, a töltőkészülék és a targonca optimálisan kommunikál egymással jelentősen csökkentve az energiaszükségletet. Ez a tökéletes összhang annak köszönhető, hogy jelenleg a Jungheinrich az egyetlen anyagmozgatógép gyártó, amely saját maga gyártja és gondosan telepíti Önöknél a Li-ion akkumulátorokat. A csapatjáték része az is, hogy mi a Li-ion-projekt valamennyi fázisán végig kísérjük Önt. Legyen az az egyes targoncák utólagos átépítése vagy a teljes targoncaflotta átalakítása. Szaktanácsadóink a tervezéstől a megvalósításig támogatják Önöket.

További információ kérése:

Stage Li-ION


Tökéletes összhangban a siker útján.

A Jungheinrich rendszer.
Jungheinrich mindent egy kézből kínál a lítiumion-technológiához:
Akkumulátorok (1)Töltőberendezések (2)Targoncák (3) és Tanácsadás (4).

Content Li-ION 13


A rugalmas  SLH 300 töltőberendezés problémamentesen tud Li-ion és savas ólomakkumulátorokat is tölteni.

Úttörő a Li-ion technológiában.
2011 óta sorozatgyártásban.

Az intralogisztikában az elektromobilitás terén a Jungheinrich magasan vezeti a versenyt és a versenytársakhoz képest jobban ismeri a Li-ion technológiát. A 2011-es bevezetés óta – az EJE 112i volt az első szériagyártásban készült Li-ion gép – folyamatosan fejlesztettük energia- és meghajtási rendszereinket (Energy and Drive Systems), és folyamatosan bővítettük Li-ion akkumulátorokkal működő targoncakínálatunkat. Ma már szinte teljes flottánk „készen áll a lítiumionra".

Mindig biztosan célba ér.

A Jungheinrich Li-ion akkumulátorai biztonságosak.

A Jungheinrich Li-ion-akkumulátorokkal minden körben biztonságosan versenyezhet. Akkumulátoraink a jelenleg legbiztonságosabb cellákkal, lítium-vas-foszfáttal készülnek, nem mérgezőek és ártalmatlanok. Saját fejlesztésű akkumulátor menedzsment rendszerünk felügyeli a cellákat és veszély esetén lekapcsol. A kiszállítást és elszállítást szerviztechnikusaink végzik. Mindez teljes biztonságot nyújt mind a személyeknek, mind gépeknek.

Content Li-Ion 17


Teaser ETV 216i Li-ion új

Új, kitartó versenyző a nagyobb rakodási teljesítmény érdekében.

ETV 216i – a világ első tolóoszlopos targoncája integrált Li-ion akkumulátorral.
Az ETV 216i típus a lítiumion technológiánk legújabb innovációja: Rendkívüli erejével és folyamatos, egyenletes teljesítményével jelentősen nagyobb hatékonyság és rakodási teljesítmény érhető el.  A forradalmian új kialakításának köszönhetően az ergonómia és a biztonság tekintetében is maximális teljesítményt nyújt a raktárban.

Tudjon meg többet az ETV216i targoncáról

Content Li-Ion 18

Sportos növekedés csapatban.

EFG lítiumion technológiával.
Szinte teljes flottánk készen áll a lítiumionra. EFG típusú homlokvillás targoncáink is. A már bevált savas ólomakkumulátorok mellett 80 Voltos, nagy teljesítményű (500 Ah) Li-ion akkumulátorok is beszálltunk a versenybe. Rövid töltési idővel, a karbantartásmentességgel és a hosszú élettartammal a Li-ion technológiával működőz EFG típusok lépéselőnyt élveznek a rakodási teljesítmény és az energiahatékonyság területén.

Tudjon meg többet az EFG targoncáról

Content Li-ion Teaser EKS

Komissiózás maximális teljesítménnyel.

EKS Li-ion akkumulátorral (48 V).

A Jungheinrich egyre több szériagyártású lítiumion technológiával készülő targoncát állít versenybe. A 3-as sorozatú, EKS vertikális komissiózó targonca, amely innovatív, 48V Li-ion akkumulátorral rendelkezik, nagy teljesítményre képes, biztonságos és hatékony komissiózást biztosít. Mindez a rövid töltési időnek, a karbantartásmentességnek és a rendkívül hosszú élettartamnak köszönhető.

Tudjon meg többet az EKS targoncárólHogyan tudnám a raktár teljesítményét növelni?

Gyorsítson a Li-ion erejével!


Stage Osztalék

Kapcsolat

értékesítés

Kapcsolat felvétele